Evet arkadaşlar galatasaray'da seçim kararı çıkmasından sonra başkan adayları dursun özbek ve olası aday abdürahim albayrak teknik direktörlük görevi için fatih terim ile görüşmeye başladı ve hocanın da tekrar galatasaray'da hocalık yapmak konusuna sıcak baktığı ve son bir kez daha gelip kupayla zirvede veda etmek istediğini yaptığı açıklamarla biliyoruz. Peki sizce galatasaray'da beşinci fatih terim dönemi seçimden sonra başlar mı?
Galatasaray'da bir kez daha Fatih Terim sesleri yükseldi! Başkan adayları hocayla görüşmelere başladı. Ne düşünüyorsunuz?
Valla kahkaha attım artık yeter. 😅😂 Abi ya bu GS başkanları iş bilmiyor ya da ben malım. Terim ile çalışan hiçbir GS başkanı hocadan memnun değil, binbir entrika ile adamı kovuyorlar sonra başkanın da görev süresi bitince yine adamın kapısında yatmaya başlıyorlar. Biri bana bunun mantığını açıklayabilir mi?
Ben açıklıyorum... Daha önce galatasaray'da 4 dönem geçirmiş hoca ve ikinci dönemi dışında hep şampiyonluk yaşamış! Ilk dönem 4, üçüncü ve dördüncü dönemde 2'şer kez şampiyon olmuş yani hoca genel olarak çok başarılı 😅
Ilk dönemde kendi bıraktı avrupa'ya gitmek istiyordu, ikinci dönemde ilk yıl ikinci ikinci yıl devre arasında beşinci sıradaydı 50 milyon dolar transfer yaptırdı ve gönderilmesi doğru karardı. Üçüncü dönemde ünal aysal döneminde iki sene üst üste şampiyon olup üçüncü sezona lig'te 5 maçta 2 galibiyet 3 beraberlik ile başladı ve ünal aysal kendi egosu için hocaya kesinlikle hatalı şekilde gönderdi ve o sırada başkan fatih terim'e eleman falan deyip polemik yaşamıştı ve kendi egosunu tatmin etmek için gönderdi. Bu son dönemde ise bence yapılan transferler yanlıştı ve 3 yıllık proje adı altında gelen başarısız sonuçların ardından gönderilmesi doğru karardı ancak yerine gelen hoca okan buruk veya çok kaliteli yabancı bir hoca olsaydı kimse sesini çıkartmazdı ama yerine gelen yancı torrent olunca divan kurulunda yönetim idari anlamda ibra edilmediği için yönetim düştü çünkü hiç bir galatasaraylı torrent'i istemiyor ve burada da burak elmas büyük hata yaptı!
Bunlar görünen sebepler. Asıl sebep bence şu. Başkanlar, yönetimler o kadar çalışıyor ediyor, sonunda şampiyonluk geliyor. Gelen her şampiyonluk da Terim'in hesabına yazılıyor. Sanki her haltı Terim yapmış gibi. Taraftarın gözünde böyle çünkü. Başkanlar da bunu hazmedemiyor. Kendini GS başkanlarının yerine koy.
Ya İmparator Fatih Terim başkan olmalı ya da İmparatorun onayladığı bir başkan seçilmeli ve uyum içinde çalışsınlar. Fatih Terimden başka kimseye inancım kalmadı bu kulüpte. Allah onu başımızdan eksik etmesin
Fenerbahçe'de de ismail kartal problemi var! Şu anda taraftar ve yönetimin kafası karışık... Çünkü geçen sene iyi giden emre belezoğlu'yu gönderip hata ettiler şimdi aynı risk var! Löw'ü getirirsen ve takım daha kötü olursa taraftar neden ismail kartal ile devam edilmedi deyip direk ali koç'u hedef alacak yani şu anda fenerbahçe başkanını çok zor bir karar bekliyor!