Artırır. Ben 20 li yaşlardayken başlamıştım spora ve fiziğimde ortaya çıkan değişimle beraber aynanın karşısına geçtiğimde daha farklı hissediyordum spordan öncesine göre.
Sen böyle olumsuz dusunuyorsan ne yaparsan yap özgüvenin yerine gelmez. Önce kafanda olumsuz düşünceleri bitireceksin. Şunu yaparsam ne olur demeyeceksin direk yapacaksın sonucu kötü de olsa sen kendi yanlisini yapmış olacaksın
Ya özgüven biraz da psikolojik bir şey. Eğer hiç özgüvenin yoksa psikolojik destek al illa ki olumlu yönde etkisi olur. Bende senin tam tersinim yakışıklı desen değilim ortayim ne bileyim farklı özelliklerim yok ama çekinmem kendime güvenirim. Bu hemen olacak bir şey değil zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Artırır. Ben 20 li yaşlardayken başlamıştım spora ve fiziğimde ortaya çıkan değişimle beraber aynanın karşısına geçtiğimde daha farklı hissediyordum spordan öncesine göre.
Evet arttırır tabiki de.
Nasıl
Vücudun güzelleşir, insanlarla iletişim halinde olursun. Vücudun güzelleştikce özgüven gelir sana. Gayet iyi olur
Başarı var sonuçta
Ve kendine bir hedef koyarsan onu basarmanin verdiği gururla özgüvenin de olur
Başarı tabi ki ama dış görünüşüne özgüven yoksa zaten olmaz ki sporla ne değişecek çok birley değişmez
Tammada cantürk ne yapsın sana adam ne dese direniyusun
Sen böyle olumsuz dusunuyorsan ne yaparsan yap özgüvenin yerine gelmez. Önce kafanda olumsuz düşünceleri bitireceksin. Şunu yaparsam ne olur demeyeceksin direk yapacaksın sonucu kötü de olsa sen kendi yanlisini yapmış olacaksın
@murat82udjd sanane
Haydaaaa
Direnme gibi bir şey söz konusu değil sohbet ediyoruz benlik problem yok
tamam özür
Canturk olumsuz düşünmüyorum ki sorguluyorum
Neyi sorguluyorsun?
@murat82udjd ahahaha
Gerçekten özgüven getirir mi spor diye çünkü geçmişte spor yaptım fiziğim daha iyiydi ama özgüvenim yine aynıydı
Ya özgüven biraz da psikolojik bir şey. Eğer hiç özgüvenin yoksa psikolojik destek al illa ki olumlu yönde etkisi olur. Bende senin tam tersinim yakışıklı desen değilim ortayim ne bileyim farklı özelliklerim yok ama çekinmem kendime güvenirim. Bu hemen olacak bir şey değil zaten
Hiç yok değil var ama daha güzel bir kadın görünce yitiriyorum özgüvenimi
Niye sen güzel değil misin
Aslında güzel de olduğumu söylelerler
Fena değilim ama her zaman daha çekicisi güzeli vardır düşüncesindeyim
Herşeyin herzaman daha güzel ve çekicisi vardır zaten onun bir sınırı yok ki
Bu yüzden kafaya takmaya da gerek yok. Sen her şeyde böyle dusunursun o zaman ve mutlu olamazsın asla
Mesele güzel olmam değil özgüvenim öylr çirkinler var ki özgüveni tavan
Sen önce olumsuz düşüncelerinden kurtulacaksin
Cantürk
Sürekli bildirim alıyorum
Rica etsem özelden konussaniz
Tamam daha yorum yazmıyorum soran arkadaş özelden yazarsa yazar yoksa yazmam daha kusura bakma kardeş
Sağol cantürk
Yazdım canturk
Teşekkür ederim @soran 😊
Evet öyle diyorlar başlamayı düşünüyorum
Ben başladım da merak ediyorum özgüvenim artacak mı
Zamanla artar illa ki. İstanbul'da mısın
Artırır daha seksi olursun
Hımmm seksi olmak özgüveni artıran birley mi
Soru mu bu
Ne bileyim özgüven sanki başka birley içten gelen
Evet arttırır.
Nasıl
İnsanın kendine bakış açısı değişir, ayna karşısında kendini beğenmeye başlar.
Kendini beğenmek özgüven mi getirir
Evet.
Tabi arttırır
Tabii ki
Evet