Evet arkadașlar Fenerbahçe son 20 dakikasını 10 kişi oynadığı rakibiyle golsüz berabere kaldı. Bence mutlaka bir gol bulması gerekirdi avantaj için. Sizce Fenerbahçe ikinci maçta turu gelebilir mi?

Evet arkadașlar Fenerbahçe son 20 dakikasını 10 kişi oynadığı rakibiyle golsüz berabere kaldı. Bence mutlaka bir gol bulması gerekirdi avantaj için. Sizce Fenerbahçe ikinci maçta turu gelebilir mi?

Rakip ceza sahaında "Çoğalma" taktiği;

Bu ne olum bir şekilde makarasını yapacağımız malzemeler üretiyorlar 🤣 önce Göztepe şimdi de Benfica... kırmızıyı gören rakipleri olmasına rağmen gol bulamıyorlar. Kendileri mi kırmızı yemesi gerek anlamadım ters psikoloji mi gerek fıkra gibi takım valla
0-0 bitmesi aslında kötü skor değil çünkü gol yememek önemliydi ama kendi sahasında gol atamayınca biraz hayal kırıklığı oluyor, oyun olarak Fenerbahçe fena değildi ama son paslarda ve bitiricilikte eksik kaldı, Benfica ise tecrübeli birtakım olduğundan riske çok girmedi; ikinci maçta iş daha zor olacak ama futbol bu, deplasmanda sürpriz de çıkabilir. Türk takımı sonuçta destekliyoruz
Benfica son yillardaki en alternatifsiz kadroya sahip, en iyi oyuncuları Kerem. Orkun da gidince orta sahası gençlere kalmış.
Fenerbahçe bu sene büyük paralar harcadı ve turu geçmesi hem mali açıdan hem de sportif açıdan şart.
Rakip 10 kişi kaldıktan sonra organize atak yapamadı.
İkinci maçta Symanski ve Duran yerine Talisca ve İrfancan 11 başlamalı.
Sıkıcı bir maç oldu. On kişi kalmış bir takima karşı atak yapamadılar. Kapanan defanslara çözüm üretmiyorlar. Mourinho alay ediyor her konuda. Maç sonu diğer maçı düşünmüyorum. Kocaeli maçı düşünüyor. Şansı tepti zor olacak ikinci maç.
Cevap
13Cevap
sıkıcı keşke izlemeseydim
Maçtan avamtajlı ayrılan Benfica oldu. Portekiz'de rahat çıkacaklar maça. Fenerbahçesin turu geçme olasılığı en fazla %30
Fener 2 maçtır üretkenliğini yitirdi. Sonuca gidecek santrforu yok maalesef bitik durumdalar. El nesiri ile olacak iş değil. Benfica turu rahat geçer
Tabiri caizse 💩 gbi bir maçtı slak slak ataklar son vuruşlar berbat ne izledik anlamadım
Fener iyi oynadı ama gol üretemedikten sonra iyi oynamanın anlamı yok.
Ahımız dedim diyorum da, bu tur gelmeyecek. Melesef üzgünüm. Ne ettilerse kendilerine ettiler
Üzgünüm ama Sarı Kanarya elenecek sanırım bu maçta gol bulabilseydi bari umut olurdu ama zor artık Portekiz'deki maç
Fener bu sene şampiyon olacak belli
Süper lig, Benfica ya karşı böyle oynayan ligi dağıtır
Benfica sahaya beraberlik için çıktı, istediğini aldı. Benficanin bu şekilde oynaması gaywt doğal, ama Fenerbahçe kazanmak için sahaya çıkan birtakım gibi değildi, maç içerisinde 5 dakika dahi baskılı oynadığı bir süre yoktu. Portekiz'de de böyle oynarsa, şampiyonlar ligi bu sene de hayal olur Fenerbahçe için
Ligi hakemler belirliyor.
Benfica'ya şampiyonlar ligi hayırlı olsun şimdiden
türk hakemleri sandı duran emmi :D
Zor maç
Deplasmanda çok dezavantajlıyız
Normal sonuç
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?