Öncelikle merhaba
Herkesin istediği bir vücut tipi vardır. Nasıl böyle bir vücuda sahip olabilirim diye düşünürüz bazen, cevabı ise çok basit çalışarak, kimse oturduğu yerden bir şeyleri başaramaz, öncelikle bir spor salonuna yazılmanı öneriyorum. Ordaki uzman kişilerin sana yapacağı antrenman programını eksiksiz uygulayıp uyku ve beslenme düzenini de yoluna koyarsan istediğin vücuda kavuşabileceğini düşünüyorum.
erkek olsaydın çok kolay tavsiye verebilirdim ama kadınlarda iş biraz değişiyor, Vücut tipin, yaptığın iş, beslenme ve uyku düzenin, gün içerisinde ne kadar aktifsin bunları hepsi önemli, ayrıyetten bir kan tahlili yaptırırsan bir diyetisyen arkadaşımdan tavsiye alabilirim. :)
Cevap
12Cevap
Boy, kilon nasıl ve vucudunda yağlanma ne durumda önce bunlardan bahsetmelisin bana
özelden yazayım mı
Tabi, nasıl istersen
Fitness yapmalısın. Protein ağırlıklı beslenmelisin. Antrenmanlarında özellikle kalca bölgelerine odaklanmalısın
Oyle popon olsa sanırım erkeklerı dızersın arkana squat yapmalısın bolca
O g. t o kadar da cikmamali, hersey dozunda guzel bence
Spor salonuna gitmelisin ya da evde kükle spor yapmalisin
evde ne yapmalıyım anlamadım
sen yapıyo musun
salonda mı evde mi
nasıl oldun peki nasıl bi program uyguladın
nasıl zayıfladın
toplamda kaç kilo verdin ben bi türlü beslenme düzeni oluşturamıyorum ya motive edemiyorum kendimi
çok kötü görünüyo ki gtü iyice dışa çıkmış ve bacaklar aşırı kalın onunla beraber belin uyumsuzluğu
soru bu değil ki
beslenmene dikkat et spor yap zaten belin incelse bile bacaklar hep olduğu gibi duruyor zor inceliyor onun içinde yürümen gerek ama herkes aynı kaloriyi vermez
Böyle bir popoyu taşımak istediğine emin misin :/
fitness sana bunu yaptırabilir
Tek ihtiyacın olan şey fotoşok şak şak
yanılıyorsun kısa sürede asla elde edemezsin
1 iyide 2yi begenmedm
soru bu mu
Hayır olacaksan 1 ol 2 itici
öf
😂😂
Türkiyede nedne yok bunlardan
Bnce fotodaki kadin biyerlerini yaptirmis
ee yani?