Artık herkes ideolojilerini bir kenara bırakarak hareket eder diye düşünüyorum. Bence Tunç Soyer, Ekrem İmamoğlu'nun İzmir modelidir. Daha bu başlangıç ve halkı isyan ettirmek adına her şeyi yapacaklar. Ben Ekrem'in de Tunç'un da asla rahat duracağını sanmıyorum 2 sene ye kalmaz yerlerine kayyum atanır.. Bizzat bunu halk isteyecek..
Konya'ya ak partiden kimi koyarsan koy seçileceği gibi, İzmir'e de cumhuriyetçi partiden dilersen Abdullah Öcalan'ı koy, yine seçilir. Bu tip şehirler bağnaz ve yobazlardır, akli melekeleri yoktur, ideolojilerinin köpeğidirler..
@Ata3434 ben gördüğümü söylerim. chp belediyeleri içinde en iyisi. Akp yerine gelse şehri konya gibi yapar. düzgün bir sağ parti veya alternatifi olsa değişebilir belediye umrumda bile olmaz.
@Ata3434 Ahaber yerine birincil kaynaklara yönelirsen görürsün neler yapıldığını. bak 34 plaka numarasından İstanbul 'da olduğunu düşünüyorum. git bir bahçelievler'in mahallerini gez. şirinevler ölmüş ağlayanı yok, yenibosna'da sokaklar çöp kaynıyor. Ancak buradaki adamlar diyor ki chp belediyeleri çalışmıyor. ulan sen önce kendi belediyeni çalıştır. doğal olarak öz eleştiriden yoksun olan bir kitleyi de akp çok iyi yönetiyor.
İcraat sayacak MSN neler yapıyor bir söylesene önce hadi İstanbul’da yeniyiz dersin ya İzmir gerçekten İzmire neler yaptı CHP söylesene ya da yaptığı yerleri söylesene o bu şu diyorsun önce bir öz eleştiri yap o zaman CHP ne yapıyor da ben ya da CHP kitlesi oy veriyor de 😉
Vizyona bak sokaklar çöp kaynıyor diyor Maltepe sokaklarında çöpler aylarca toplanmadı böyle basit şeylerle mi geleyim karşına ümraniyedeki metan gazından patlayan çöplük kimin eseriydi söylesene Ülke adına ne yapıyor CHP bir söylesene Senin kendi belediyen çalışmıyor diyorsun ya hastane yapıldı hastaneye yol bile yapamadı neden yapamadı bu kadar mı aciz Kemerburgaz kent ormanı var olan ormanı ranta değil de halka açıyormuş başkanın 😂 Yani şaşırmadık dersem yalan olur
@Ata3434 adamın ettiği lafa bak chp neler yapıyor. chp'nin yönettiği bütçe ne ki yaptığı icraat ne olsun. akp kanal yapacağım diyor 25 milyar dolardan bahsediliyor. öbür tarafta mansur yavaş Ankara 'da altyapıyı tamamen yenileyelim diyor, 600 milyon doları çok görüyor belediye üyeleri :D yani sen öncelikle yaşadığın şehirden bir habersin :D
25 yıldır Ankara yönetiliyor, İstanbul yönetiliyor senin gibiler bir kere ağzını açmamış. 1 sene geçtikten sonra hani proje diyorlar. Gösteriyorsun beğenmiyorlar. Doğru sizin gibilere 750 milyon dolara dinazor alıp onu şimdi çöp eden belediye başkanları, Ankara 'yı parsel parsel satan adamlar lazım. Mansur yavaş geldikten sonra Ankara hizmet gördü ilk defa. Bu arada Ankara dediğimiz yer de Türkiye'nin başkenti. O melih gökçek sırf akp'li olduğu için oraya seçiliyordu. yoksa kendi başına girsin alacağı oy maksimum %3-4 :D