Güncellemeler
+1 yıl
Bu açıklamasına kadar destekliyordum , cezasının arttırılması konuşulması gerekirken , serbest bırakmaktan söz ediyor. Aponun heykelinin açılışını da birlikte yaparlar artık. Bu açıklamasıyla yine sağolsun tam oy alacakken yine kaybetti benim oyumu. Kemal Kılıçdaroğlu gerçekten de son derece saygın bir seçim kaybetme profesörü.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Zaten Kendisi çıkarmazsa, Demirtaş 1 yıl sonra cezası bitiyor, otomatikman kendi çıkacak. Ne farkeder?
Hedef gösterme , halkı galeyana getirme, terör/terörist övücülüğü, halkların ayrıştırılması gibi bir çok suçu var. Cezası bittikten sonra o davalar da görülecek. Cumhurbaşkanı sadece cumhurbaşkanlığı affını kullanırsa serbest kalıyor.
Bu suçları varsa ( Ki bana göre de var ) neden hapis yatma nedeni '' Kamu Görevlisi hedef gösterdiği gerekçesiyle '' şu an hapiste? O dediğin suçlar sebebiyle zaten 2016'da hapise girdi ve cezası bitti. Sonra tekrar 2.5 Yıl hapis aldı ve sebebi de '' Hedef Göstermek ''
Yani bu adamın hapis yatması bile siyasi bir oyundur. Yukarıdaki dediğin davaların cezasını aldı bu adam zaten.
İçerden çıkmaması gereken bir teröristten bahsediyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu hangi kafayla Selahattin Demirtaş neden hapiste? Diye soruyor? Ayrıca Konya'yı ülke zannediyor adam bu adama oy vereceğim diyorlar ya.
İçeriden çıkmaması gereken adama AKP döneminde, AKP'ye yakınlığıyla bilinen savcılar zaten 3 Yıl ceza verdi. Devletin birliğini ve ülke bütünlüğünü bozma suçu müebbet gerektiren bir suçtur Anayasamız gereği. Lakin bu adam 3 yıl çekti bunun cezasını.
Senin kendine sorman gereken soru, neden müebbet almadığı? İsteseler bu suçlardan müebbet hapis cezasına çarptırılabilirlerdi di mi? Demek suç KK'da değil. KK müdahale etmese bile bu adam kanunlar gereği 1 yıl sonra çıkabiliyor. Çünkü bunun yolunu ona veren şu an ki savcılarımız ve hükümet.
Ben anlatamadım. Adam çıksın ya da çıkmasın. Katiller de çıkıyor içeriden ona bakarsan. 20 yıl yemiş 15 yıl yemiş fark etmez. Adam niye böyle bir vaadde bulunuyor? Benden oy almak isteyen adamın söyleyeceği bir şey mi bu senin aklın yatıyor mu? Aponun heykelini dikecez diyen adam o delikte çürüsün diye elimden geleni yapardım ben olsam. Çıkmış dışarı çıkarıcaz diyor ya. Özgecan Aslan'a tecavüz edip öldüren kişi örneğin 20 yıl yemiş düşünsene ben çıkıyorum Özgecanın katilinin serbest kalmasını istiyorsanız beni destekleyin diyorum. Kemal Kılıçdaroğlu'nun yaptığı buna benzer bişey. Senin bir suçlunun dışarı çıkmasıyla ne alakan var? Sen Cumhurbaşkanı adayı adamsın. Ben Kemal Kılıçdaroğlu'nun kafasının cidden düzgün çalışmadığını düşünüyorum. Sana yemin ederim ben sürekli konuşan biriyim mesleğim gereği. Yıllardır dilimin sürçtüğü kelime sayısı 10 bile değildir. Kemal Kılıçdaroğlu her çıktığında bir gaf veriyor. Yürüyen merdivene ters biner , biz Recep Tayyip Erdoğan gibi söz verip sözünün arkasında duran biri değiliz der , sütü memelerinden der. Bu kişiyi ne mantıkla destekliyorlar? Anlamak istiyorum ben de destekleyeyim.
Kürtlerin oyunu almak için. Mesela Erdoğan'ın Apo'ya '' Sayın Öcalan '' demesi gibi, şehitlerimize '' Kelle '' demesi gibi, veyahut Bülent Arınç'ın "Sayın Öcalan demeyi ve PKK bayrağı açmayı suç olmaktan çıkardık. demesi gibi düşünebilirsin. Bu tamamen oy almaya yönelik hamlelerdir.
Ben ona da yanlış diyorum ki. Yanlışa yanlış derim doğruya da doğru derim. Kılıçdaroğlu herşeye yanlış diyor kendi projesi de bahar gelecek. Bahar gelince dolar 2 liraya düşecek , bahar gelince milletin refah düzeyi artacak , bahar gelince uzaya çıkacaz. Bahar gelecekmiş , 1 tane elle tutulur bir vaatleri yok kafayı yiyecem ya. Akp dünyanın en kötü partisi de olsa kardeşim yapacam dediği herşeyi yaptı. Köprü , yol , hastane , İHA , siha , yerli otomobil. Sadece ekonomide sıçtı batırdı onu da düzeltebilecek olan üzülerek söylüyorum ki yine akp. CHP'nin düzeltebileceği bir problem değil.
Demirtaş zaten çıkacak hapisten yaklaşık 1 yıl sonra, sonuçta cezası bitiyor?
Aponun heykelinin dikilmesini istiyor musun?
Çıkacağı ne malum belki uzatacaklar cezasını?
Ortalığı karıştırmak tek Vasıf’ları olduğu için yazardımda daha çok
Ülkede bir sürüsanıkalı cirir atıyor ışıdmilitanı da dahil madem terörist niye meclise girmesine onay izni verdiler.
Herkesin seçme seçilme hakkı var demokratik hakkı bu. Bugün bir milletvekili cinayet işlese o zaman neden meclise girmesine izin verdiniz mi diyeceksin?
Evet diyeceğim önüne gelen meclise girsin ozaman oldu. Herkesin seçme seçilme halkı varsa niye terörist diyorsunuz? Teröristte kayyum atayacaklarına partiyi kapatsınlar
Bak çelişiyorsun kendinle , bugün doktorlar da cinayet işleyebiliyor. Suç işleyebiliyor. Tıp fakültesine niye soktunuz diyor musun? Alnında mı yazıyor suç işleyeceği? Yazıyorsa engel ol bütün kadın cinayetlerine madem. Milletvekili de suç işleyebilir. O ikisi ayrı şeyler. Millet oy verdi de girdi oraya. Hapisteyken de aday olabiliyorsun. Herkesin demokratik hakkı bu.
Milletvekillerin torpille alındığını gayet biliyorsun doktor benim hayatımı belirlemiyor ve bileğinin hakkıyla meslek ediniyor milletvekilliği öyle değil. Eee sende çelişme o zaman madem hak milletin seçtiğine teörist demeyin diyeceksenizde niye teröristler mecliste cirit atıyor milletvekkilleri niye hala mecliste neden partilerini kapatmadılar diye sorgula
Bak kardeşim Selahattin Demirtaş suçlu değil mi? Suçlu hapse girmiş belirli sebeplerle. Hapse attılar falan değil bak anayasayı aç hedef göstermek bir suçtur ve hapse girdi herkes o suçu işlese herkes girer hapse. Şimdi bir Cumhurbaşkanı adayının bir suçlunun dışarı çıkarılmasıyla ne ilgisi olabilir? Bana de ki şu yüzden dışarı çıkarmak istiyor de.
Tamam bende diyprum ki suçlu madem niye milletvekilleri mecliste? Hedef göstermek suçsa tayyipte millete demediği kalmadı onunda girmesi lazım. Şuanki cumhurbaşkanı suçlulara af çıkarmadı mı? İşid militanları bile kol gezmedi mi? Suçluyu çıkarmaya meraklı olana kafa yoruyorsunda terörist dediğin partiyi neden kapatmıyorlar onu niye sorgulamıyorsun? İki cevap çıkıyor ya adam suçsuz milletvekilleri mecliste olduğuna göre ya da arn alanen suçlulara hak tanıyorsun? Milletin bğtçesinden hdpye bütçe veriliyor. Amaç nee?
Yani hem seloya terörist de hem içeri at hem milletvekillerini mecliste tut bütçe ver hdpye tetörist de üstüne hdpnin aldığı yere kayyum ata bunun amacı ne. Chpye teröristlere destek veriyor diyorsunuz iyi hoşta bütçe veren terörist diyip meclise sokan atmayan oy zamanı oy istemeye giden ne yapıyor?
Aşağıda chpye oy vercektim bu olaydan sonra akpye oy vercem demişsin chp ile akpnin ideoljileri o kadar farklı. amacın bağcı dövmek chpye laf atıp akpye oy vermekte akıllara zarar bir mantık. Akpnin el ele gexmediği terörist yok. Biri için soru çaldığını banka açtığını yurt dersane açtığını ve yargılamadığını üstüne sınırı açan birine hangi mantıkla oy veriyorsunuz neyse. Chp terörist destekliyor akp müthiş vatansever.
Kardeşim benim sorduğum soruyla senin söylediğin uyuşmuyor. Bak ben AKP'yi CHP kazanmasın diye destekliyorum , akp kazansın diye değil. Adam teröristi serbest bırakacam diyor ben de karşıyım buna.
Normalde Muharrem İnce'yi destekliyorum ama CHP'yi yenmeye en yakın parti akp olduğu için AKP'yi destekliyorum.
M*l m*l konuşuyor kemal
Ben o açıklamasına kadar destekliyordum , şuanda o kazanmasın diye oyumu AKP'ye vereceğim.
Son dönemde yaptıkları o kadar saçma ki en basiti çıkarttığı reklamda bile hayir yok size söz bahar gelecek
Abi zaten bahar her yıl geliyor sen bize ne vaad ediyorsun onu söyle o da yok
İşte bol bol laf yapacak.
Tüüü yazıklar olsun
Apocularla Kemalistler yanyana
Kemalist öyle olmaz yalnız. Atatürk olsaydı CHP dahil herkesi asardı.
Kürtlerden oy almak için
Kürtlerin böyle bir talebi yok ki. Benim bir sürü Kürt arkadaşım, Selahattin'in dışarda ne işi var? Diyor.
Yav kürt dediğim hdpliler işte
Nickname in herseyi acikliyor.
Evet açıklamaz olur mu? Mesela ben Kılıçdaroğlu'nu destekliyorum çünkü Konya'yı ülke sanıyor , sütü memelerinden getirecek ve kunut dualarını da namazda okuyacak , çok büyük projeleri var. Mesela bahar gelecek diyor üfffff. Acayip büyük proje. Selahattin Demirtaş'ı çıkaracam diyor accayip büyük proje var ya. Uzaya çıkacaz uzaya.
Selahattin demirtas dıdısının dıdısı... Senin adamin 3 tane oy icin heykel falan dehil direk teroristbasinin ayagina. heyetler yollamadi mi? Devletin tv sine kirmizi bultenle aranan apo nun kardesini cikarmadi mi? Yani trol kardes biz buna halk arasinda "poklu çişliye ders veriyor" deriz
Hiç birsey
Konya'nın ülke olduğunu düşünmesiyle alakalı ne düşünüyorsunuz?
Hiç birsey