Evet arkadaşlar Beşiktaş deplasmanda Dortmund'a 5-0 gibi farklı bir skorla yenilerek grup sonuncusu oldu! Beşiktaş türk futbol tarihinin en kötü iki performansından birini sergileyerek maalesef tarihe geçti! Ben zaten gruplar çekildiğinde beşiktaş'ın sonuncu olacağını öngörmüştüm ama en azından 4-5 puan alacağını düşünüyordum ama maalesef hayal kırıklığı yaşadım! Arkadaşlar bu işin sergen yalçın ile olmayacağı artık net! Hoca ya istifa etmeli ya da derhal kovulmalı... Ne düşünüyorsunuz?
Şampiyonlar liginde Beşiktaş, Dortmund'a deplasmanda 5-0 yenilerek puan alamadan grup sonuncusu oldu! Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş için çok ama çok üzüldüm. Beşiktaşın stratejisinde bir sorun olduğunu gözlemledim. Bencee oyuncular maça tam adapte olamadı. Hiç beklemediğimiz isimlerde performans kaybı gözlemledim. Beşiktaşta olan sakatlıklardan dolayı neredeyse yedek kadro ile çıktılar. Bence camia içinde de bir sorun var.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Geçen seneki başarının üstüne yıldız oyuncu takviyesi olunca Avrupada beklenti vardı. En azından bu grupta üçüncülük olmalıydı. İlk iki maçta Dortmund ve Ajax karşısında mücadele eden ama sakatlık sebebiyle eksik olan takım vardı. Fakat sonra ligde gelen kötü sonuclar ile beraber kalan maçlar da kötü gitti. Bu akşam yenilen ilk gol ersinin hatası ikinci golde ise hakem olmayan oenalti ve kırmızı kart uydurarak skoru belirledi. 10 kişi 2-0 gerideyken maç bitmisti zaten.
0 puan elbet hüsran ve sorumluları bedelini odemeli. Sergen Wellington ve Kenan ısrarının sebebini açıklamalı. Fakat diğerleri buna gülmeden tarihini bilmeli. Fenerbahçe şampiyonlar Ligi'ni 0 puanla bitiren ilk Türk takımıdır. Galatasaray ise 90+2 de attigi golle 1 puanla bitirmiştir. 2014 - 2015 D Grubu Galatasaray - Anderlecht: 1-1 Arsenal - Galatasaray: 4-1 Galatasaray - Borussia Dortmund: 0-4 Borussia Dortmund - Galatasaray: 4-1 Anderlecht - Galatasaray: 2-0 Galatasaray - Arsenal: 1-4
Sadece 1 puan toplayabilen sarı kırmızılılar, Şampiyonlar Ligi tarihinde en unutmak isteyeceği sezonlarından birini geride bırakmıştı
Zaten en kötü iki performantan biri dedim... Fenerbahçe 2001 yılında 0 puan ile birirmişti zaten! Sergen yalçın ile bu iş artık olmaz takımda ki bütün oyuncuları gönderemeyeceğine göre takıma yeni bir hoca ve yeni bir kan lazım yoksa takım toparlanamaz...
Maçı izlemedim ama bu sonuca hiç şaşırmadım. Merak ediyorum gruptaki sonunculuk için nasıl bahane bulacaklar Avrupa'da da mı hakemler yaktı Beşiktaş'ı? Doğru düzgün futbol oynamıyorlar, başarısızlıklarını başkasının üstüne yıkmaya çalışıyorlar
Geçen sene 2 kupa kazandırınca kral, bu sezon çakılınca hemen gitmeli. Sir Alex Ferguson örneği bizim ülkemizde asla olmaz, kafa yapısı buna uygun değil.
Yahu tamam doğru söylüyorsun da beşiktaş'ta son 12 resmi maçta 10 defa yenilecek takım değil... Bak bakalım sir alex ferguson hiç böyle kötü bir seri yaşamış mı? Artı sergen yalçın'da alex ferguson kadar futbol bilgisi yok...
Ferguson'da ilk başladığında kariyerinin zirvesindeki gibi değildi, sadece sabır gerekiyor. Ferguson'u geçelim Arsene Wegner'de var. Türkiye'de başarıda hemen göklere çıkartıp, iş kötü gittiğinde birini kovmak çok seviliyor.
Takımın kadro kalitesi çok iyi değil, esas neden bu.
Birgün gelir uçar, birgün gelir dinlenir Kara Karakartal. Ben GSliyim ama inşallah gelecek yıllarda tüm takımlarımız Avrupada daha başarılı olacaklar Allahın izniyle... Haydi kalk ayağa yürü güneşe Beşiktaş... 😊
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Şampiyonlar liginde Beşiktaş, Dortmund'a deplasmanda 5-0 yenilerek puan alamadan grup sonuncusu oldu! Maçı nasıl buldunuz?