Diyetteyim 1 aydır 7 kilo verdim boyum 158 şu an 57, kiloyum göbeğim baya azaldı. Spor yapıyorum. Koşu bandı ve egzersiz bence 3 ayda gözle görülür fark olur sizce?Kötü soze gerek yok fazla olduğunu biliyorum ama sonuç önemli, sonuçta gidecek :)
Karışık yapmak yerine bölge hedeflemeli düzgün bir program yapsan senin için daha iyi olur. Bu arada şeker falan tüketmiyorsun değil mi? Kilo vereyim derken şişkinlik kalırsa gereğinden fazla kilo vermen gerektiğini düşünürsün.
Eğer şeker tüketiyorsan vücudun bu çalıştığın bölge için kaynak tüketirken şeker de kullanır. Vücut gelişimi yapmıyor olsan da kaslarını proteinle beslemen gerekiyor. Aksi taktirde dediğim gibi o şekerler protein gitmesi gereken yere gider))
Karın kaslarını çalıştırırken, yan karın kaslarını da çalıştırman çok daha sağlıklı olur. Yaptığın karışık programda alt karın kası ve üst karın kası varken, yan karın kaslarını da çalıştırmak yerine hata yapıp üst üste aynı kasları çalıştırarak kas yakabilirsin. Dikkatli olmak gerek)
Anladım tabi bende Spor için çok bilgili değilim ama günde 50 gram civarında karbonhidrat alıyorum bazen fazla olsa da. Protein tozu Alicam günde 80 gram protein almam şart
Yediklerimi tartıda olcmuyorum ama tahmin kullanıyorum Karbonhidrat az alırsak 50 civarı hilzi kilo verirmiş ve spor yaparken de fazla protein almak kas için ise yariyormus bu arada benim aslında günlük almam gereken 150 gram protein ama imkansız😅😅
Yapma bunu)) benim kilo almak için ihtiyacım olan protein 150. Senin nasıl 150 oluyor da, 80 alma kararını nasıl verdin? Bak çok sağlıksız şeyler yapıyorsun galiba. Korkutuyorsun))
Valla göbeği duzlemek bayagi uzunzaman alıyor. Istedigin kadar zayifla biraz gobek kaliyor yine de. Cok sıkı bir diyet ve egzersiz programiyla uzun vadede mumkun ancak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim de aynı ya , bisiklet sür yüzmeye git , ben o şekilde bayağı azalttım🤗hedefim ,52 senin kaç 🤗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ekmek, makarna cips abur cubur kesersen ve twist çalışırsan 1 ayda gider.
1 aydır onları yemiyorum
Tabi bazen kepek ekmek yiyorum
Aynı zamanda egzersiz de yapacaksın mekik ve twist.
2-3 aya dümdüz olur)) kalori açığıyla beslenmeye devam. Hangi egzersizleri yapıyorsun?
İnternet karın eritme egzersizleri videolarından karışık haftada 3, defa. Koşu bandı da haftada 3 4 defa bazen ip atlıyorum
Karışık yapmak yerine bölge hedeflemeli düzgün bir program yapsan senin için daha iyi olur. Bu arada şeker falan tüketmiyorsun değil mi? Kilo vereyim derken şişkinlik kalırsa gereğinden fazla kilo vermen gerektiğini düşünürsün.
Eğer şeker tüketiyorsan vücudun bu çalıştığın bölge için kaynak tüketirken şeker de kullanır. Vücut gelişimi yapmıyor olsan da kaslarını proteinle beslemen gerekiyor. Aksi taktirde dediğim gibi o şekerler protein gitmesi gereken yere gider))
Karın kaslarını çalıştırırken, yan karın kaslarını da çalıştırman çok daha sağlıklı olur. Yaptığın karışık programda alt karın kası ve üst karın kası varken, yan karın kaslarını da çalıştırmak yerine hata yapıp üst üste aynı kasları çalıştırarak kas yakabilirsin. Dikkatli olmak gerek)
Anladım tabi bende Spor için çok bilgili değilim ama günde 50 gram civarında karbonhidrat alıyorum bazen fazla olsa da. Protein tozu Alicam günde 80 gram protein almam şart
Hesaplayarak mı vardın bu sonuca? Ayrıca yediklerini hassas tartıda ölçerek yiyorsun sanırım. Bu iyi bir şey))
Yediklerimi tartıda olcmuyorum ama tahmin kullanıyorum
Karbonhidrat az alırsak 50 civarı hilzi kilo verirmiş ve spor yaparken de fazla protein almak kas için ise yariyormus bu arada benim aslında günlük almam gereken 150 gram protein ama imkansız😅😅
Diyet programı kullanıyorum orada gramlari soyluyor
Yapma bunu)) benim kilo almak için ihtiyacım olan protein 150. Senin nasıl 150 oluyor da, 80 alma kararını nasıl verdin? Bak çok sağlıksız şeyler yapıyorsun galiba. Korkutuyorsun))
Diyet programını kim yazdı)) sağlık bu şakaya gelmez.
Ne alaka kiloma göre internetten hesaplama yapınca öyle diyor
Tamam hesaplama yaptığında öyle çıkıyorsa doğrudur. Diyet listeni bir diyetisyen hazırladıysa da sorun yoktur.
bence yaza kadar sıkı bir diyet ve sporla gider... rahatlıkla haziranda bikini giyebilirsin...
Bence de diyette 1. ayim oldu
3 ay sonra gider gibi
rahatlıkla gider 3 aya kalmaz bence... sadece göbekmi şikayetinin olduğu bölge...
Evet diyete göbek için gridim ancak bacaklarım da sıkı değil ama sporla hallolur
görmeden bir şey diyemem ama spor tabiki bacaklarıda toplar...
Çok yok, eritirsin rahatça 3 beyazdan uzak dur kafii
Bazen sağlıksız şeyler yiyorum mesela 3 gündür yanlış şeyler yedim ama kalori açığı baya oluşturuyorum
Arada kaçamak olabilir sporun devamlı olsun fark gördükçe daha çok asılırsın zaten
Valla göbeği duzlemek bayagi uzunzaman alıyor. Istedigin kadar zayifla biraz gobek kaliyor yine de. Cok sıkı bir diyet ve egzersiz programiyla uzun vadede mumkun ancak.
Benim de aynı ya , bisiklet sür yüzmeye git , ben o şekilde bayağı azalttım🤗hedefim ,52 senin kaç 🤗
50
Bence iki aya olursun , dilersen musaitsen gizliden çıkayım bana yaz kuzum mesajda daha rahat konusuruz
1 ayda bile olur. Sureklilik onemli bol su ic ve Karin bolgene yonelik egzersizler yap.
Ohaaaa hamile gibi duruyosun bu göbeğinin erimiş hali mi kızım😱
Düzgün beslenme ve egzersiz ile 3 aya düz görünüm olur ama belinde eğrilik var sanırım
olur olur sen bu azimle devam et yaza daha fit seksi girersin tatlım :*
😸😸😀
Bölgesel çalışabilirsin. Duzenli beslenmeye dikkat edersin. Spora devam edersin zamanla gider göbek
Kilo vermişsin güzel, bölgesel spor yap.
Evet
Sadece karın çalışsan 1 ayda bile gider
Çok fazla bisey yok bence
Kör müsün dayııı
Az görüyor olabilir gözlerim
Gel açayım ben gözlerini
Oyarsın sen olmaz istemem 🙄
Gelllll
Tamam geldim geldim kızma 🤭🤭
Nereye gelcem bu arada adres ver
Çok bişe yok
Yılların birikmiş yağı var birde sislik
Yani biraz daha devam edersen tam istediğim gibi olursun
İstediğin nasılmış
Yanlış yazmışım istediğin gibi olursun demek istedim
Devam et birkaç aya gider
4 sy falan
4 ay.
3-5 ayını alır.
Aymı
Gitsin
Çalış çalış iner
Iyyyy
İyyy diyorsun da 3 4 ay sonra da görsen kiskanicaksin tatlım ;)
Benim belim ipince kilo almanın yollarını arıyorum. Kilondan bana ver o zaman
7 kilomu sana verebilirim😅 geç saatlere falan ye alirsin
Yok anam zor zor. Almak vermekten daha zor