10 Ocak 2022 Pazartesi Saat 17.15
Kemal Kılıçdaroğlu'na katılıyor musunuz?
10 Ocak 2022 Pazartesi Saat 17.15

Vallahi kime oy verirsen ver ama türkiye'nin şu anda ki en büyük problemi ekonomidir ve dünyanın hiç bir ülkesinde üçüncü dünya ülkeleri hariç marketlerde etiketler her gün değişmez! Bunu ne herhangi bir avrupa ülkesinde ne de amerika'da göremezsin! Hele ki yıllık enflasyon resmi rakamlara göre yüzde 36% gerçek rakamlara göre yüzde 70-80'lerde oluyorsa o ülkenin ekonomisi kötü yönetiliyor demektir! Kim gelirse gelsin ekonomiden anlayan birileri ülkeyi yönetmeli! Artı tl'nin devamlı değer kaybetmesi de normal bir şey değil ve insanlar tl'ye güvenmediği için ya döviz alıyor ya da altın... Chp'ye gelince kemal kılıçdaroğlu'nu beğendiğim söylenemez, ancak Ankara büyükşehir belediye başkanı mansur yavaş gibi Ankara 'yı geldiğinden beri çok iyi yöneten bir aday çıkartılırsa gözü kapalı oy verilebilir! Veya eski akp ekonomi bakanı ve akp'nin ekonomide en iyi olduğu dönemde işin başında olan ali babacan'da bu ülkeyi yönetebilir! Ama diğerlerinin hiç biri ekonomiden anlamıyor, özellikle bu yap işlet devret modeli türkiye'nin geleceğini ipotek altına almıştır!
Akp veya chp isimler fark etmez sıkınti kılıçdaroğlu veya erdoğan değil, sıkıntı halkta. Halk adamcı, solcusu da sağcısı da adamcı. Chpli adam kılıçdaroğlunun yanlışına yanlış demiyor, akpli olan erdoğanın yanlısina yanlis demiyor. Halk, gelismek istemiyor. Halk her seyden korkuyor bir de yeni bir furya çıkmış "yerine kim gelecek " diye? Senin akıtan musluğun var ama tıpasıni değistirince musluk gene akarsa param bosa gider diyorsun iyi de tıpasıni değistirmezsen de boşa gidecek. Solcular tamamen kendi yanlışları yüzünden iktidar olamazlar. Sağcılar varken ise bu ülke ilerlemez sadece askeriyemiz ilerler o kadar. Chpden de akpden de hiçbir şey olmaz. Birisi teröriste terörist diyemiyor, diğeri açılım sürecinde teröristlerle hareket etti üstüne megri megri söyletti, otobusle terör kafilesini habur sınır kapısından içeri soktu. Türkiyede siyasetci yok, iki kafası çalışan liyakatli adama da halkımiz oy vermez, bizim halkımız popülistlere oy verir. Sıkıntı türk halkında siyasilerde değil.
-Hükumeti sevmiyom ama Kılıçdaroğlu'ndan da olmaz.
Sevmiyorsan değiştireceksin arkadaşım. Bunu değiştirecek oyun sahibi de sensin. Bunlara oy verirsen bunlar kalır, oy kullanmazsan yine bunların faydasına. Sevmiyorum diyerek böyle yandaş cümleler kurulmaz. Seçim zamanı Akp'nin de Chp'nin de vaatlerini inceleyin bakalım. Zaten doğru düzgün herkes okusa okların zaferi olacağı belli de, devlet televizyonlarında bile belli hükümete ve muhalefete ayrılan süreler. Bunu biraz inceleyin. Zaten her partiye eşit davranılsa herkes birbirini anlayışla karşılayacak da, bunların yaptığı şey insan ayrımcılığı. Bizden değilsin, hainsin, bizden değilsin Müslüman değilsin. Aman neyse, özetle oy kullanırken adamcılığı değil de akılcılığı seçersek işte o zaman kazanacağız. Şu an halk içerisinde ne hukuka güven var, ne ekonomiye, ne de boş gündeme. Boş tencerelerin durumuna göre olacak seçim.
Zaten ben de AK Parti'ye oy vereceğim demedim ki vermeyeceğim
Ya bundan da bi cacik olmaz digerlerinden de daha düne kadar 3 5 pkklı kürtten oy alabilmek için demirtaş niye icerde diye sorguluyordu. Tam oynak bir insan 1 kac oy icin demeyecegi sey yok onun
Cevap
15Cevap
Bok katılıyorum.. Ona beyin veren 60 tane özel ekipmanları var. söyle de böyle de filan Halk seni sevsin diye.. İç kalbine bak bi ne şdytanligi var.. Nefret ediyorum bahsetme bana bundan sksks
Neden düzgünce yorum yapamıyorsunuz
Tabii ki bir şey olmadı ama senin gibi bir kadına gerçekten öyle kelimeleri yakıştırmıyorum yani Kemal Kılıçdaroğlu'na savunduğum için değil, Benim de sevmediğim noktaları var sadece demek istediğim ağzına böyle sözleri yakıştıramadım
Kırıcı oluyorsun da neyse
Bu kılıç zaten kimin elinde belli değil ki sözde muhalefetin başında ama ne hikmetse iktidardan çok muhalefetin bi yerlerini kesiyor acaba kılıç kendini tutan eli mi kesemiyor diye değişik fikirler dolaşıyor aklımda 🤣
Ben mevcut olanların bir halt olamadığını ve olamayacağını düşünüyorum.
Yani iki ucu dışkıya bulanmış değnek... Önümüzdeki süreç çok önemli bir süreçtir. Ben çok farklı birinin çıkabileceğini yahut çok farklı bir şeyler olabileceğini düşünüyorum.
Ne yazık ki ülkedeki tüm partiler siyonizmin emrinde.. Dikkat ederseniz durmadan parti kuruluyor oylar iyice bölüsün ve AKP gitmesin diye.. Amerika sonun da burayı da halledecek yazı bir tarafa.
Siyasetten pek anlamam ama hepsi bir şey söylüyor hepsinin kafasında farklı konular var hepsinin dilinde bir cümle iki cümle sonuç ne elde var sıfır anca insanların kafasını bulandırmayı biliyorlar
Senin gibi günlük değişen seçim ağızlarına inanmıyor sen sormasan haberim dahi olmuyor izlemiyor takip etmiyorum
Benim için net olan reis iktidarının bittiğidir
Büyük devlet adamları sarayı görünce ülke fakirlikten kırılıyor başkanın sarayına bak bu türk halkı ne enayi diyordur kanka
Siyaseti bilirim ama konuşmaktan ve tartışmaktan bir o kadar nefret ederim. Tek bişi söylerim. Dünyada hangi işle uğraşırsan uğraş hepsi birer sektör.
Siyaset kadar pislik bir şey yoktur herkes kendi gördüğünü doğru sayar hdp yi desteklediği sürece inanmıyorum
Katıl dım yer çok ama her kez konuştuğunu yapsaydı şu an bu durumda olmazdık
Ekonomik planı ne onu yapıcam bunu yapıcam demekle ülke kalkınmıyor.
Pkk aşıklarıyla işim olmaz..
Bu herif bi bok bilmiyor
o değil de çok sevimli poz vermiş sin :D
Gülmekten katılıyorum
Pok yemiş dalllamaa
Haklı. HDP madem sıkıntılı bir parti kapatın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?