Evet arkadaşlar sezon başından beri sert biçimde eleştirdiğim galatasaray bugün itibariyle lig'te iyice çöktü! Peki galatasaray bu fos oyunuyla lig'te nereye gidiyor? Bu arada adana demirspor'u da galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum! Maçın golleri 53 ve 58'te galatasaray'ın kiralık oyuncusu yunus akgün'den geldi. Maçı nasıl buldunuz?
Adana Demirspor 2 - Galatasaray 0... Sarı kırmızılılar bu yenilgiyle nereye gidiyor?
Cimbom kümeye, cimbom kümeye! Tebrikler İmparator! Bu gurur sana yakışır! Geçen sene sonunda tam kurtulduk derken Elmas Efendi geldi tekrar Florya'nın anahtarlarını verdi bu bunağa, inatçıya, gene sil baştan rezil birtakım ve oyun yarattı, futbolculara bir şey katamadığını, hatta geriye götürdüğünü dünkü maçta tekrar görmüş olduk. Ligdeki diğer hocalar minimum bütçelerle Terim'e oranla çok daha sağlam ve sert futbol oynatıyorlar, bizim takımı izlerken gece yorgunluğundan bitkin güne uyanan pamuk prensesler grubunu görür gibi oluyorum, bu kadar uyuz, bu kadar mıy-mıy , sahada ne halt ettiğini böylesine bilmeyen bir takımı ilk kez izliyorum, maşallah izlemesi çok keyifli! Eline sağlık Sinyor!!!
Fatih Terimle bu iş gitmez Vur kır parçala sistemi bitti artık Futbol daha gençlerin oyunu gibi Terim de artık tv yorumculuğunu düşünmeli. Genç dinamik bir Teknik adam lazım mesala Bülent Korkmaz mesala Tugay Kerimoğlu ya da Okan Buruk Sonra takımı bu sene ona emanet edecek ve sezon sonuna kadar elinden geleni yaptıktan sonra dinamik alt yapıdaki yetişen gençleri de kullanarak birtakım kuracak seneye de bakalım ne olacak göreceğiz
Ancak bu konuyu fark eden Burak Elmas bile nedense Terimi tercih etti artık bitti Terim uzatmaları oynuyor
Hocaam @Reykart2 hocaam ağaca sormuşlar, en çok neden korkarsın demişler. Balta demiş. Haydaaa ateş değil, yangın hepiniz yanarsınız. Hani balta tek tek keser. Keçi hepinizi yer, şeyini, fidesini. Sel, mel, yıldırım. “Niye balta ey ağaç?” demişler ağaç ne demiş biliyo’ musun? Kökü benden de ondan demiş.. Altyapımdan yetişmiş oyuncu bunu bana yaptı demişler... Fjdkdldşs
Sanki 3 senedir cok mukemmel top oynuyor takim. Fatih hoca geldigi son donemden beri hangi macta takim iyi oynadi ki? Ne bi taktik var ne bir strateji 11 tane adami tahtaya yazip cikin kafaniza gore oynayin diyor. fatih hocanin artik miladi doldu ama kimse ses cikarmaz bu boyle gider kulubu takimi taraftari da onemsedigi yok yapamadigini kabullenemiyor genc dinamik basariya ac adam lazim yazik bu galatasaray’a
3 büyükler hem hücum hem defans olarak çok ciddi sıkıntılar içinde ne gol atabiliyorlar ne skoru koruyabiliyorlar yani öncelik bu sıkıntıları çözsünler
Maça geleceksek Adana gerekeni yaptı yendi Galatasaray diğer maçlar gibi pozisyonları gole çeviremedi orta sıralarda bu seneyi bitirir Uefa'da oynadığı futboldan eser yok
Fenerbahçe bu kadar galibiyete hasret kalsa taraftar yönetimden futbolcuya herkesi topa tutardı istifalar kovulmalar olurdu. Ama Galatasaray'da tık yok. Galatasaray taraftarının bu huyunu seviyorum aslında işe fazla karışmıyorlar ve ikinci yarı bir şekilde potaya tekrar giriyorlar. Fenerbahçe taraftarı ise sabırsız 5 maç seri yapıp 6. maç kaybedilse isyanlar başlıyor
Galatasaray bulduğu pozisyonları değerlendiremedi kalesinde de bir sürü pozisyon verdi. Yunus Akgün'ü kiralayacak yerde takımda oynatsaydı ligde daha iyi yerde olabilirdi Galatasaray. Adana Demirspor maçı hakkıyla kazandı
Kale önce Allah'a sonra direğe emanet. Çekilen 3 isabetli şutun hepsi gol oldu, biri ofsayt. Ve direk ismailden çok kurtarış yaptı. Gs kolay toparlanmayacak.
O da ceza almasaydı! Ben devamlı söylüyorum, galatasaray fenerbahce derbisini kaybettiği zaman bir tek 3 puan değil önünde ki 5-6 maçıda tehlikeye atıyor...
Tüüü kılıbına tükürim kız milleti işte, çoğu engeller, çoğu laf sokar, biride bana hayran olup bırakıp kaçar, yanımdakiler beni kullanır, buda uzaktaki bi kimseye hayrı olmayan herife canım çeker. Adaletsiz dünya adın batsın.
@babyface06 Ne alakası var çocuk gayette yetenekli işinde iyi ve bende Adanalı olduğum için doğal olarak demirspor takımını tutuyorum çocuğu kutlamayacam da kimi kutlayacağım her şeyi yanlış saçma sapan düşünüyorsunuz yazık kafanıza siz bu geri kafalı kıskançlıkları bir kenara bırakın da biraz objektif olun derim.