Başakşehir 1
Beşiktaş 0
Adana Demirspor 3
Trabzonspor 2
😂😂😂
Başakşehir beşiktaş deplasmanında kazanarak evine döndü.
Beşiktaş 0-1 Başakşehir
Rahat mı kazandı tek isabetli şutla 😅
Öncelikle bu maçta haksız yere kart görerek tarihin en utanç verici cezasını alan Josefin olmaması büyük handikaptı. Çünkü Delle Allı ninde sakat olması sebebiyle orta saha Berkaya kaldı.
Başakşehir galibiyeti hak etmedi. Kaleyi bulan tek şut gol oldu. Bu sene kalesine isabet eden 13 şutun 8 inin gol olması skandal. Bu takımın as kalecisi Mert Gunok, yedegi ise Ersin olmalı. Ankaragücü maçında Emre'yi koyup hatasını gördü sandım ama akillanmamış.
Maçın hakemi Halil Umut her zaman Beşiktaş maçlarında ince ince doğrar. Kart adaletsizligi yaptı. İlk yarıda elle oynamada var a bile gitmedi. Yaklaşık dakika 49 da Başakşehirli kırmızı kart olabilecek mudahelede bulundu ama ne gariptir ki faul bile vermedi.
Yeni transfer Redmond başarılı bence ilk 11 e monte edilmeli. Sonraki hafta İstanbulspor u rahat yenip tekrar zirveye tırmanır.
rahat kazandı derken bjk rakibi zorlayan ısıran bir oyun oynamadı onu kasttittim. Başakşehirin öz güveni yüksek pas trafigi ve oynayacağı oyun bellyidi ve onu oynadı. Tek pozisyonlada maç kazanılır ayrıca.
istanbulspor kalay maç :D moral olur size
Necipin bireysel hatası olmasa başakşehir sabaha kadar gol atamazdı 1 puana geldikleri maç 0-0 Ken kalecilerinin vakit geçirmesinden belliydi
futbolda hata diye bir şey var sonuçta ama maçın genel resmi beraberlikti. 0-0 ama olmadı başakşehir kazandı
Rızanın sivası olsa canavar kesilir, zaten rıza zorluk çıkarmaz ama birazcık iyi bir rakip olunca B. Jimnastik Kulübünün hali bu işte, Allah rahmet eylesin, B. Jimnastik Kulübün den bir şey olmaz bence
bencede :D
Hahahhaahahhahahhaah
Demiştim demek istemiyorum ama demiştim 😂
harbiden demiştin :D
:)
ikisini birlikte götür 😂
2 de 2 yaptın bugün 😄
iyisin bencede
bende, zaten bu futbolla bu sezon bu yarışta olmaları mümkün değil
bakalım 😄
Cevap
4Cevap
İlk yenilgide zayif takımlara karşı iyi digerlerine karşı kötu denemez farklı bi skorda yok. 0-1 yenilmişiz. Olur böyle şeyler.
bu maç biraz test maçı gibiydi yani oynadığı futbolun nerede olduğunu anlayabileceğimiz bir maçtı o bakımdan dedim zira önceki maçları daha kolay rakiplere karşıydı.
Tamamda her konuda daha iyiydik yenilmemiz kötü takım olduğumuzu göstermez ki. Kaldı ki gayet iyi oynadık
tabi kötü takım anlamına gelmez
O kadar da rahat değildi kanki ama iyi oldu Şampiyon Galatasaray olacak
daha vakit var ligin gidişatını görmek için zira gs de de aksayan yönler var
Gs bombardımana geçecek ilerleyen haftalarda benim beklentim o yani
iyimser tavrın hoş tabi ama sahaya yansıyan düşündügün gibi bir görüntü şimdilk yok, batacağız o maçlarıda burada yorumlayacağız hep beraber..
Kanki kadro level atladı fesatlıklarından çatlıyor kuşlar en kötü İmportante koyar noktayı Okan hocanın nefesi yetmezse
adanada demirsporda 1-0 önde :D
TS fos onları sayma bu sene hahahahah
hangi ikili çekişecek sence şamipyonluk için
Gs BJK Fener bence klasik oldu da nihayetinde Gs mutlu sona ulaşır tahminim ve temennim
bende 3 lü bir rekabet bekliyorum, ts yi listeye eklemiyorum
Futbol bazen kestirmesi zor oluyor da dediğin gibi bakalım 🤔
doğru
Beşiktaş’ın düşüşü başlar bu Maçla beraber
ilk ciddi rakipte tökezledi
😀😂
Ağzın bal 🍯 yesin kanki
Beşiktaşşşşşş
olmadı bu sefer sanki nedersin
Ne rahatı maçı gözünle izlemedinmi atağı yok akbilsporun
başakşehirden ne bekliyorsun anlamadım ki, oynadığı futbol bu zaten adamların, 5 hafta bunu oynadılar. Özgüvenli pas trafigi ve rakibin 1-2 hatasını değerlendirip gol atmak. adamların olayı bu. burada bjk rakibi yeterince sıkıştıramadı, rakibi ısıran oyun oynayamadı birzda bunu anlatmak istedim soruda...
maç sıkıcıydı birde, sen sahadaki futbolu beğendin sanırım yorumundan bunu mu anlıyım
Mücadele güzeldi başakşehir her maç böyle çekilmez Avrupada bile hücum oynuyor bu sene
sıkıcı geldi maç bana, daha çata çat kora kor maç olabilirdi
avrupa yanıltıcı çünkü rakipleri noname zayıf takımlar, geçen 4-0 yendiler adamların 4 gol attığı maçı hatırlamıyorum avrupa da
Antwerp iyi takımdı onlarıda yendiler bu sene GS ve FB yide oyarlar
gs avrupada yok zaten onu geçelim,
fb yi sanımıyorum, ts beraberlik alır
şampiyonluktaki ikilin kim kimler çekişir
Beşiktaş fener cekisir ghezal Josef allı gelince derbide bjk kazanacak iki hafta sonra
bence kesin alır gözüyle bakmak yanlış, josefi takımın beyni gibi gören bir kitle var eski sistemde eski kadro yapılanmasında bu dogru olabilir ama aslında yeni planda aslında yeri yok, tasviye gelecek o konuda bence...
Ghezale de kötü desene hatta delle Ali sıradan dimi Max renkli kafası
ben adama kötü demedim ama yeni planda yeri yok sanki, izleyip görecğiz
öh hattı iyi kurdular aslında
beşiktaş gayet iyi oynuyo bence
şaka yapıyorsun sanırım, ciddi misin yoksa :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?