Evet arkadaşlar temsilcimiz beşiktaş - ajax'a vodafone park'ta 2-1 mağlup olarak 5'te 0 yaptı! Beşiktaş büyük ihtimalle grubu puansız kapatacak... Maçı nasıl buldunuz?
Uefa şampiyonlar liginde Beşiktaş 1- Ajax 2 ! Kartal 5'te 0 yaptı ve hala puan alamadı! Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş'ın durumu kötü maalesef. Bu sezon şaşırttı ancak gün geçtikçe alıştırdı taraftarları kimse bir şey beklemiyor. Pozitif de olamıyoruz artık zira pozitif olacak durumda bile değiliz. Fenerbahçe, ligin kötü takımlarından. O takımın seviyesine düşüyoruz resmen. Neden? -Plan, -Program, -Yönlendirme, -Ruh, -Mantıklı oyuncu seçimleri yok, eksik! Acilen toparlanmak gerekiyor böyle giderse daha çok kaybederiz. Geçen sezon futbol oynayan Beşiktaş, şu an futbol bile oynamakta güçlük çekiyor. İzliyor resmen.
Kenan bu maçta yok diye çok sevinmiştim adam beni sinir ediyor zira. Ama canım Larin, onu aratmadı sağ olsun. Ondan böyle bir performans beklemiyordum, gerçekten.
Takımın içinde biblo gibi adamlar var çekirdek çitleseler daha çok yararı olur, takıma çeki düzen verilmesi gerekiyor fenerlilerin bile alay listesine girmiş durumdayız. birde 2. yarı neden bozuyorlar sürekli anlamıyorum soyunma odasında dinlenirken ne deniliyor acaba bilerek yenilin falan mı faturası yine sergene kesilecek ancak Şenol gelirse aynı tas aynı hamam artık yeni hoca yeni içerik bulmak gerekiyor
Beşiktaşta çok sorun var.. Fizik gücü çok düşük.. Oyun planı hatalı ve karar ediliyor.. Oyuncu yerleşimlerinde hata var... Larin merkez santrfor olamaz adam bagırıyor dün ama hala en ilerde oynuyor VS vs.. Yani düzelmez Beşiktaş ama acil bir kondisyon er lazım hemde çok acil . Fizik gücü giderek geriye düşüyor.. Her geçen gün.. Ajax sa takım işte sistemi var işliyor giren çıkan farketniyor.. Dün kötüleri hatta ama bu bile Beşiktaşa yetti
Ağlayıp sızlamaya gerek yok, şu an şampiyonlar ligi seviyesinde oynayan birtakım değiliz. Şampiyonlar ligini geçtim, süper lig seviyesinde bile değiliz.
Aldığı sonuçlar şaşırtıcı değil benim için. Koyu bir beşiktaşlıyım ama durum ortada, oynadığın kadar hak edersin, hak ettiğin kadar kazanırsın.
Acilen takım yenilenmeli, gerekli somut adımlar atılmalı.
Larin tek forvet oynayamaz zaten abi şenol güneş bu yüzden verim alamıyordu geçen sene sol kanat forvet olarak iş yapmıştı. Bu adam ya 4-3-3 ya da 4--4-2 de oynayabilir ancak tek başına bir şe yyapamaz
Galatasarayla 4-0 diye dalga geçenler Ülke puanını Galatasaray mı topluyor diyenler şimdi ne hallere düştü görüyoruz eden her zaman bulur ama ben kazanmasını istemiştim
Beşiktaş dün gece aslında çok pozisyon buldu. Son becerilerde kaçırdılar. Fakat dün gece öyle bir maç oldu ki ajax o da kaçırdı çok. Beşiktaş 4 atsa ajax 5 atardı yine kazanırdı.
Hee ben genel anladım o yüzden. Ehh bu sene leş gibi oynadı 0 çekmesi normal. Son maç Dortmund, zaten garantilediler UEFA’yı belki salarlar maçı Beşiktaş’a
Fenerbahçe'yi yerden yere vuran spor medyası Beşiktaş ve Galatasaray'a tek kelime bile edemiyor buda gösteriyor Fenerbahçe'nin ne kadar büyük bir camia olduğunu.
Erman Toroğlu senin burada olman bile hata çünkü sen Türk futbolunun yüz karası bir hakemisin bunu cümle alem biliyor her ne kadar çakma olsan da bu bir gerçektir.