Evet arkadaşlar beşiktaş karagümrük'ü Alex teixeira'nın 30'da attığı golle 1-0 yendi! Salih uçan'ın 48'te kırmızı kart gördüğü maçta beşiktaş çok önemli bir 3 puan aldı! Maçı nasıl buldunuz?
Beşiktaş 1 Fatih Karagümrük 0... Siyaz beyazlılar 10 kişi kaldığı maçta kazanmasını bildi! Maçı nasıl buldunuz?
45 dakika boyunca 10 kişi rakibe göre eksik oynamasına rağmen rakibine maç boyu sadece bir tane isabetli şut imkanı veren Beşiktaş savunmasıyla ön plandaydı. Hücumda ise birçok net pozisyondan yararlanamadı özellikle vidanın ve batshuayi nin kale dibinde kaçırması büyük şanssızlık oldu. Batshuayi bir şeyler yapacak o kenardan şutları çok iyi. Alex içinde taliscanın kafa vurmayan hali diyebiliriz 👍 Rıdvan da mücadele olarak iyiydi. Salih ise hem vasat oynadı hem de kart görerek takımı zor duruma soktu bundan sonra zor alır o formayı.
Salihi maç boyunca sadece 3 kere gördüm 1 gol sevincinde 1 sarı kartta 1 de ikinci sarı kartta. Ustelik sadece ismini de kartları aldığında duydum varlığını unutmustuz. Ama 10 kişi kaldıktan sonra Josef çok iyi iş çıkardı. Ghezzal'ın çok iyi asistleri olurdu ama Batshuayi gününde xegildi sanırım ama hakkını yememek lazım forvet kelimesinin hakkını verdi adam. Bizim Türk oyuncular Batshuayi'ye gusül aldırsa keşke 🥲
Üstelik geçen sene maç 2 1 yenince soyunma odasında şampiyon olmuş gibi sevinmelerinin intikamını aldılar 💜😌
Beşiktaş defans olarak gerçekten çok iyi. 85-86 sonrası ilk defa ilk 3 maçta gol yemedi takım. Hücum olarak da çok başarılı eğer Michy biraz şanslı olsaydı çok rahat 3-4 olacak maçtı. Alex ve Michy kalitesini çok belli ediyor. Beşiktaş bu oyunla şampiyonlukta ağır favori olduğunu gösterdi.
Alex nasıl koydu ama doksana :D batşuyu golcu olarak beğenmedim çok kazma ama pres yapması rakibi şaşırtma anlamından iyi ve çok hantal gözüktü umarım düzelir
Batshuayi kalitesini belli ediyor! Bugün şanssızdı ama fizik olarak iyi duruma geldiği anda büyük katkı sağlar takıma! 10 kişiyle kazanmak kesinlikle önemli...
Eskiden beridir hep Cimbom ağlardı ona iki senedir jimnastik kulübü de eklendi. Her hafta aglanmaz ki kardeşim.. önümüzdeki maç berabere yaz bunu bir kenara :)
Ablacım sevmek zorunda değilsiniz ama saygıda kusur etmeyiniz 7-0 dediğin maç öncesi hangi takım olursa olsun öyle yorum yaparsan gömerler sahaya sonradan arkana bakmaya bile fırsat bulamazlar Bileğimizin hakkını Söke söke aldık ister 100 yıl konuşun hakemleri gördük tüm büyük takım taraftarları BEŞİKTAŞ hariç kimse almasında nolursa olsun dedi 🦅🖤🤍
Birde şöyle bişey var o bahsettiğiniz hakemler +9 dakika oynatırken ses yok merak ediyorum niye olmuyor acaba tebrik edebilmek bile erdemliktir varsa öyle bişey tabi
4 cü hakem tam bir p.ç gidip sergeni uyarmış yabanci oyuncu çıkar türk oyuncu al diye.. böyle ismi olur bjk kuralı bilmiyorum. Sahada kendi takiminda en az 3 türk olması gerekiyor bjk hükmen yenilmesinin önüne geçilmiş resmen
@engineertmb Maalesef kardeşim. En fazla 8 yabancı oynatabiliyorsun en az 3 türk oyuncu sahada olmak zorundadır.. 3 kırmızı yesede sahada 3 türk olması gerekiyor