Kiloma göre bacaklarım aşırı ince. Özellikle uyluk kısmı ve ayak bileklerim çok ince. Spor yaptım, daha beter inceldiler sanki. Spora devam etsem bacaklarım kalınlaşır mı?
Spor yapinca inceldiyse bi sorun var demek olabilir. Eger maddi imkanin varsa bi pt ile calismani oneririm kesinlikle. Kardiyodan ziyade agirlik calismasina onem ver. Agirliklarini zamanla arttir. Sporda en onemli sey ise beslenme. Karbonhidrat ve ozellikle proteine abanmak sart (kendine gore ne kadar protein vs almalisin onu olctur ya da intten hesapla) telefonuna mutlaka kalori uygulamasi indir her yedigini yaz. Kilo almak icin gunluk ne kadar kalori alman gerekiyosa o kaloriyi doldurmaya calis. Fatsecret cok iyi bu konuda. Bi ara bdn de zayiftim boyle kilo aldim. Sorun olursa ozelden yaz
Kas grubunu kalınlaştırmak adına ağırlık idmanları yapman gerek. Çömelip kalkma bile başlı başına faydalı fakat yük bindirme koşuluyla. 12 tekrardan fazlası yağ yakar, inceltir kısacası. 12-10 aralığına kadarki ağır idmanlar da kalınlaşma sağlar.
En İyi Cevaplar