Spor Survivor 2022'de Hikmet'i teke tekte dövebilecek adam var mı ;) ? ponçik65 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Survivor 2022 de Hikmeti teke tekte dövebilecek adam var mı ;) ? Güncellemeler+1 yıl dı proteiiiiiiin emmi nemmi Güncellemeler+1 yıl vövermisiniz ;) Survivor 2022'de Hikmet'i teke tekte dövebilecek adam var mı ;) ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Reykart2 Takip Et FenomenGuru Yaş: 42 +1 yıl Spor konusunda 595 cevap paylaştı. Atakan, adem ve parviz döver! Adamlar dövüşçü, hikmet ise yarma gibi adam ve dövüşmeyi bilmiyor... 0 1 Yorumla ponçik65 +1 yıl yok bee hikmet yarma değil bemce zayıf yani o kadar kalın değil 💪 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hikmeti salla yaben Avatar Atakan'a bitiyorumşeyi de çok kalın ve büyük gibi gözüküyorsence nasıldır 0 2 Yorumla ponçik65 +1 yıl büyük ve kalın evet ;) Yorumla Maestro81 +1 yıl Seni kesmez 😎 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hikmet cok tatlı kıyamam ona 1 5 Yorumla ponçik65 +1 yıl lan neresi tatlı tipsizin teki 😏 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kız nebilim böyle durusu felan yazık bi tipi var Yorumla ponçik65 +1 yıl aslında iyi biride çok uğraşıyorlar onla demi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl He ya adama yazık cok üzülüyom ona onun basına gelen pişmiş tavuğun basına gelmiyor Yorumla ponçik65 +1 yıl :D Yorumla
Julius_Caeasar Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Ben dövüşmem.. Kolay kolay dövüşürsem rakibim ölebilir.. Ciddi ciddi ninjutsu ve krav maga eğitimim olduğu için üst düzey 0 0 Yorumla
TürKralı Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl onu sakız gibi çignerim 0 1 Yorumla ponçik65 +1 yıl hikmet seeks :D Yorumla
AmanthemaPekii Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Kavga etmem kaçarımviiicccudum değerli 0 0 Yorumla
hikmet0858 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 72% +1 yıl Atakan döver. 0 2 Yorumla _Oğuz0 +1 yıl Dovemez Yorumla ponçik65 +1 yıl @_Oğuz0 bencede dövemez Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Spor konusunda 3,4b cevap paylaştı. Adem Atakan Perviz 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Atakan, adem ve parviz döver! Adamlar dövüşçü, hikmet ise yarma gibi adam ve dövüşmeyi bilmiyor...
yok bee hikmet yarma değil bemce zayıf yani o kadar kalın değil 💪
Hikmeti salla ya
ben Avatar Atakan'a bitiyorum
şeyi de çok kalın ve büyük gibi gözüküyor
sence nasıldır
büyük ve kalın evet ;)
Seni kesmez 😎
Hikmet cok tatlı kıyamam ona
lan neresi tatlı tipsizin teki 😏
Kız nebilim böyle durusu felan yazık bi tipi var
aslında iyi biride çok uğraşıyorlar onla demi
He ya adama yazık cok üzülüyom ona onun basına gelen pişmiş tavuğun basına gelmiyor
:D
Ben dövüşmem.. Kolay kolay dövüşürsem rakibim ölebilir.. Ciddi ciddi ninjutsu ve krav maga eğitimim olduğu için üst düzey
onu sakız gibi çignerim
hikmet seeks :D
Kavga etmem kaçarım
viiicccudum değerli
amel defterini kapatırım
Atakan döver.
Dovemez
@_Oğuz0 bencede dövemez
Adem Atakan Perviz
sen döver misin
güncel🍌🍌🍌👍
Atakan