Evet arkadaşlar fenerbahçe antwerp'i deplasmanda ilk yarıda bulduğu 3 golle yendi! Özellikle fenerbahçe bu takımla ilk maçta nasıl berbare kaldı anlamış değilim... Frankfurt'un deplasmanda olympiakos'u yenmesiyle fenerbahçe'nin iki maçını alması halinde hala gruptan çıkma şansı var! Maçı nasıl buldunuz?
Antwerp 0 - Fenerbahçe 3... Uefa avrupa liginde sarı lacivertliler'den kritik galibiyet! Maçı nasıl buldunuz?
Maçi iyi bulduk perreria aynı adamlarla ısrar etmenin gereksiz olduğunu anladı. Max meyer , berisha , Mert Hakan"a daha fazla şans tanimasi gerektigini anlamıştır. Mert Hakan kaptan olması motive etti. Stresten uzak deplasmanda iyi oynuyor Fenerbahçe. Rossi de çok ısrar etmesi aynı şekilde mesut ozilde anlayamadigim neden? Moral oldu kısmen.
Aynen onu demek istedim. Max meyer takıntısı var neden oynatmazsin? Bizim Göztepe"de Atinc Numan defansta oynatmak gibi. Hocalar enteresan. Bu arada koyu Goztepeliyim sadece. Arkadaşımda idim o seyrederken mecburen izledim
Tek maçla hemen her şey olumluya döndü diye düşünen taraftarlar var bilemiyorum sonra sonu hep üzüntü oluyor. Ülke puanı açısından tebrik ederim Fenerbahçe'yi. Onun dışında devamlılık gelirse şayet olumlama yaparız.
Milli hafta arasından sonra en az 3 golu yüzde yüz kendi hatası ile yedirdi gustavo. 2 tanesi aynı gol kornerden on direkteki adama kafa vurdurdu digeride Alanya maçında kaçırdığı emre akbaba
İlk maçtada olması gereken buydu zaten çok anormal bir durum değil bence. Fenerbahçe Avrupa Konferans Ligi'nde yoluna devam edecek gibi duruyor. Galatasaray'da Marsilya'ya yenilirse aynı ligde devam eder gibi duruyor.
Rakip çok zayıf, birde bu gruba galatasaray'ın grubundan daha zor diyen taraflı yorumcular vardı! Biri abdülkerim durmaz diğeride aspor'da bir başka fenerli yorumcu... Yahu bu antwerp türkiye liginde oynasa ancak ilk 10'a girme mücadelesi verir!