Spor Bu göbek ne kadar sürede gider? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor En kısa zamanda nasıl eritirim şöyle 1 ayda dümdüz olsun istiyorum Bu göbek ne kadar sürede gider? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Delik olmasa göbek olduğu belli değil, ben bacağın derdim ahahah 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Bacaklar kolay eriyo sorun değil😂 Yorumla Seyyah_Derviş +1 yıl Sende göbek yok yalnız, bir avuç mu olsun istiyorsun. Tutacak yer kalsın lazım olur 🤣😂 Yorumla
BelşaDonna Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 97% +1 yıl Şekeri ve karbonhidratı azalt hatta hiç tüketme 21 güne tamam 2 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Spor konusunda 357 cevap paylaştı. serdar ortaç görmesin zeytin yuvarlar 😂😂 0 0 Yorumla
Gloria00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl yandan çekip atmalısın ki ona göre yorum yapalım 0 0 Yorumla
Giflendin Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bunda anlaşılmıyor ki başka fotoğraf atar mısın ona göre tavsiyem de olur 0 0 Yorumla
Cagataygndz Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Pekde fena durmuyosun niye bu kadar taktin ki 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Takıntılı bir insanım Yorumla Cagataygndz +1 yıl Ya sal biraz ozguvenli ol gayet hos duruyosun oyle fazlalikda gorunmuyor bu fotoda biraz dar aci cekmissin ama ben kotu bi durum gormedim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sen buna göbek diyorsan kendi göbeğimden 10 tane senin göbeğin gibi, göbek çıkartırım 😂 2 2 Yorumla Soran +1 yıl Ben kendimi şişko görüyorum😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahah öyle göbeğe can kurban ahh ah ne tatlı görünüyor bir bilsen 😂 Yorumla
kaz-ayagi Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl birazdan bir sopar havası oynanacak gibi 2 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Düzenli sporla ve diyetle 1.5 ay da normale döner. 1 0 Yorumla
İstif01 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 94% +1 yıl Spor yapma imkanin varsa ve iradeliysen 2 ay 1 0 Yorumla
Soruphemençıkacağım Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Bu göbek gitmesin 1 1 Yorumla Soruphemençıkacağım +1 yıl Çok güzelmiş Yorumla
VahşiBirErkek_ Takip Et Xper 3 Yaş: 34 +1 yıl Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen 😊 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Spor konusunda 708 cevap paylaştı. Diyete girmen gerek 1 0 Yorumla
ahmet_goktas Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl bence tatlı duruyor ama çıplak görmek lazım 0 0 Yorumla
Yalnızkurt_0634 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Göbek yok gibi pijamayı aşağı indir biraz 1 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Spor konusunda 923 cevap paylaştı. 3 ay en az 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Spor konusunda 300 cevap paylaştı. ayva göbek iyidir be 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir ayda erimez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 🥺 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl spor ve yürüyüş yap kocanla Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Spor konusunda 2b cevap paylaştı. göbek nerde hani? 0 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Spor konusunda 818 cevap paylaştı. Belki de hiç gitmez 0 0 Yorumla
Sarsode Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Vucut cok yagli 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet 40 kilo bile olsam yağlı Yorumla Sarsode +1 yıl Hic spor yapmadin dimi hayatinda Yorumla Soran +1 yıl Hayır çok yaptım beslenme şeklimden dolayı böyle Yorumla Sarsode +1 yıl Sanmiyorum sikilasmamissin Yorumla Soran +1 yıl Ama hiç protein falan tüketmem Yorumla Sarsode +1 yıl Olsun kanka ne sporu yaptin sen? Yorumla Soran +1 yıl Chloe thing pamela reif vb videoları yapardım hep Yorumla Sarsode +1 yıl Kanka hayatinda salona gitmemissin deidgine bak. T. kp et benj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Delik olmasa göbek olduğu belli değil, ben bacağın derdim ahahah
Bacaklar kolay eriyo sorun değil😂
Sende göbek yok yalnız, bir avuç mu olsun istiyorsun. Tutacak yer kalsın lazım olur 🤣😂
Şekeri ve karbonhidratı azalt hatta hiç tüketme 21 güne tamam
serdar ortaç görmesin zeytin yuvarlar 😂😂
yandan çekip atmalısın ki ona göre yorum yapalım
Bunda anlaşılmıyor ki başka fotoğraf atar mısın ona göre tavsiyem de olur
Pekde fena durmuyosun niye bu kadar taktin ki
Takıntılı bir insanım
Ya sal biraz ozguvenli ol gayet hos duruyosun oyle fazlalikda gorunmuyor bu fotoda biraz dar aci cekmissin ama ben kotu bi durum gormedim
Sen buna göbek diyorsan kendi göbeğimden 10 tane senin göbeğin gibi, göbek çıkartırım 😂
Ben kendimi şişko görüyorum😂
Hahah öyle göbeğe can kurban ahh ah ne tatlı görünüyor bir bilsen 😂
Sen buna göbek mi diyorsun baklavaların mı olsun istiyorsun 😀
birazdan bir sopar havası oynanacak gibi
Düzenli sporla ve diyetle 1.5 ay da normale döner.
Spor yapma imkanin varsa ve iradeliysen 2 ay
Gitmesin ya o göbek çok tatlı
Fazla yok sanki
Bu göbek gitmesin
Çok güzelmiş
Fitness hocalığı yaptım yardımcı olurum istersen 😊
Diyete girmen gerek
Güzel duruyor 3 ay sürer
Saç buklelerin çok güzel göbeğin de iyi ama deliği çok büyük
Bence gitmesin o göbek🔥🤤
bu göbekse ben öleyim
bence tatlı duruyor ama çıplak görmek lazım