53 günlük evliliğini sonlandıran Merve Boluğur son bombasını patlattı. 2023 yılının Survivor ekibine katılan ünlü güzel, uzun zaman sonra ilk defa bir yapımda yer alacak. Sizce başarılı olur mu?

53 günlük evliliğini sonlandıran Merve Boluğur son bombasını patlattı. 2023 yılının Survivor ekibine katılan ünlü güzel, uzun zaman sonra ilk defa bir yapımda yer alacak. Sizce başarılı olur mu?

İlk bu elenir diyecektim de yorumlarda birini gördüm "oyla elemezler bunu" demiş. Aklıma sonradan geldi Survivor'un fan yarısı olduğunu. Dolayısıyla baya ilerleyebilir hatta şampiyon bile olabilir tıpkı geçen sezon ki Nisa gibi. Merve de herhalde geçen sezonu izledi güce falan gerek olmadığını anladı çözdü olayı katıldı. Güzel ve doğru bir gözlem. Dolayısıyla evet şampiyon olabilir.
Merve hangi merve katildi
Baska merve daha katildi sandim. Tmmdir
@Ksdemalcokdediler bizim merve
@AhmetKavuncu jsjsjsj simdidhaa iyi bildim
İki acıtasyon yapar, kafası yerinde değil numarası yapıp ağlar ve final bile görebilir yani bu taktikle şampiyon olmuş olanlar dahi var sonuçta.
Survivor izlemiyorum o yüzden çok umursamıyorum ama eski dönemlerdeki Survivor'da yarışsaydı normal şartlarda yarışmada şansı yoktu.
haklısın
Merve Boluğur'un son 5 6 yıldır bir kariyeri olduğunu söyleyemem fakat instagram paylaşımları, kendi markasını çıkarmasıyla vesaire adından söz ettiriyordu. Survivor yarışması onun için iyice bir düşüşe geçirecek gibi görünüyor.
Bir kariyer nasıl mahvedilir en güzel örneği bu kadın resmen. Kariyerine biraz önem verse ve doğru hamleler yapsa şimdiye dünya çapında işlerde görürdük kendisini ama yok yani deli etti kendisini iyice.
Ne dünya çapında işleri yahu? Yeteneksizin teki bu hatun. Muhteşem Yüzyıl oynayabileceği en büyük işti onda da yetersizliği ile sırıtmaktan başka bir şey yapamadı. Kadına ciddi bir karakter oynayacaksın demişler, dilini damağında şaplatınca çok sinirli göründüğünü düşünüyordu.
Yalan olmasın, Berrak Tüzünataç gibi muadillerinin yanında belli kabiliyetleri var ama bu kadın dünya çapında bir işi geçtim, başka hiçbir ülkede bu kadar ekmek yiyemezdi bu işlerden.
Whopper reklamında oynayan şapşirik kız zamanları haricinde düzgün bir dönemi yok
En başarılı rolü Kuzey Güney denen ergen dizisinde Öykü Karayel'e alternatif hatun olabilmek.
Bir Öykü Karayel'in sonradan yaptığı işlere bak bir buna
Yetenekle alakası maalesef var. Hele dünyanın kalanında entertainment işleri inanılmaz emek, durmak bilmeyen bir hırs ve efor gerektirirken.
Atıyorum mesela Ellen Hollman var, eğer Türkiye gibi bir yerde bir kadın oyuncu o kadar fiziksel efor, olimpik idman ve alabildiğine feminen duruş gerektiren cinsellik sahneleri içeren bir rolü kotarabilseydi, kendisinin Spartacus'de yaptığı gibi, 40 yıl ekmeğini yerdi kadın on sene öncenin en büyük dizilerinden birinde güneş gibi parlamasına rağmen sonrasında hiç o kadar büyük işler almadı.
Sanıyor musun ki yetenekle alakası yok? Yabancı ülkelerde bizim bu ''sanatçı'' taifesinden on kat fazla çabalıyor insanlar. Johnny Depp'in ruh hastası eski karısı Amber Heard bile dünyanın emeğini sarf edip manyak olmuştu ki bir de oralarda aşırı stresli bu işler.
Bizde mesela Şebnem Ferah var, sürekli ''Türk olmasa Grammy alır'' gibisinden övülür. Ama aslında 26 sene önce yaptığı çıkışın ardından kendini geliştirmek konusunda çok az emek harcamış, sadece tutturduğu sound'u devam ettirmeye uğraşıp olabildiğince müzikal başarı kovalamış ortalama altı bir rock vokali olarak kaldı. Avenged Sevenfold'un onca yetersizliğine rağmen vokal eğitimleri, bitmek bilmeyen idmanlar ve grubun tonunda yapılan değişikliklerle kendine göre ekol olmuş çapsız vokalisti Matthew Sanders'ın yanında bile zayıf bir isim kalır
Yahu bizim ülkenin en büyük aktörü kim şu an? Haluk Bilginer kafadan sayılır. Evet çok iyi oynuyor, tam bir üstad ama saçını bile değiştirmeden, en az 10 farklı işte aynı kılık ve tonda rol yapıyor adam.
Söylediğin birçok şeyin altına imzamı atarim çok güzel bir yerden yakalamissin ama yine de ben dünya çapında yapılan işler için uber yetenek gerektiğini hatta yeteneğin ilk kriter olduğunu düşünmüyorum. Yani belki eskiden öyledir ama su anda tamamen göreceli güzellik/yakışıklılık, iyi bir pr ve güçlü bağlantılar ile yürüyor işler. Burdan dünya çapında işler yapan kişiler yeteneksizdir balondur dediğim anlamını çıkarmayın tabi ama hiç yeteneği olmadan dünyada taninmayi başarmış iyi işlerden rol kapabilmis bi sürü sanatcimsi var. Merve Boluğur'da kendine has bilinçli deliliğini ve güzelliğini iyi kullanıp kariyerini doğru yonetebilseydi bunlardan biri pekala olurdu. Benim burada dikkat çekmeye çalıştığım şey aslında kendisinin potansiyeli
@Ragnar_Lodbrok Yeteneksiz değil aslında güzellikte var ama sempati yok kadında izletmiyor
@Kimbilirkimimm Ne yeteneği var allahaşkına? Aktörlüğün zerresi yok, Türkçesi bozuk. Tamamen kel alaka birisi
Güzel olmak ile aktris olunmuyor
@Ragnar_Lodbrok hangi projesini izledin bilmiyorum ama şuh kadın rolünü çok güzel oynuyor küçükken izlediğim küçük sırlar diye bir dizide oynuyordu aşırı iyidi ama ona uygun bir rol gelmiyor bence artıık
@Kimbilirkimimm Orada inanılmaz kötüydü
Yahu ciddi ciddi o dizideki oyunculukların iyi olduğunu mu düşünüyorsunuz? Aynısını Beren Saat içinde söylüyordum. Sürekli övülen Bihter Ziyagil rolünde tiki Türkçesi ile konuşan aşırı itici bir karakteri canlandırıyordu ve oyunculuğu ortalamanın bile altındaydı.
Ben hayatımda hiç tiyatroya çıkmadım diye bağırıyordu
Bu tip insanlar başka ülkede en fazla meme falan göstermelerinin beklendiği yan rollerde oynar.
@Kimbilirkimimm https://www.youtube.com/watch?v=e47PN17QVHY
Şu ya, aşırı iyi dediğin oyunculuk ortalaması şu
Yemin ediyorum Doğu Avrupalı lise öğrencileri bile daha iyi dizi çeker
@Ragnar_Lodbrok tamam sensin
Cevap
113Cevap
Finale kadar gider mi bilmem reyting uğruna uzun bir süre tutarlar gibi geliyor. Biraz da kırık rolü keser her zamanki gibi tamam işte.
gitmez
Bence yükselemez
İyi yapmis bence. Umarim acun akillanmiştir da artik şu yarismayi yine at yarisina çevirmez kimin kac saniyede gittigi kimsenin umrunda degil. Baslarda tutmasinin sebebi o tahtalardan yuruyemeyen insanlar. Yarismayi kaldiramayan insanlar. Ve performans sifirken cirkeflikle ilerleyebilen insanlardi. Bu kizi soktuguna gore akillanmis diye dusunuyorum. Tum yarismacilar bu kalibrede olmali. Olimpiyat degil orasi reality show diye izliyoruz
Haklısın insan kendisi gibi tecrübesiz insanları seyretmek istiyor
2000 liraya konser falan veriyordu bu en son gördüğümde. Keriz parası yemenin en kolay yollarından birinin de Survivor izleyen embesillerine rating kastırmak olduğunu keşfetmiş demek ki kafası çalışıyor
Zannetmiyorum. Muhtemelen yarışma başladıktan 1 2 hafta sonra "sağlık sorunları" sebebiyle yarışmadan çekilecektir. Acun sever böyle şeyleri.
Kimin umurunda?
53 değil 153 olsa ne olur.. şu pozlara bak ? !
Parkur yarışmalarının modası geçti haaalaaa aynı şeyler , hopla zıpla koş dur.. boş işler
3 5 yıl önce falan bayağı güzeldi bu sonradan kimin ahını aldıysa cirkinledi. Güvenmeyeceksin bu dünyada hiçbir şeye 😂 güzellik de gecici
Ben nedense bu kadına üzülüyorum. Güzel ve başarılı Bi kariyeri vardı. Ne oldu da bu kadar dibi doğru gitti anlam veremedim.
Mervede artık dizilerde oynayamadı hep gündem olacak bir şey arıyor bence bana normal gelmiyor acunda onlar üzerinden iyi kazanıyor zaten :))
Ben Survivor katılmış olsaydım kesinlikle büyük ödülü alirdim. Bu süt bebeleri ne anlar güçten, kuvvetten.😂
2 defa başvurdum, hiçbir şey olmadı güzellik ya🤔
Birileri bu kızı hep yukarda tutmaya çalışıyor. Hazal Kayayı da öyle. Nedenini anlamış değilim.
Umarım ilk turda elenir makyajsız hali çok ama çok itici ekran başında ki çocuklar öcü görmesin psikolojileri bozulacak
cok guzel
Şu kadının radikal kararları beni öldürecek gkdjdhdhsh
@Edaaa97 hahaha ben de hshshshs
bu kadının sürekli gündemde kalma çabası bıktırdı yaptığı aktif bir iş yok yıllardır sadece ilişkileriyle gündemde birisi
İnşallah daha kötü bi pisikoloji içerisine girmez de biraz doğada yaşamak aksiyon yaşamak iyi gelir kadına üzülüyorum valla haline
girsin lan bizene parası var
Bende acun gibi düşük zekalı insanlar üzerinden para kazanmak istiyorum ama şans işte Allah yürü demeyince olmuyor
haklısın
Ruh sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum. Kendisini böyle popüler yapanlar için de aynısı geçerli
Neden olmasın geçen yıl şampiyonu ne yaparak oldu?
Merve de havlusunu alır gider şampiyon olur 😅
Şarkıcılığa et attı şimdi de bu survıvör 😀zaten bir deri bir kemik ordan hepten erir valla delirdi
Hiç şaşırmadım, işi haricinde gündemde mal mal dolaşmasından belliydi survivora gideceği
👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 yürü be Merve kim tutar seni
Yedi kocalı Hürmüz kocalardan hayır gelmeyince böyle oluyor demek ki
Tekrar ünlenme çabaları falan filan işte boş işler ya
Salağın teki bu kadın almasalardı keşke izlemiyorum hiç ama gereksiz insan
Kızin psikolojik tedaviye ihtiyacı var derken Survivor u kastetmemistm ya 🤦🏻♀️😅
😂😂😂
kimdir arkadaş bu, böyle vasıfsızları niye takip ediyorsunuz?
Bu canım saçma hareketlerinden elenir fazla dayanmaz
ben merveciyim 🤣🤣🤣🤣🤣ama şampiyon olamaz mervem benim be
ay kız bunlarda elbise gibi eş değiştiriyorlar yani ay buneya ne edep kaldı nede görgü yani
Kuzeyle evleneceğine inansın şampiyon bile olur 😀
çok vahşi gercektende bana öyle geliyorki Seksi çok seviyyor bu kadın yanılıyoır olamam
Kendini her anlamda bu denli komik bir duruma düşüren bir kadın daha görmedim...
İhtimal koca bir 0, fazla performans göstereceğini sanmıyorum.
Kim çeker ya bu kendini beyenmişi. Hiçbir şekilde başarılı olabileceğine ihtimal vermiyorum
BEYENMİŞ Mİ türkçe vefat
Acun reyting yükselecek kazını bulmuş hayırlı olsun vatana millete
2023 survivor ağlamayla zırlamayla psikolojik sorunluları izleyerek geçecek galiba
Hiç izlemem ama bu kadın çok komik o gidene kadar izlerim ama zirveyi göremez
Kendisinde istikrar sıfır, uzun bir serüveni olacağını düşünmüyorum.
Of Buda tekrar gundem olmak icin yemedigi b** kalmadı ya
Survivor 2023 ilk eleneni hayırlı olsun diyorum.
bu kadın hiç iyi değil.. pek sanmam Survivora kötü gelir o 😂
Reyring toplayacağı için finale kadar gider. E. K. K. ın öz ablası 😂
Belki tekrar eskiye döner potansiyel var ama böyle devam etmemeli
Her gözden düşen abuk subuk Survivor yarışmasına katılıyor zaten çok saçma
#Hükümdar
Kizi kendi kendinimi yakti muromu hayatini maffetti noldu kiza kabus gibi hayatlar😂delirtiler kizi
Sabaha kadar izleyip 31 çekme zamanı Merve aşkımmmmm
boşanmış kadınlar niye böyle resim çekiyorki
Ya psikolojik olarak zaten zor zamanlar geçirmiyor mu bir de oraya giderek sıkıntı yaşamasın
Offffff çok iyi bu kadına bayılıyorum :) Çılgın, deli, manyak halleri efsane :)
güzel güzel frikiklerini izleriz bol bol notuz bir çekeriz
Bu kıyafetle yarisirsa belki başarılı olur 😂
İkinci hafta deli gömleği giydirip götürürler bu kadını.
Bunun kadar varoş kezban biri yok attığı stler ve tavırlarından çok rahat çıkarılır bu sonuç
Sonu Bakırköy Akıllılar hastanesi olacak gibi gibi heç eyi görmeyöm
eskıden ne guzel mankenler gelırdı birde bunlara bak
İki deli taklidi yapıp herseyi elde eder aşırı samimiyetsiz ve değişik bir kadın
Atık bır yapısı var ama bılemem ortalara gelir herhalde en azından yanım
Bu kızım beyaz teni beni benden alıyor eminim harika kokuyordur
Banada ter kokuyomuş vibesi veriyo kanka
@Kafasıhepkarişikk olsun böyle birinin ter kokusu bile heycanlandırıyor beni
Bir bu eksikti sjsjs
Kaybetmediği bi o platform kaldı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?