Ekrem İmamoğlu seçimlere uzun bir süre olmasına rağmen Kılıçdaroğlu'ndan adaylığının açıklanmasını talep ettiği söyleniyor. Tüm muhalefet erken bir aday açıklamak yanlış olur derken İmamoğlu daha doğru diyor.
Sizce bugünden açıklanmalı mı ve İmamoğlu aday olmalı mı?
Ekrem İmamoğlu ile CHP arasında kriz! İmamoğlu'nun resmen Cumhurbaşkanlığı adaylığına talip olduğu söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz?
Ekrem İmamoğlu öncelikle malum yardımcısından kurtulmalı aksi takdirde bir sonraki seçimde başarılı olamayacaktır. Benim düşüncem cumhurbaşkanlığı adaylığına her kesime hitap edebilecek Mansur Yavaş gelmelidir böylece hem sağdan hem de soldan rahatlıkla oylar alabilir.
Fakat İmamoğlu'nun İbb seçimlerini kazandığı potansiyele sahip olduğunu düşünmüyorum bunda da bazı kişilere olan yaklaşımı etkili diye düşünüyorum. Benim fikrim ne İmamoğlu ne de Kılıçdaroğlu aday olmamalı fakat aday ikisinden birisi olacak olursa en makulu İmamoğlu olur elbette.
Merhum cumhurbaşkanı Süleyman Demirel’in bir sözü vardı siyasette 24 saat çok uzun bir zamandır diye Daha seçimlere neredeyse iki yıl var. Eğer böyle bir adımı şimdiden atarsa siyasi olarak intihar ediyor diyebilirim.
Umarım gerçek dışı asparagas bir haberdir zira İstanbulun yönetimine yeni geldi ve çok erken bir çıkış olur çok yıpratırlar Akıl mantık bu haberin doğru olmadığını söylüyor
İmamoğlu önce İstanbul'a sahip çıksın, çalışsın. Bu adamın böyle bir densizlik yapacağı belliydi zaten hem küstah hem çirkef bir tavır içinde gibi ve kendisine hiç ama hiç yakışmıyor. Bir kendini akıllı sanıyor zeki asalak. Bence bu adam aday olmamalı...
İmamoğlu! Genç, empati yapabilen, medeni, insan haklarına saygılı, kadın haklarına saygılı, Güler yüzlü ve oldukça vatan sever biri. Cumhurbaşkanı olması için hiçbir engel bulunmamakla beraber mevcut iktidara kıyasla daha alternatif biri. Koyunlar ağlamaz sil gözzz yaşınııı
Soru başlığıyla detayı çelişiyor... İmamoğlunun neyi neden yaptığı anlaşılmadı. İmamoğlu bence duygu ve düşüncelerini gerektiğinde partinin gerekli organlarına gizlilik içinde açmalı. Basına yansımamalı bu konular.
Anketlerde önde çıktığından aday olmak istiyor. Başlıkla da çelişen kısım hangisi merak ettim abi? Gizlilik içinde elbette olmalı ama son 2 ay kala aday açıklanmaz, yine hüsran olur.
Soru detayında İmamoğlunun resmen C. başkanı adayı olduğu belirtilmemiş. Sadece artık adayın açıklanması arzusunu belirtilmiş. Konu şu ki, birlik ve uyum olmazsa Chp ve millet ittifakı alması gereken oyun altında oy alabilir. Herkesin bu durumda hassas davranması şart.
İmamoğlunu CİA destekliyor. Kılıçdaroğlunu, CHPnin başına "genel müdür yapan" da fetö eliyle CİA. Yani: KK, patronuna bir şey diyemez. Ama CİA. nın adayı İmamoğlu da KK da değil emin olun. Çünkü o kadar canım değiller. Bu eblehlerden bir cacık olmayacağını onlar da görüyor. Biri akıl fukarası bir pinokyo (hem kukla hem yalancı); öbürü desen küçük esnaf modunda 3 matematik 7 Türkçe netiyle Kıbrıs üniversitesi kazanmış bir çapsız. ... Millet İttifakanın adayaına, Millette ittifakı bileşenleri karar vermeyecek. O bileşenleri bir araya getiren patronları karar verecek. Gerçek aday Yıpranmasın diye açık etmiyorlar. KK İmamos falan da aralarında oyalnıyor işte...
Hayırr ! Açıklanmamalı. Tamam aday olsun bu ayrı bir şey ama aday ismi açıklanırsa Erdoğan rejimi, sürekli manipüle ve yalan dolan haber yaparak kararsız seçmenlerin akıllarını çelebilirler.
Kılıçlar oğlunu önce CHP bin başından kovalasinlar İmamiglunistanbuku elinde tutsun Cho nin basina özgür özeri getirsinler cumhur başkanı adayı da Mansur yavasi koysunlar. Mansur Yavaş hem sağ hem sol kesimden de oy alabilecek kapasiteye sahip insan
😁😁😁😁😁😁 bunu İmamoğlu daha belediye baskani oldugu zaman dedim. Abd nin yeni adami İmamoğlu diye, bu kadar erken, belli olacagini beklemiyordum. Mansur veya Tanju yu yapsalar cb. Adayi anlarim o zaman gercek aday cikardiklarini.
Ana Sayfa > Gündem > Sorular > Ekrem İmamoğlu ile CHP arasında kriz! İmamoğlu'nun resmen Cumhurbaşkanlığı adaylığına talip olduğu söyleniyor. Ne düşünüyorsunuz?