3 ayda 5-6 kilo verilip bacakların üst kısmı ve bel inceltilebilir mi?
not:günde 40 dk egzersiz yapabiliyorum ve günde 1500 kcal alıyorum
not:günde 40 dk egzersiz yapabiliyorum ve günde 1500 kcal alıyorum
Egzersizle demek istediğin kardio, yani tempolu koşmak, yürümek ise kilo verirsin. Yanlız yağlar ilk önce senin istediğin yerlerden değil vücudun genetik yapısına göre belirlediği yerlerden erir, bölgesel yağ yakmak diye birşey yok. Yani ilk başlarda neden zayıflamıyorum diye endişelenme. Son olarakda zayıflamak için diyet, egzersizden daha önemlidir, ona dikkat et.
Gencvefit .com var gir oraya ordan iletişime geç derdini söyle sana hangi egzersizleri yapacağını söylerler kısa sürede disiplinli şekilde çalışarak istediğin sonucu alabilirsin.
eveeeet kesinlikle... hergün mutlaka yap ama egzersiz hatta heryerine folyo sar daha cok terletiyor incecik olursun 3 ayda :) tecrübeye dayanikli bir cevap :)
leslie sansone milleri iyi geliyormus bugun basladım bakalım. bir arastır istersen
Cevap
9Cevap
belin incelmesini istiyorsan mekik çeşitlerini dene kendini zorlamalısın.. kaslarında ağrıyı hissetmelisin ve özellikle ter atmalısın..
İlave olarak inceltici ve sıkılaştırıcı krem kullanırsanız olur tabi.
en iyi incelme yöntemi koşmaktır.
egzersiz yapmak cildi sıkılaştırır.
mekik ise sarkik göbekleri şekle sokar.
göbekteki yağlar mekik ile erimez.
benimde şu basenlerim çok gazla oturuyorum normal insanların iki bacağı benim bir bacağım yaa kilom 57 üstten iyiyim hatta zayıf diyorlar bacak basen fena
bilmiyorum :((((
ben yarım saat spor yapıyorum geçen yazdan beri 10 kilo verdim :) sende yapabilirsin yani
kardıyo yab mekık cek dıyet uygula o zaman gor sonucları
azimli sıçan dağı delermiş
iraden nasıl başaracakmısın
Tüfekli tüfeksiz ordu hareketlerini yap her gun 15 kılo verırsın yemınle hahahah
vücut ölçülerin nasıl? kendine inanırsan eritirsin tabiki
kendine inanırsan bu kısımlarını inceltebilirsin
vücut tipine bağlı benim bir arkdaşım var çok zayıf 40 kilo flan ama göbeği var vücüt tipin sen daha iyi bilirsin mesela benim hiç göbek olmaz ama bacaklarım dolgun 49 kiloyum da
ya bir durun ya hafif göbek iyidir ya bizi de düşünün ya herkes zayıf sevmezki arkadaş:))
tabiki de eritilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar