Spor Spora yazılıcam vücudumdan nefret ediyorum, sizce başlamalı mıyım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Başka boydan fotom yok. Boyum 170 50 kiloyum bacaklarımda ince spora yazılsam bana faydası olur mu kas yaparak kilo almak istiyorum var mı böyle yapan? Spora yazılıcam vücudumdan nefret ediyorum, sizce başlamalı mıyım? Cevapla Fotoğraf Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
tavuklupilavveayran Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yazılabilirsin. Benim kuzenim de aynı senin gibiydi ama 40 kilo falandı öyle hatırlıyorum spora yazılarak kilo aldı. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl vücudunuzdan nefret etmeyin önce kendinizi sevin sonra spora başlarsınız 2 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Off bende ayni senin gibiyim ya ne yesem olmuyor :( 0 1 Yorumla Soran +1 yıl :( Yorumla
ŞuTigin1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl İnsan sporu kendini sevdiği için yapmalı , kendinden ve vücudundan nefret ettiği için değil 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Vücudunu geliştirenler? Yorumla
Eness16 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Faydası olur bende sporcuyum değişimleri gözümle çok gördüm 0 0 Yorumla
SelinSoyderce Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Diyetisyenlerden destek özel bir programla rahatça kilo alabilirsin sağlıklı kilo al 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Spor konusunda 768 cevap paylaştı. Kas yaparak kilo alırsın da. Iyi gözüküyorsun. Spor yapta, sağlık için yap. 0 0 Yorumla
marlathesinger Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Evet zayıflıktan kötü durmus maalesef ama sporla düzelebilir 0 0 Yorumla
mavimuratfb Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Elbise üstünde çok kotu duymuş söylemeden edemicem 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Az ötede kudur Yorumla mavimuratfb +1 yıl Peki tşkler kırıcı olmak istemedim ama gerçekleri söylemek jstedim Yorumla Soran +1 yıl Nası baktığınla alakalı benim zevkim böyle yakıştırdığım için giydim kırıcı değildi saol Yorumla mavimuratfb +1 yıl Kendine cici bak zevkler tabiki tartışılamaz Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Spor konusunda 1,9b cevap paylaştı. Spor herkes için gerekli bir şey bence 0 0 Yorumla
nedenlazım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Daha ne istiyorsun çok güzel vücudun var 0 0 Yorumla
eaasln Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Vucut yokki çok incesin hele bel 40 kilo yoksun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Kes sesini ya eleştri yap demedim 50 yazıyo yukarda sende körsün Yorumla eaasln +1 yıl He okumadım blki daha önce olculdun kilonu ondan dedim spora git fit olursun Yorumla
ansızınsessizce07 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Benim 0 3 Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl 58 kilodan sporla birlikte 64 e kadar çıktım ve aldığım kas olarak geliyor Yorumla Soran +1 yıl Kaç ayda elde ettin Yorumla ansızınsessizce07 +1 yıl 3 ayda Yorumla
theghost278 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Bruh 0 1 Yorumla theghost278 +1 yıl He kilo almak istiyormuşsun pardon Yorumla
x2changing Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl fena değil ama az bişi kilo alsan daha hoş olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Yazılabilirsin. Benim kuzenim de aynı senin gibiydi ama 40 kilo falandı öyle hatırlıyorum spora yazılarak kilo aldı.
vücudunuzdan nefret etmeyin önce kendinizi sevin sonra spora başlarsınız
Off bende ayni senin gibiyim ya ne yesem olmuyor :(
:(
İnsan sporu kendini sevdiği için yapmalı , kendinden ve vücudundan nefret ettiği için değil
Vücudunu geliştirenler?
Faydası olur bende sporcuyum değişimleri gözümle çok gördüm
Diyetisyenlerden destek özel bir programla rahatça kilo alabilirsin sağlıklı kilo al
Kas yaparak kilo alırsın da. Iyi gözüküyorsun. Spor yapta, sağlık için yap.
Evet zayıflıktan kötü durmus maalesef ama sporla düzelebilir
Elbise üstünde çok kotu duymuş söylemeden edemicem
Az ötede kudur
Peki tşkler kırıcı olmak istemedim ama gerçekleri söylemek jstedim
Nası baktığınla alakalı benim zevkim böyle yakıştırdığım için giydim kırıcı değildi saol
Kendine cici bak zevkler tabiki tartışılamaz
Spor herkes için gerekli bir şey bence
Bence vücudun iyi. Sıkılaşabilirsin ama
Bence hiç bozma ama sen bilirsin
Daha ne istiyorsun çok güzel vücudun var
Kilo alacak içinse bence olabilir
tam istediğim hatun tarzı
Bi tık zayifsin sansini dene
Vucut yokki çok incesin hele bel 40 kilo yoksun
Kes sesini ya eleştri yap demedim 50 yazıyo yukarda sende körsün
He okumadım blki daha önce olculdun kilonu ondan dedim spora git fit olursun
Benim