Merhaba arkadaşlar spor yapmaya başladım ve bacaklarımın hızlı şekilde incelmesini istiyorum günde iki kez spor yapıyorum sizce kaç ayda etkisini gösterir bu süreçte yapmam gereken şeyler neler tavsiyelerinizi bekliyorummmmmm 😎
bu ve kadının Diger videolarını izle yap 4 haftada baya kilo vermıstim dıyetsız 😊
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bende bir ara bunu yapıyordum canım ama sıkılıyorum 40 dk boyunca o Zaman bile nasıl yaptığıma şaşırıyorum düşününce
Soran
+1 yıl
Amacım kilo vermek değil bacaklarımı inceltmek kilo verdiğimde ailem yüzünden çok kilo veriyorsun zayıflama diyip duruyorlar bende bölgesel ağırlıklı olarak spor yapıyor
Günde iki kez spor ne yaptigini bilmiyorsan ve yeni basladiysan ilk olarak cok yanlis birsey onun disinda yemene dkkat edip uykunu iyi alip sporun hakkini verirsen 1-2 ay gibi bir surede gozle gorulurz hafif bir fark olur.
Kilo vermek istemiyorum kilo verdiğim zaman yüzümden çok gidiyor ailem yüzün çökmüş iyice ye biraz diye diretiyorlar sadece bacaklardan sıkılaşmak istiyorum iç bacağım yumuşak biraz toparlasam benim için yeterli
Bacak çalıştığında da nabzını yükseltmiş dolayısıyla kardiyo yapmış oluyorsun. Eğer agırlık antremanı yapsaydın senin dediğin gibi sadece o bölgeyi çalıştırmak gerekirdi
Ciddi misin bende de tam tersi kendimi bildim bileli bacaklarım aşırı kalın değil ama belim çok ince olduğu için biraz orantılı olması açısndan spor yapıyorum