Evet arkadaşlar Beşiktaş - Sporting Lizbon'a deplasmanda farklı yenilerek şampiyonlar liginde grup sonunculuğunu garantiledi! Inşallah temsilciliz son iki maçında en azından bir puan alarak sıfır çekmez! Ve bu arada avrupa'da ki bu başarısızlığın ardından bana göre şmapiyonlar ligine en az 8-10 sene ön eleme oynamayarak takım gönderemeyiz çünkü ülke puanı olarak rezil bir durumdayız! Maçı nasıl buldunuz?
Uefa şampiyonlar liginde Beşiktaş- Sporting Lizbon'a deplasmanda 4-0 yenilerek grupta sonunculuğu garantiledi! Maçı nasıl buldunuz?
Maalesef bu sezon tüm kritik maçlara eksik kadroyla çıkıldı. Ajax maçında 13 eksik varken sporting maçında 5 eksik var diye avunuyoruz. Eksiklerin hepsi as oyuncu. #Pjanic#Vida#Bathsuayi#Nkodou#Rosier ''Sergen istifa '' demek çok acımasızca ve nankörce olur. Geçen sene o kadroyu şampiyon yaptı. Fakat eleştirmek gayet yerinde olur. 1 - Son yılların belki de tarihin en iyi kadrosunu kurduk ama geçen seneki ''rezalet'' kadronun çeyreği kadar oynayamıyoruz. 2 - Kariyerinde 1-2 defa sakatlanmış Pjanic ve Batshuayi bile sakatlıktan kurtulamıyor, bu takım nasıl antrenman yapıyor? 3 - Manasız şekilde bir maçta Rıdvan bir maçta Umut bir maçta N'Sakala ile oynamamızın nedeni nedir? Aynı şey Ersin Mert ikilisi için de geçerli. 4 - Geçen sene kariyerlerinin zirvesine çıkan Rosier - Ghezzal - Larin - Atiba dörtlüsü nasıl bu hale geldi? 5- Ve en önemlisi BU TAKIM NEDEN MÜCADELE ETMİYOR?
Ben bu sorunların hepsinin Sergen hoca tarafından çözüleceğine ve toparlanacağımıza inanıyorum. Olan oldu, bu saatten sonra bu sezon geceyi geride bırakıp Cumartesi’ye odaklanmak zorundayız. Elimizde sadece lig kaldı ve Trabzon’u yenersek fark 4’e inecek, ayağa kalkacağız. “Ligi koyalım ligi” moduna girmekten başka bir çaremiz kalmadı. En kötü günde kenetlenelim!
Beşiktaş sporting'a İstanbul 'da yenildikten sonra artık lige konsantre olacağını söylemiştim, nitekim dünkü kadroyu görünce anladım sergen hocanın trabzon maçını düşündüğünü... Bundan sonra ki maçlardan kimse bir şey beklemesin! Ama en azından İstanbul 'da ki ajax maçından bir puan alınsa iyi olur...
Büyük ihtimalle gruptan sıfır çekecektir hocam! Böyle olmasını bende kimse de istemez fakat bu kadar golü kimden beklersin? Dortmund'dan. Hadi ondan puan beklemeyelim. Ajax da tam bir CL takımıdır, en kötü bir beraberlik iç sahada alınabilir diye düşünüyordum ama bu düşünceden vazgeçtim. Zaten eksiklikler var, buna rağmen 2. veya 3. bitirmesi bayağı sürpriz olurdu ki şimdiye kadar oynanan maçlarım sonucunda hiç şaşırmadım. Eminim gruplar belli olduğu zaman herkes gözü ilk olarak Lizbon'u kesmiştir ki o Lizbon iki maçın sonunda 8 attı.
Maçı izlemedim ama Sofascore'dan skor takibi yaparken art arda gol bildirimi gelince zaten izlenecek bir maç olmadığını anladım. Bari bu hafta Trabzon'u yıkın be.
Sergen geçen sene çok büyük potansiyel vadediyordu
Bu sene ise yaşlı oyuncu oynatma hastalığı, anlamsız kadro terchileriyle zaten sakatlıklardan kırılan kadroyu dibe vurdurdu
Aklını başına alması lazım. Hiçbir maçta hiçbir şey oynayamayan Kenan Karaman için ligde bile Güven'i kesiyor. Hadi burada başka santrafor yok, lan bari Teixeira'yı santrafor oynat geriye koşturma.
Rakip 3-4-3 oynuyor. Kaptıkları her topta kanatlara açılıp tehlike yaratıyorlar
Sergen 3 tane oyun kuramayan savunmacı ortasaha ile sürekli merkezde top kaptrıp atak yememize sebep oluyor.
Türk hocalardan bir bok olmayacağını bir kere dah agösterecek gibi.
Maalesef aramızda oyuncu kalitesi farkı sporting ile çok olmasa bile oyun anlayaşı farkı var! Adamlar orta sahada kaptıkları hemen hemen her topta hızlı hücüm yaptı ve ilk yarıda işi bitirdi! Bizim oyunumuz lig'te çok yavaş olduğu için avrupa'da başarılı olamıyoruz...
Beşiktaş'a üzüldüğümü söyleyemem çünkü hoca sırf lige odaklandık mantığıyla düşündüğü için, sahada olması gereken en önemli oyuncular sahada değildi ve kadro seçimi tamamen yanlıştı, özellikle de orta alanda 3 defansif orta saha oyuncusuyla başlamanın ne gereği vardı anlayamadım.. Ama hangi Türk takımı olursa olsun Avrupa'da destekleyen birisi olarak, Türk futbolu adına gerçekten üzüldüm bu gece..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Biraz çok yedik ama olur böyle şeyler sağlık olsun. En azından artık tek maç yerine iki maçta 8 oluyor, bu da birşeydir.
ben 2ci maçında yenilgiyle ayrılınca dedim bjk hayatta puan alamaz o kadar övüp durdular.. bjk hakemle ite kalka oynuyor avrupada bu yok.. 1 puan dahi alamaz..
Sergen hoca batırdı iyice. 3 tane defansif orta saha oynatınca gol yemeyi önlemiyorsun yazık hala anlayamadı ya
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Beklenen sonuç aslında ancak ülke puanı için çok kötü. Sergen hocaya burayı kafasında bitirip TS maçını düşünmesi ayrıca yakışmadı. Muhtemelen 0 puan ile bitecek. Ufak bir ihtimal 1 puan olabilir ancak çok zor. Lizbon için hakedilmis bir galibiyet.
Maç başlamadan önce kardeşim sormuştu maç nolur diye, içimden 4-0 geçmesine rağmen 3-0 olur demiştim. Kazanacakları belliydi zaten. Eski sporting yok. Disiplin ve diyetlerine çok sağdıklar.
Taktik olarak iyi ancak oyuncu kalitesi çok yetersizdi. Beşiktaş kulübü altyapı tesislerini ne zaman kullanıp Rıdvan ersin gibi oyunculardan daha fazla çıkarmaya başlarsa bu tarz büyük organizasyonlarda patlama yapabilirler.
Gruplar başlamadan alirsa lisbondan 1 puan alir diyodum evinde olmadi ajx garantiledigi için salarsa belki bi puan alır o da çok zor
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Maç çok kötüydü bence Ama bizim takımlar maalesef güzel takımlar kuramıyorlar. Lig de herkes foul alma peşinde Topla oynama çok az Koşan oyuncularımız yok hırs yok Boyle olunca da takımlar başarı elde edemiyor
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Uefa şampiyonlar liginde Beşiktaş- Sporting Lizbon'a deplasmanda 4-0 yenilerek grupta sonunculuğu garantiledi! Maçı nasıl buldunuz?