Boyum 1.78
Kilo 67
Düzenli bir şekilde vücut geliştirmeye gitsem Bir kaç ilaçların etkisiylede kaç ayda belirgin kaslar çıkar?
Kilo 67
Düzenli bir şekilde vücut geliştirmeye gitsem Bir kaç ilaçların etkisiylede kaç ayda belirgin kaslar çıkar?
kas yapmak çok zor ve zahmetli birşey. ama eğer kafana koyarsan istediğin herşeyi elde edebilirsin. kas balon şişirmek gibi şişirirken duraksarsan pörsür, devamlı şekilde doz arttırarak üflerden güzel şişer. asla unutma bunu:) yani gözünde büyütme ama 2 ayda kaslar çıkmaya başlar, 4. ayın sonunda da baya başarılı bir görüntü. aslında en önemli şey beslenme, sadece spor yapıyorum sonra çok yoruluyorum hep yağlı makarna, cips veya çikolata yiyorum yok. sağlıklı besleniceksin, bol su, sebze meyve, tahıllı ürünler tüketiceksin, protein, ara öğün yapıcaksın örn: birkaç ceviz, kuru kayısı yiceksin. "oha yok artık bunlar ne" deme cidden işe yarıyor:)
Beslenme şeklini biliyorum ve cips kola falan bunlarla hic aram yok :D sebze severim ve yerim, sadece meyve az tüketiyorum :)
Evet o konuda haklısin ilac işinden vazgeçtim zaten :)
Kardes ben 4 yıldır spor yapıyorum ama kaslarımı çok şişirmem çok şişkin belirgin olgun diyosan 2 buçuk ayda ilaç ile birlikte yapabilirsin karın kası basit kanatların açılır ve Omuzların genişler ama sık çalışmalısın ve kendini yırtıcaksın :)
Teşekkür ederim verdiğin bilgi için. Abartılı olmasını istemiyorum hafif belirgin olsun yeter
Aynen kardeşim bende öyle yapıyorum spor merkezinde görürsün zaten öyle insanlar var ki Afedersin hayvan gibi bence itici hafiften belirgin olsun benim hoşuma gitsin istediğim olsun yeter diyosun sende benim gibi heralde :) sana tavsiyem ilaç kullanma kardeşim yan etkisi çok ve ilaç kullanmayı bıraktığın zaman yokoluyor gibi neredeyse çünkü ilaç çok fazla şişiriyo
Tamam kardeşim çok sağol. Ilaç konusunda haklısın benim bir arkadaşım çok sıska birisiydi 1 sene görmedim afedersin öküz gibi olmuş ilaç kullanmış hep o konuyu göz önünde bulundururum. İlaçsız 9 ay gibi bir sürede rahat guzel bir vücut olur o zaman
Çok çalışırsan 4 ay bile fazla kardeşim çünkü göbeğin yok bişey yok 1 haftadn sonra karın kas belirginliğini göreceksin :) hadi kolay gelsin sende Sağol kardeşim
9 ay olmasınin sebebi seneye yaza kadar yani :D
Diyorum ya çok çalış az sık kendini en fazla taş çatlasa 5 ay 5 ayda da çok belirgin kaslı bir vücut elde edersin :)
Eyvallah kardeşim :) tesekkur ederim verdigin bilgiler icin.
Ne demek kardeşim hayırlı geceler :)
İlaç kullanmanı önermem.
Bol bol yumurta haşla beyazını ye. protein depıosudur. 7 ser 8 er ye.
Özellikle gece ve sabah.
Düzenli olarak artırarak sadece şınav ve mekik ilede istediğin vücuda 4 ay gibi bir zamanda ulaşırsın.
Evet haşlanmış yumurta beyazının baya proteinli olduğunu biliyorum. Teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için :)
Cevap
9Cevap
Azim sabır irade meselesi.
3 ayda ilac protein katki ürünü kullanmadan 4 5 cm lik fark gördüm. Her daim zorlucalsn kaldiramam demicen yirticaksin kendini 2. Ayın ortasndan snra.
Planım o zaten 1 hafta gidip bırakanlardan birisi olmicam :D
Herşey gibi bu sporda paraya bakar. koy cebine 10.000 tl gel yanıma , 6 ayda harika bir vücutçu yapayım seni ;)
Abartilı bir vucut istemiyorum ben vücut şekil alsın yeter
Ben seni varya ihya ederim 20 bin lira koy benim eve gel ama tek gel kimseye haber vermeden :D
3 ayda vücudun şekle girer 4-5 ayda kaslar çıkmaya başlar
Peki teşekkür ederim :)
Ilac kullanirsan 6 7 ayda faydasını görürsün ama birakmaman lazım :)
Teşekkur ederim. bırakmam zaten kafaya koydummu yaparım :)
boyuna göre kilon iyimiş yağlı vücut yoksa eğer ki görmek lazım anca öyle bir şey diyebilirim
Yaglı bir vücudum yok çok hafif göbek var sadece
Peki teşekkür ederim
Güzeldir senin fiziğin zaten
Ya fena değilde biraz kas olmasını istiyorum cok abartılı olmadan
iyi kas 1 yıldan önce çıkmaz en iyi olması 2 yıl
Ilac kullanma 4 ayda cikar o boy ve kiloda
Peki resekkür ederim.
l*n aynı benim fizik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar