Sporla sağlıklı kilo alıp vücut şekillendirme
Protein tozu ile spor yaparak kilo alınır mı?

Selamlar, protein tozunu kullanan insanlar (ben dahil) günlük almamız gereken protein miktarını besinlerden karşılayamadığımız için kullanıyoruz. Yani örneğin ben 50 kiloysam, günlük 75 gram protein tüketmem gerekiyor. E ben yediklerimden 75 gram protein alamıyorum diyelim, 50 gramda tıkanıp kalıyorum. Böyle olunca protein tozu içiyorum ve eksik kalan kısmı tamamlamış oluyorum. Şimdi gelelim size yardımcı olacak toza, sizin ihtiyacınız protein tozu değil karbonhidrat tozu (gainer) dur. Karbonhidrat tozu alırsanız daha hızlı kilo alımı sağlarsınız. Ben 50 kilodan 70 kiloya çıktım, gainer çok uzun süre kullandım. Hem gainerin içinde de protein mevcut. Umarım açıklayıcı anlatabilmişimdir. :)
Süper çok teşekkür ettim ✌🏼🥳
Cevap
10Cevap
Protein tozu kullanımının, kilo alma ile hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Alınan proteinin sindirilmesi için vücut daha fazla enerji sarf etmektedir. Bu durum, yağ yakımının hızlanmasını sağlar. Bu sayede sağlıklı kilo vermek ve vücudun dengesini korumak kolaylaşır
Teşekkür ederim 🙏🏼💕
Protein tozu tek başına bir etki etmez o takviye üründür. Düzgün beslenme ve protein tozu iş yapar.
Çok sağlıklı beslenme alışkanlığım yok maalesef.. denicem spor ve beslenme beraberinde takviye olarak ✌🏼 teşekkürler 🌸
Kilo karbonhidratla alınır. Kilo verip kas kaybını engellemek için daha fazla protein almak gerektiğinde ise yarar.
Hiç düzenli spor yapmadım. Kaslarım derin uykuda :) hem kasa hem de kiloya ihtiyacım var yani
O zaman hem protein hem de karbonhidrat alacaksın 👍
Tamam 😑
Protein tozu kimyasal olduğu için sonrasında çökme yaşarsın. onun yerine doğal beslen. tavuk balık yumurta gibi.
Tabi hep övüyor Google.. teşekkür ettim uyarı için ✌🏼
Protein tozuyla kas yaparsın ama karaciğerini de bitirirsin.
Hoş değilmiş 😑
Sen bu tür safsatalara inanma.
Karbonhidrat tozuyla alınır protein kas yapar kilo değil
Teşekkür ettim ✌🏼
protein tozu kilo aldırmaz, gainer aldırır
Daha detaylandırsan? 🥳
Çok sağlıksız olur sporu bıraktığında sarkma falan yaşarsın
Teşekkür ettim 🙏🏼
Alınır ama sağlıksız olur.
Teşekkürler ✌🏼
et tavuk yumurta yeyin süt için
Bu pahalılık da çok zor oluyor gercektn hepsi ateş pahası @zalimsinhayat91
evet farkındayım ama başka yolu yok maalesef
Ne yazık ki yok haklısın @zalimsinhayat91 maaşın yarisi ona gidiyor zaten ama protein tozu da kullanıyorum ben
protein tozunun faydası var mı
Doğal yönden protein alamadığım anlarda kullanıyorum ve etkisi dogale göre daha çok faydalı oluyor @zalimsinhayat91 kas hacmim gözle görülür şekilde arttı
iyiymiş ne güzel
Sen tamamen dogaldan yanasın sanırım 🙃
evet doğru
En güzeli en iyisi tabi ben fitness yoğun olarak yaptığım için ek olarak protein tozu ve diğer enerji arttırıcı bcaa glutemin de kullanıyorum
hmm anladım
Hayır
hayır ne alaka?
Bilmiyorum soruyorum işte 😄
En İyi Cevap