Eğer gelenekçilik yapmayıp Fatih Terim yerine önemli bir sistem adamı olan Teknik direktör getirirse başarılı olur diye düşünüyorum. Fatih hoca maalesef ama kaç yıldır istediği oyuncular alınmasına rağmen ortaya başarılı bir oyun koyamıyor ve ligin sonunda sakatlıklardan dolayı sürekli puan kaybeden Beşiktaş olmasa Lige çok daha erken havlu atardı.
@Mka35 Evet bende öyle duymuştum. Yani ben Galatasaraylı değilim ama Galatasaray kulübünün ve diğer kulüplerin ligde olmasa da en azından Avrupada belirli düzeyde başarılı olmasını istiyorum ve uzun vadede başarılı olmak için de oyunu iki okuyabilen ve taktik anlayışı sağlam teknik direktörlere ihtiyaç duyuluyor. Avrupa şampiyonasında taktiksizliğin ne demek olduğunu net şekilde gördük mesela.
@Mka35 Evet aynı şeyi Şenol hoca içinde söyleyebilirim artık emeklilik zamanlarının geldiğini en iyi ihtimalle de orta sıra takımları çalıştırmalarını daha doğru buluyorum.
Vallahi çok sevindim, vizyon kazandı. Bu adam Galatasaray'ı yüceltecek kapasitede ve tamamen futbol şubesini Fatih hocaya bırakacak. İşte şimdi korksunlar.
@osman2509 evet GS TV propaganda yapmak istiyeni başkanlardan 500 bin istemişti GS böyle gündeme geldi. FB ise milyonlarca TL bağış yapacam, sen ne veriyorsan ×2 verecem diyen koç ve aziz Yıldırım çekişmesine sahne olmuştu.
Şunu yapacam bunu edecem diyip duruyordu bakalım sözünün eri mi yoksa değil mi göreceğiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Futbolla hiç aram yok be😕 Ama iyi oldu diyolar bilemiyorum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kötü oldu açıkçası Eşref kazansa iyi olacaktı. Burak, Faruk Süren'in damadı, 96-00 arası da yöneticiydi. Güçlü bir profil var. Başarılı olacak gibi umarım ters teper Ali Koç'ta olduğu gibi