https://www.mynet.com/son-dakika-mustafa-gozel-den-canli-yayinda-flas-aciklama-kilicdaroglu-nun-cumhurbaskani-adayi-ahmet-davutoglu-110106928204
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Fetöcülerin dışında seçenekler de var arkadaşlar.
Memleket Partisi , Zafer Partisi.
Burası Abd gibi iki parti seçenekli bir ülke değil. Ama öyle yapılmaya çalışılıyor.
İllaki popüler , gündemde tutulan partilere oy vermek zorunda değilsiniz.
Muhalefet kanadı resmen oy vermememiz için çabalıyor. hiçbir şey yapmasalar , konuşmasalar , halkın istediği adayı çıkarsalar banko alacaklar ama fetöcüler başkan adayını kendi adamı yapmak istiyorlar. Mansur Yavaş gibi dürüst adamı getireceklerini sanmıyorum artık.
Bunca yıllık muhalifim bu adama hayatta oy vermem. Türkiye'nin dış politikasını batıran bizzat Ahmet Davutoğludur.. 9 milyon mülteciyi başımıza saran kendisidir. Erdoğan mı desinler Davutoğlu mu desinler, vallahi Erdoğan derim. O derece sevmiyorum Ahmet Davutoğlu'nu.
Açıklama yapmıştı kendisi. Başbakan iken bir şey yapamadım diye yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi eleştiriyor. Yetki varken eleştirdiği şeyleri yapabilirdi.
O yüzden oy vermem
Hayir, dunya gorusume taban tabana zit bir siyasetci.
Cevap
11Cevap
Başbakan iken kendine hakaret edecek derecede konuşma yaparak istifa eden birisi. Gerçi boş su şisesi çıkarsalar yine şu an olan hükümetten iyi olur ama neyse. Bu adamı çıkarmazlar zaten orası kesin.
Geçen hafta meydana gelmişti bu arkadaş...
Yola çıktıklarını, düşman olanlara satan birisi bize neler yapmaz? Verilir mi sence dhdjdjs
Hala daha iyi bir gelecek için akpye basıcam oyu diyenler var ya! Sabır... Benim oyum ya Ekrem'e ua da Mansur Yavaş'a gidecek.
Ne ben, ne ailem, ne de yakın etrafımdan bir oy bile alamaz! Sadece biz değil kimseden alamaz. İnşallah böyle bir hata yapmazlar!
Ekmeleddini aday yapmışlardı şimdi reisin tarafında bi milletvekili oldu davutoğlu da töbe edip tekrar döner kimse reisi seçimde deviremicek
Aynı şeyin lacivertine neden oy vereyim 20 yıl gitti zaten
Hayır asla onu yapmazlar, kesin olarak söylüyorum Mansur Yavaş aday gösterilecek.
Eski yolunu kalkıp inkar ediyorsa samimiyeti bırak yüzsüz dur o yüzden hayır
Bana samimi gelmiyor bu akp den dönenler fetöcü ağızlı hepsi
Başka bir haber de akşener diyordu. İlginç. Seçime kadar on kere değiştirirler heralde.
benim istediğim aday Mansur Yavaş olmadı Ekrem İmamoğlu
Muhalefet olsam yine vermem
Tek çare
Objektif bakıyorum yapacak bir şey yok 6 kişi bir adamı deviriyor
Recep Tayyip Erdoğan
Benim adayım Mansur Yavaş ablacığım.
İyi düşündün ablacığım :)
Hayır. Geçmişini gördük. Yeni adaylar lazım
Hayır başkasına veririm
Daha iyi bir gelecek için erdoğana oy vereceğim.
😀😀
Vermezdim galiba
çözdün bulmacaları :)
Çözeeim ndjdj
Erdoğan hariç kim çıkarsa oyum ona..
Mansur varken mi 🤦🏻♀️
Sevmiyorum bu adami
Hangi ittifakın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?