Kemal Kılıçdaroğlu'na katılıyor musunuz?

Merhaba,

Detay aşağıda,

Dün akşam haber türk kanalında kemal Kılıçdaroğlu vardı, konuşmasında hükümetin belediyeden araba istediği, iktidar olunca sarayı kullanmayacak olduğunu, HDP konusunda onunda bir siyasi parti olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda cumhurbaşkanlığı uçakları satılsın bir uçak yeter diyor,
Ama ben şuna katılmıyorum sonuçta israf olsa da bu ülkeye yapılmış bir saray gelen büyük devlet adamları karşında güzel olur.
Yok öğrencilere verecekmiş bilmem ne olacakmış,
hayır anlamıyorum koskoca Cumhurbaşkanı bir uçakla mı gidecek, haydi arıza verdi haydi bozuldu. Mansur Yavaş in Ankara 'ya gelir gelmez kullanımına imkan vermeden Anka Parkı kapatması gibi.. Hükümeti sevmem ama CHP'den de bir yol olacağını düşünmüyorum. Sonuçta saray yol köprü, bunlar bize kalacak kimsenin değil ki devletin o zaman her gelen hükümet öbürünü yıksın. Böyle bir mantık olamaz. Tamam HDP belki AKP sayesinde meclise geldi ama açıkça terörist diyemiyor. Bu politika ile bir 20 yıl daha kalır. Biri de çıkar Kur'an kursu ortaçağ zihniyeti der.

#KurtBeyazı

#YanlisPolitka
Kemal Kılıçdaroğluna katılıyor musunuz?
09 Ocak 2022 Pazar Saat 17.05
Güncellemeler
+1 yıl
Hakaret eden ezik tipli insanların yorumunu kaldırıyorum sayın gizli kullanıcı haberin olsun
Güncellemeler
+1 yıl
Soruyu beğenmeyi ve unutmayın

10 Ocak 2022 Pazartesi Saat 17.15
Kemal Kılıçdaroğlu'na katılıyor musunuz?