Kemal Kılıçdaroğlu seçilecekmi size?
Beğeniyormusunuz onu?
Nasıl bir politikacı?
Kemal Kılıçdaroğlu seçilecekmi size?
Beğeniyormusunuz onu?
Nasıl bir politikacı?
KK seçilsin veya seçilmesin hala bu düzenin değişeceğine dair inancım yok. Bazı şeylerin düzeltilmesi gerkeiyor KK düzeltcem diyor ama nasılını söylemiyor. Nasıl yapılacağını ben çok iyi biliyorum. Çok iyi demeyeyim ama belli yani. Bence rte olsun ya da KK ya da ince. Önemli olan seçimden sonrası. Hatta bugün o adımlar atılmalı :D ve türkiye siyaseti çok saçma bir kere gittim tüm eski başkanlarımıza söylemlerine baktım. Cumhuriyetin ilk anından beri belki ondan da öncesinden gelen sorunlar hiç değişmedi. Yapılacaklar belliydi. Bunları gördükten sonra sadece kendimi eğittim nutuk okudum. Umutlanmak veya umutsuz olmak istemiyorum. Sadece bizim siyasetimize reel yaklaşmalıyız. O ya da bu insan değil. Bu mayıstan sonra 'o adımlar' atılacak mı? Göreceğiz.
bugünün endustri 4.0 ını anlayamamış, önümüzdeki 5 sene içinde olacak olan 5inci hibrit endustriyel teknolojinin altyapısınıda doğal olarak kuramayacak, bugünün web 3.0 semantik siber dünyasından habersiz... hala 20 inci yüzyıldan kalma ezberlerini ve sloganlarıyla popülist siyaset yapan statükocu bir isim... ittihat ve terakki nasıl endustri 2.0 ın içten yanmalı motor teknolojilerinin ve mekanik sistemlerin seri üretimini ve ve bu mekanik sistemlerin ham maddesi olan petrolü kavrayamamış ve jeopolitiğini okuyamamış ve Türk milletinin selçukludan bu yana hakim olduğu ortadoğu petrollerini kaybetmiş ve üstüne cumhuriyet tarihi boyunca dedenize, babanıza size ve yarın çocuklarınıza ve torunlarınıza petrol ithal ettirerek bölgedeki zenginlikten mahrum bırakan zihniyet gibi bu kılıçtaroğlu zihniyeti ve oluşumuda Türkiyenin geleceğini ve emeklerini artı değerini sömürülecek bir sisteme doğru götürecek kişi... ne yazik ki iktidar kadar muhalefeti de Türkiyenin aynı ama Türkiyedeki sosyal yapınında daha nitelikli ve vizyonlu kişileri hakkettiği düşünemez, say abimizin dediği gibi her arz kendi talebini yaratır... bunlar için bir de sosyal medya olan modern kıraathanede birbirlerine küfür ediyorlar... sanki babalarının oğullarıymış gibi... neyse dünya 3 nanometrelik çip litografisini icat etmek üzere... sizde bir kesiminiz heykel diker diğer kesimde cami diker... al birini vur ötekine.. sonra ver merteri ya da öbürüne ver İzmir marşını oh tamamdır... bu kadar yeter zaten.. neyine senin çip üretmek.. gereksiz şeyler bunlar.. marş okuyarak nasıl olsa muasır medeniyetler seviyesine yükseliyorsunuz..
Cevap
10Cevap
Kılıçdaroğlu Hakkında Kazanır Kazanmaz Diyemem Ama Şunu Söyliyeyim Mansur Yavaşın Oy Potansiyeli Daha Yüksek Yani Kazanma Oranı Daha Çok Ama Kılıçdaroglu Tükürdüğünü Yalayan Bir Lafı Bir Lafını Tutmayan Hdp Dostu Tahminimce AKP İle İşbirliği Olan İşbirlikçi Vasıfsız Biri Bana
Erdoğan'a kilicdaroglu arasında pek bir fark yok ikiside koltuk sevdalısı memleket kan ağlarken milletin açlıktan kıvranırken hala ben aday olucam diyorsa yapacak çokta birsey yok demektir
10 seçim kaybetmiş, gafları ile ünlü, olmadık yerde yırtık dondan çıkar gibi çıkan bir adam işte.
o kadar parti birleşip erdoğanı yenemezlerse komik duruma düşer
Yeni başkan ben kemal geliyorum dedi ve geliyor
İktidardan iyidir hepsi
loser rakibine karşı 11 seçim kaybetmiş bir loser maalesef
Güldürmek için yaratılmış
Yapamaz o ülke batar
Hiçbir şey
Dinazor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?