Birçok kişi Kılıçdaroğlu'nun aday olmamasını istedi fakat yine de mutabakat metni yayınlandı ve bir nevi ilan edildi. Ne düşünüyorsunuz?
Kemal Kılıçdaroğlu'nun Aday Olması Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Doğru karar ve en güvenilir lider. Seve seve oy veririm Kılıçdaroğluna. Hem önemli olan Millet İttifakının adayı olması. Her kim aday olursa hiç farketmez oyum Millet İttifakına. Yok eğer ola ki ittifak bozulursa bu kez oyum CHP ye, çünkü akp nin karşısında ki en güçlü parti o. Akıllı olmak, mantıklı davranmak gerekiyor. Bu ucube sistemden dönüp parlamenter Demokratik sisteme geçmeliyiz ve yeniden Hukuk Devleti olmalıyız.
akp ve rte den kurtulalım, şu ucube sistemden normal parlementer demokratik sisteme geçelim ondan sonra isteyen istediği kişiye oy versin, fantezi yapsın ama şu an öyle bir lüksümüz yok. Ülke elden gidiyor artık. O yüzden hepimiz bir olup, hiç fire vermeden, oylar bölünmeden Millet İttifakının adayına destek olalım
olası Ankara ve İstanbul'u kaybedip İstanbul ve Ankara 'daki belediyedeki paraları hortumlatmamak adına iyi bir hamle bundan sonra kemal bey varsa konuşmalarını düzgün seçmeli a derken c c derken y dememeli
Ben o metinde sayin kılıçdaroğlu nun adayligini göremedim millet nerden nasil çıkartmış onuda anlamadim bence kemal beye bu gorevi coktan haketti fakat bu gecis sonemi yani 2 yillik bir sure icin baska bir adayın aciklanmasi daha mantikli olurdu sonrasinda parlementer sisteme donunce meclis eski statüsüne kavusunca yapılacak secimlerde aday olmasii isterim
Kamuoyunun başka adayı istedigi anketlerde görülüyor. Dunden beri yaşananları , İyi parti vb tepki düşününce , bu durum iktidarın işine yarayacak gibi duruyor