Spor Erkekler, 42 kiloyum nasıl kilo yapabilirim veya spor falan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor nasil kilo yaparimmmm Güncellemeler+1 yıl bunu gizli sorcagima erkekler yapmisim ya Erkekler, 42 kiloyum nasıl kilo yapabilirim veya spor falan? Cevapla Fal Soruları Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sorgulayanadam0 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl Bazal metabolizmanı hesapla üstüne fazladan kalori al ama 300-500 kalori al daha fazlasını alma ek olarak evde spor yapımı videoları youtube da çok fazla onları uygula kısa vadede bir şey bekleme 5-6 ayda 50-55kg olursun yağsız bir şekilde 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Spor yap, günlük tikettiğin kalori miktarini yükselt ve sağlıklı beslen 0 4 Yorumla Soran +1 yıl altta birisi hamur isi beslen demis🙄 Yorumla Benchbas +1 yıl Gördüm 44 yaşında yaşlı adam hayatında spor yapmamiştir tahminen dediğim gibi sizin bilceğiniz iş, hamur işinde boş kalori var kilo alirsin ama yağdan Yorumla Soran +1 yıl kastan almam lazim ama her gun et yiyemem cok sevmiyorum bi de pahali zaten😇 Yorumla Soran +1 yıl kastan nasil alicam? ben bilgim yok bildigimi soyledim Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Spor konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kalori hesabı yapman lazım ama uğraşamam diyorsan günde 4 öğün yemek ye 0 12 Yorumla Soran +1 yıl nasıl yapılıyo kalori hesabı Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl Yediklerin yemeklerde 100 gramda besin değerleri yazıyor mesela 150 gram tavuk yiyorsan kalorisini hesaplıcan böyle böyle yediğin tüm şeylerin kalorisini toplucaksın Yorumla Soran +1 yıl metabolizmam mı hızlı acaba halbuki abur cbur falan yiyordum yani Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl Sırf abur cuburla olcak iş değil düzgün yemek yemiyorsundur Yorumla Soran +1 yıl dışardan söylüyoruz bazen abimşe çünkü yemek yapmak uğrastırıyo bazen Yorumla Soran +1 yıl veya modum olmyo falan Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl Tamam işte gün içinde az yiyorsundur ve az kalori aldığın için kilo almıyorsundur Yorumla Soran +1 yıl evet az yerim onun yerıne kahve seviyorum Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl E az yersen nasıl kilo alacaksın bak kendi cevabını verdin 😄 günde en az 3 ana öğün yemen lazım Yorumla Soran +1 yıl şimdi kahvaltıya gidicem ya gelince konuşsak Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl Okey Yorumla Sdfhkgdjfk +1 yıl Sen mesaj at istiyosan bana Yorumla
iwont Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl ağırlığık çalışması yapman gerekiyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl kac kilo Yorumla iwont +1 yıl ne kaç kilo Yorumla Soran +1 yıl kaldirmam lazim Yorumla iwont +1 yıl ne kadar kaldırabilirsen Yorumla Soran +1 yıl 😇🤣 Yorumla iwont +1 yıl ne oldu Yorumla
kralkobrax21 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 680 cevap paylaştı. Spor ile kilo yapılmaz. Bol hamur işleri tüket. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kucakta iyi olursun sen boy kaç 🙈 0 1 Yorumla Soran +1 yıl terbiyesz Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Seni çıtır çıtır 😄 yerler 0 10 Yorumla Soran +1 yıl ne diyosun ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani boyun 150 ise 42 kilo çok normal. Yaşın kaç o önemli Yorumla Soran +1 yıl 18 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani boyunu uzatmak için çabala. Barfiks çek bol süt iç Kalsiyum tüket. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kilo sonra alırsın Yorumla Soran +1 yıl bu saatten sonra uzamaz abartma Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 21-22 ye kadar şansın var bence Düzenli Sağlıklı beslen Yorumla Soran +1 yıl tamam (: Yorumla Soran +1 yıl senin kac Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 181 boy 86 kilo Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Boy kaç 0 4 Yorumla Soran +1 yıl 150 neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Vuaaaww çok iyi Yorumla Soran +1 yıl sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 1 77 bende Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Bazal metabolizmanı hesapla üstüne fazladan kalori al ama 300-500 kalori al daha fazlasını alma ek olarak evde spor yapımı videoları youtube da çok fazla onları uygula kısa vadede bir şey bekleme 5-6 ayda 50-55kg olursun yağsız bir şekilde
Spor yap, günlük tikettiğin kalori miktarini yükselt ve sağlıklı beslen
altta birisi hamur isi beslen demis🙄
Gördüm 44 yaşında yaşlı adam hayatında spor yapmamiştir tahminen dediğim gibi sizin bilceğiniz iş, hamur işinde boş kalori var kilo alirsin ama yağdan
kastan almam lazim ama her gun et yiyemem cok sevmiyorum bi de pahali zaten😇
kastan nasil alicam? ben bilgim yok bildigimi soyledim
Kalori hesabı yapman lazım ama uğraşamam diyorsan günde 4 öğün yemek ye
nasıl yapılıyo kalori hesabı
Yediklerin yemeklerde 100 gramda besin değerleri yazıyor mesela 150 gram tavuk yiyorsan kalorisini hesaplıcan böyle böyle yediğin tüm şeylerin kalorisini toplucaksın
metabolizmam mı hızlı acaba halbuki abur cbur falan yiyordum yani
Sırf abur cuburla olcak iş değil düzgün yemek yemiyorsundur
dışardan söylüyoruz bazen abimşe çünkü yemek yapmak uğrastırıyo bazen
veya modum olmyo falan
Tamam işte gün içinde az yiyorsundur ve az kalori aldığın için kilo almıyorsundur
evet az yerim onun yerıne kahve seviyorum
E az yersen nasıl kilo alacaksın bak kendi cevabını verdin 😄 günde en az 3 ana öğün yemen lazım
şimdi kahvaltıya gidicem ya gelince konuşsak
Okey
Sen mesaj at istiyosan bana
ağırlığık çalışması yapman gerekiyor
kac kilo
ne kaç kilo
kaldirmam lazim
ne kadar kaldırabilirsen
😇🤣
ne oldu
hamur ürünleri ye bol bol
Spor ile kilo yapılmaz. Bol hamur işleri tüket.
Kucakta iyi olursun sen boy kaç 🙈
terbiyesz
Bence iyisin süpersin hatta
Ye iç otur sçma 😂
Yapma ince bel iyidir
Seni çıtır çıtır 😄 yerler
ne diyosun ya
Yani boyun 150 ise 42 kilo çok normal.
Yaşın kaç o önemli
18
Yani boyunu uzatmak için çabala. Barfiks çek bol süt iç
Kalsiyum tüket.