Acun Ilıcalı Nagihan Karadere'nin Survivor All Star 2024’te olacağını açıkladı. Bu sene Survivor'da SMS olmayacakmış. Yarışmacılar kendi kaderini kendi belirleyecek. Bu yüzden Nagehan şanslı olabilir bence. Sizce bu sefer şampiyonluk olur mu?

Acun Ilıcalı Nagihan Karadere'nin Survivor All Star 2024’te olacağını açıkladı. Bu sene Survivor'da SMS olmayacakmış. Yarışmacılar kendi kaderini kendi belirleyecek. Bu yüzden Nagehan şanslı olabilir bence. Sizce bu sefer şampiyonluk olur mu?

Buda bir tuhaf. Gündeme gelmek için herşeyi yapıyor. Survivordan elenince ben kundaktaki bebeğimi bırakıp oraya gitmiştim demişti. Niye gidiyorsun hadi o hataydı şimdi niye gidiyorsun onuda geçtik acun buna rağmen niye tekrar alıyor.
Gerçi bu defa gönlü olsun diye şampiyon yapabilir. Ne şiş yansın ne kebap
Bunların hepsi tiyatro
Önce acuna laf sok sonra acun tekrar davet etsin. Bizim halk cahil olmazsa bunları ne ünlü yapardı ne de zengin yapardı. Tayyip bir yandan acun bibir yandan milleti kandırıyor devamlı. İkiside krallar gibi yaşıyor millet sağolsun
Olur çunki geçen sene performans bakımından bagzi erkekler ve Nagihan daha başarılıydı
Tamam nisa çok tatlı bir karakterdi ama performans olarak kendini gösteren bir kişilik değildi yarışma kural gereği performans açısından başarılı olanı secmeliydik
Karakteri tatlı birini değil
Olmayacak. Hırsıyla saçma sapan davrandığı için ekrandan çok iyi görünmüyor. Türk halkı hem hırslı hem iyi sempatik gördüğü kanının kaynadığını seçiyor, Nisa gibi. Nagihan çok hırslı, güçlü bir kadın, helal olsun diyorum ama işte.
Bir seu diycemde Survivor 2024 te ense göre değil performans a göre olucak demişti acun
SMS yok 2024 Survivor da performans a göre 1. Secilecek
Cevap
27Cevap
Olabilir bence.. ama hiç izlemiyorum.
Bi yol olmaz ondan gadası
İnşallah bu sene şampiyon olur. Yıllardır şampiyonluk özlemi çekiyor. Şampiyonlar liginde de ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyorum.
Acun Medya izleyicilerinin beyinleri var mı merak ediyorum?
nasıl bir işsiz ya da beyinsiz saatlerce bunlara zaman harcar?
Taaaa survivor 2023 final gecesi açıkladı canlı yayında zaten nagihan hazır mısın dedi
Hatta seda sema da demişti o gece belli olanlardan
Şaka 😂 Nagehan Survivor hakkında o kadar laf ettikten sonra nasıl kabul etmiş acaba meblağ büyük galiba😄
Üfff bu da sıktı he. Yine elenince sallar acuna sonra yine minnet eder. İnsanların şu kaypaklığı beni yoruyor
Acun reyting için bütün tuşlara basmış Nisadan sonra tutması biraz zor ama ne olur ne olmaz
Bilmem ama artık sarmıyor survivor eskiden daha iyiydi
Nagehan da bi siyasi lidere benziyor kaybediyor pes etmiyor arkadaş
Survivor'u bırakalı çok oldu. -ki zaten izleyen de yoktur.
olmaz bizim millet embesil insanları seviyor bu kadına oy vermezler
Çok itici bir kadın ve şampiyon olacağını da pek düşünmüyorum.
Olsum olasi prim vermem bunlara, cizgi flim izlerim daha iyi
Hayır olmasın artik eski yarışmacılar geliyor sürekli izlemiyorum artık
survivor var mı hala ya :D bunu izleyenin ya çok boş vakti vardır ya da iq 10 - 20 arasıdır
televızyon kanallarının kalıtesı gunden gune düştükçe survıvor ölene kadar iş yapar , benı kıskanıyorlar dıyen kadın degıl mı bu kadın , bu sefer kazanabılır çünkü çok güçlü görunuyordu
Ağzına ne olmuş bunun ya. bence eskisinden daha kötü olabilir.
Bunlar daha geçen tartısma yasamıslardı nagihan acuna laf soylemisti ne sacma yaaaa her sene bu karı geliyor ayeıva
Bu acunda aynı elemanları yarıştırmaktan bıkmadı mk
Hiç olamıyo ki para için katılıp duruyolar zaten acunun istediği şampiyon oluyor
Hayatımda 1 survivor bölümünü baştan sona izlemedim
bıkmadı bu kadın da 😂 bu sene yine mi all star varmış
ilgilendiğim bir konu değil
Bu karı iyi reyting yapıyor heralde
Olmaz olmamali
Ne kadar değişmiş. Bu kadın azimli çok olabilir
Adada nasıl yaşıyorlar
Sürekli aynı kadro bayatladı artık
şampiyon olana kadar çağıracak galiba
Kimse izlemiyor demode
Ben pek olacağını düşünmüyorum.
Arada izlenir bu sene