spor salonuna ne zaman gitsem özellikle erkeklerin kıyafetlerine çok dikkat ettiklerini görüyorum. spor yaparken aynada kendini iyi görmek motivasyonu artırıp idmanı daha iyi mi yapıyor acaba ondan mı dikkat ediliyor bu kadaar
Spor salonunda iyi giyinmek, motivasyonu artırır mı?
Bir antrenör olarak söylemeliyim ki yaptığımız antrenmanlarda ne giydiğimiz motivasyonumuzu arttırmıyor. Aynaya bakınca gördüğümüz kişiden daha iyi olmaya çalışmamız arttırıyor. Yeri geliyor spor atletle, yer geliyor dry fitle idman yapıyorz. Motivasyonla alakalı değil bu giyinme şekli ama tabii temiz giyinip havlu kullanmak, uygun ayakkabı seçimi olabilir.
Hiç önemsemedim böyle bir şeyi, kendime aynada da bakma ihtiyacı duymuyordum, tanıyan da tanıyordu yeterince. Terlik, bol eşofman ve bol tshirtle spor yaptım yıllarca.
Evet arttırıyor. Ben spor sırasında kendimi içinde güzel hissettiğim ve özellikle göbeği açık giyiniyorum ki, spor esnasında çıkan karın kaslarımı aynada seyretmek motivasyon sağlıyor.
Kesinlikle moral ve motivasyonu arttırır. Bu işe önem verdiğini, yaşam biçimi haline getirdiğinin göstergesi.. Sivil giyimine bile yansıyor bu insanların..