Evet arkadaşlar beşiktaş grup üçüncülüğü için çok önemli olan maçta sporting lizbon'a 4-1 yenildi. Özellikle duran toplarda yapılan savunma hataları kabul edilemez, nitekim 2 golde aynı şekilde geldi ve üstüne birde penaltı oldu... Bana göre sergen yalçın'da özellikle orta saha kurgusunda çok ciddi hata yaptı! Aynı anda alex, pjanic, larin ve ghezzal bu tip maçlarda oynamaz! Josef'in yanına atiba olmalıydı ama o da sakat olduğu için mutlaka necip ile başlayıp orta sahada üstünlüğü sağlayabilirdi! Maç 4-1 bitmesine rağmen hem sporting'in hemde beşiktaş'ın önemli fırsatları vardı ama maalesef kaybeden beşiktaş oldu ve bana göre bu saatten sonra beşiktaş bu grupta sonuncu olur! Bu arada bu yenilgide kesinlikle sergen hocaya yazar... Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş 1- Sporting Lizbon 4... Kartal şampiyonlar ligine veda etti! Maçı nasıl buldunuz?
Teşşekür ederim kardeşim, sonunda anladılar sitenin ermanı olduğumu! :D Beşiktaş çok ucuz goller yedi ve ilk 3 gol köşe vuruşlarından geldi yani bu seviyelerde böyle goller yersen yenilgi kaçınılmaz olur! Bence beşiktaş'ın artık üçüncü olmasıda çok zor, bu saatten sonra kalan maçlarda en az bir galibiyet alması lazım... Aslında rövanşta dirençli bir orta sahayla gelecek maça çıkarsa beşiktaş deplasmanda puan alabilir sporting'den!
sporting biraz daha akıllı oynasa 4 - 1 bitse diye dua ederlerdi. Maç başlarken bjk nin kadroya şöyle bir baktım dedim bunlar kesin yenilecek. Sebebi kadronun aşırı ofansif yönlü olmasından kaynaklı. Karışında sıradan bir anadolu takımı yok ki, ne diye hunharca önde pres yapmak istiyorsun? belki çıkarken top kaybı yaparlar, erken bir golle bunları üstüme çekerim diye mi düşündü sergen anlamadım.
Aynen bende öyle düşündüm! Bu tür maçlara iki ön liberoyla çıkmak lazım mesela josef atiba gibi ama atiba sakat olduğu için mutlaka necip oynamalıydı! Alex veya pjanic hamle oyuncusu olarak ikinci yarıda oyuna girmeliydi ama o na rağmen beşiktaş takımı çok ucuz goller yedi!
Bu kadar şanssız bir maç izlemedim Hayatım da Korku tünelde gibiyim İlk yarı için söylüyorum Herşeyi sen yap Karşıya resmen bal alıyor pesssss dogrusuuuu. İlk yarı milimetrik iptal edilen gol ve direkten dönen topla 3-3 soyunma odasına gidilse ikinci yarı farklı olurdu.
Bu seviyelerde bu kadar ucuz goller yersen yenilgi kaçınılmaz olur! Ama herşeye rağmen alex'in golü geçerli olsa ikinci yarı farklı olabilirdi... Ama bana göre sergen hoca daha direçli bir orta saha ile maça başlamalıydı...
Dengimiz dedikleri takım içlerinden geçti! Demek ki rakibi yerinde iyi analiz edememişler ki karşılarına doğru bir kadro ve oyun anlayışı ile sahaya çıkamadılar. Eee ne diyorduk? Bu çok kolay bir gruptu zaten değil mi? Evet aynen bakın Beşiktaş şov yaptı.
Şampiyonlar liginde ki en iyi olabilecek iki gruptan biriydi! Bu maç yanlış orta saha çıkaran sergen yalçın'a yazar! Kimse senden 7-8 tane gol pozisyonuna girip kalende 10 pozisyon vermeni falan istemiyor! Güvenli orta saha ile çık, çok az pozisyona gir ve kalende az pozisyon ver ve atabiliyorsan bir tane sıkıştır maçı al! Bu maçlar göze hoş gelen açık oynamak yeri değil, önemli olan iyi bir strateji ile sıkıcı bile olsa sonuca gitmek...
ya arkadaş. ne bekliyordunuzki.. her hafta diyorum.. bjk ve fener. avrupada eziliyor.. ligde hakem sayesinde bir yere geliyor.. Gs ise tam tersi avrupada oynuyor ligde berbat.. bjk bu grupta 0 çekecek. o kadar puana ihtiyacımız var. bjknin son iki avrupa maçında öyle övdüler.. al 3cü mağluniyet övünde görelim..
Yanlış bir kadro çıkarttı segen hoca ama o na rağmen yenilen 2 gol ve 1 penaltıda köşe vuruşundan geldi! Yani türk takımları avrupa'da ancak bu kadar... Galatasaray ise son iki maçında çok iyi oynamasada iyi mücadele edip savaştı onun için başarılı sonuçlar aldı!
orta sahaya josef atiba dışında necip var alternatif yok üretkenliği olan oyuncu kadar defansın önündeki sekiz numaraya koyacağın oyuncuyda önemli kaldıki welington doğru yazdım sanırım bu takımın oyuncusu değil gençleri oynatsa daha fazla verim alabilirdi
Atiba sakattı ama ne olursa olsun josef necip yapmalıydı orayı! Dikkat edersen sporting orta sahayı çok rahat geçti ve josef çok yanlız kaldı! Wellinton'un bu takımın oyuncusu olmadığını geçen seneden beri söylüyorum...
Allahtan kolay dengi olan guruba düştü. paris mancity bayern vs çıksa nolurdu. izlemedim. yenmesini beklemiyordum ama bu kadarda agır yenilgiyide beklemiyordum.
Hakemine bi suçu yok 2 gol kornerden zaten diğeride elden dolayı penaltı gayet normal karar son golde defansın hatası. Şampiyonlar Ligi'nde bu hatalar affedilmez