Bu yarışma bence artık "Uluslararası" boyutta olmalı, böyle hep klasik aynı oyuncular, pek tat vermiyor. Türkiye-Yunanistan karşılaşması yaptığımız gibi bir çok farklı ülkelerin de katıldığı bir organizasyon olmalı; milli karşılaşmalar gibi🇹🇷 Gör o zaman her gün millet nasıl seyrediyor🙂 #SurvivorTürkiye#AcunIlıcalı
Her sene allstar bu ne 😂 hani 10 yilda bir ya da bilemedin 7 olmadi 5 yilda bir yapsa neyse Ama yarisma inandiriciligi yaninda ciddiyetini de kaybetti 😂 eskiden yatcak yataklari yoktu simdi ne isteseler oluo 😂
Ben en son survivor izlediğimde Semih Öztürk diye birisi vardı:) Tekeer tekeer gideceksiniz diyen reis hatırladım bak:) Baya olmuş sanırım izlemeyeli tanımıyorum bunları
türkiye de başka kişi kalmadı galiba çevirip çevirip aynı kişiler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
2022 All Star izliyordum. Ama Anıl Berk Baki’nin çok hakkı yendi. Nisa’nın hak etmemesine rağmen şampiyon olması falan çok sinirimi bozmuştu. Bir daha izleyeceğimi hiç sanmıyorum.
Hep aynı tipler sıktı artık. İzlemeyeceğim. Ünlü ve sporcu kıtlığı var sanki ülkede
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
İzlenmeyince SMS i kaldırmışlar. Yeni sistemi merak ettim aslında geçen yıl hiç izlemedim iyi ki de izlememisim Her sene aynı program aynı yarismacilar sıktı. Benim zamanım değerli