Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne düşünüyorsunuz
Sizcede çok yapmacık değilmi?
Kemal Kılıçdaroğlu hakkında ne düşünüyorsunuz
Sizcede çok yapmacık değilmi?
Siz ne anlarsınız ki😂? Bunca yıl insan yerine koyulmamışsınız, üniversite mezunu bile olmayan kişi tarafından yönetilmişsiniz, hakaret, kin, kutuplaştırma üzerine bir ülke yaratılmış ki hala gayet nazik ve iyi niyetli olmaya çalışan bir adama kin duyuyorsunuz... İşte böyle nazik insanlar o yüzden Türk insanı için fazla. Türk halkı maalesef sert, egolu, güçten zehirlenmiş insanları baş tacı ediyor.
Knk halk seçiyor halk ne derse o.
Herkes Erdogan diyor ülkenin yarısı
Halk seçiyor evet tamamız da bir tane şaibeli olmayan seçim oldu mu? İstanbul seçimlerinde Akp aleyhine bir sonuç olduğu için seçim tekrarlandı. Haksız yere bir tekrardı ve farkla kazanıldı sonrasında. Halk budur. Sorgulama yeteneği gelişmiş bir halk istiyorum. Yüzlerce sandıkta şaibe var. Seçim neden tekrarlanmıyor? Aynı sonuç Chp için olsaydı bu seçim yüzde yüz tekrarlanırdı. Yalan, düzenbazlık, kendi yakınlarını zengin etme üzerine kurulu olan bir sistem inşa ettiler. Benim durumum iyi çok şükür ama bu durumu kötü olan insanların bile ne olursa olsun Akp demesine anlam veremiyorum. Chp de demesin ama farklı bir şey denesinler artık ya. Derdim bu benim.
Millet Erdoğanı seviyor ben de dahil. Adamın büyüsüne kapıldık.
Evet. Artık ben de öyle düşünüyorum. Doğaüstü bir şey olmalı ortada :)
Manipüle yetenegi aşırı yüksek. Hitabeti çok kuvvetli.
Şahsen bize kol kanat geren bir babamız olarak görüyorum. Halkta öyle diyor Tayyip baba
Cevap
10Cevap
Yapmacık, liderlik vasfı yok.
Yıllardır seçim kaybediyor hâlâ koltukta.
Futbol takımlarında teknik direktör 1 sezon başarısız olsun hemen sepetlenir
Ya yorumlarda birisi amerikan ajanı kukla vs demiş ama bişey dicem ben amerikada yaşıyorum ve başkan erdoğan vs diye bahsettiğimde genelde kukla olan mı diyor insanlar :D bunlar kendi pisliklerini sürekli bize atıyorlar. Her türlü terör örgütüyle kolkola yürüdüler ama en büyük terörist yine biz olduk :D
Amerika ve teröristler tarafından Kukla olarak kullanılıyor üzülüyorum bir deri bir kemik küçücük bir şey Amerikan danışmanından şöyle davran akılları alıyor olmadığı biri gibi davranmaya çalışıyor
Erdoğan kazanacak. Umrumda değil KKnin ne haltlar yediği
Erdoğan'ın geçmişine bakıldığında Erdoğan'a göre melek kalmaktadır kendileri.
Beceriksiz bi herif, chpnin başında olmasa daha iyi olurdu
Siz alismissiniz sizinle kaba konusulmasina kibar guleryuzlu birini gorunce garipsersiniz tabi
Valla yapmacık ya da değil. Gelsin yönetsin nasıl yapacak bakalım. Erdogandan da bi cacık olmadigini anladık
iyi biri ama kazanma ihtimali yok o yüzden çekilmeli bence
dedemize sahip çıkalım
Evet öyle. Yaşasın ampul soğan patates 🥔
Yanlış politika ve kararlar ile kendini bitiriyor.
Yapmacık ama anlatamıyorsun o yüzden boş ver
Yoooo
Seviyorum
Bay bay kk
İtici biri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?