Ne yapsam, ne etsem olmuyor ya şu göbekten kurtulamadım 12 kilo verdim son aylarda gitmedi. Son 2 yılda hatta 20 kilodan da fazla. Sporla olacak iş mi yoksa beslenmeyle alakalı bir durum mu? Sirkeli su, karin egzersizleri, goblet squat, heel touch, plank... yok yok yok. Yoksa tek çare bozmadan devam mi etmek?
🌼Şimdi spor ile aslında vücudu desteklemişsin. Büyük ihtimal yeme şeklinde hata var. Daha çok protein ve suyu hayatına sokmaya çalış. Bir de düzenli mekikler çek, düzenli bir spor salonuna git ve orada hoca eşliğinde alt karın yağlarını erit. Hareket bol bol su= Alt karın yağlarından kolayca kurtulabilirsin..
Bölgesel yağ yakımı olsaydı ilk ordan giderdi çünkü vücudun genel olarak iyi sadece o bölge her insanda çok inatçıdır ve en son gider. Tek yapman gereken suyunu aksatma, mryabllizmanı daha da hızlanır, karın çalışmak eritmez ama kan akışını hızlandırır buda olumlu etki eder. Kalori açığı ile spor yap beslenmende kaliteli yağlar, düzenli ve bitkisel, hayvansal protein bunların yanında da kompleks karbonhidrat gıdaların tüket. Daha devam edemiyorum özelden yazabilirsiniz.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani böyle devam et beslenmeye biraz daha dikkat et diyosun. Gitmiyor ya karin hareketleri falan 0 etki
Yorumların çoğunu okudum. Sen kiloyu vermişsin geriye tek kalanMekik , Ayak ucunla bir yerddn destek alıp ev içinde, ellerini popo baldır başlangıcından destek alıp tutarak 30/35 veya 40 kez mekik yap. Bunu günün belirli vakitlerinde 3 kez falan yap
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hic denememistim günde 3 kez yapmayi ona bi bakayim netten. Her gün yapiyorum zaten spor haftada 4 gün agirlik calisip
Rica ederim ama önce bi kendine gore bir analiz yaptir ya da bunu bilenlerden yardim al oyle al urunu yoksa kafana gore alma zarari olur 😳 diledigin zaman ozelden yazabilirsin destek olurum
Sabretmen lazım zamanla. Olmuyor diye bırakma olacak illaki. Tuz şeker kullanımın nasıl? Bir de ac karna, glikojen depoların boşken antreman yap.
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya haftasonu yapabiliyorum sabahlari spor işe giderken zor. Tuz ve seker azalttim yani icemiyorum artik tatli seyleri hic. Tatli istegimi protein yogurtlariyla bastirmaya calisiyorum her zaman olmasa da bazen oluyor
Çok tüketmiyorsan sorun yok😃 meyve şekeri frutoz normal şeker glikoz dan daha zararlı. Birde süt ürünüde su tutar vucutta deri altında.. Onlarıda kesebilirsin🙂
Karbonhıdrat agırlıklı beslenmeyeceksin mesela. Aç karnına ya da yemeklerden en az 2 saat sonra sıkı antrenman yapacaksın ama yoruldum dıyerek bırakmadan. Alt karın bölgen yanana kadar gercı 10 sanıye de yanar o ayrı :) Kola mola ıcmemeye çalış ve kafein mesela sade kahve ya da soda bunlardan tüket aşırıya kaçma tabı. Günde 15 dakıka çalışmak yeterlı olacaktır.
Ben yapinca cok yapiyorum spor agir spordan da olabilir diye okumustum. Diger dediklerini öyle yapiyorum spor saatlerini bile ya ac karnina ya yemektrn en az 2 saat sonra. Bi uzman bulmam lazim ya hocalar bile anlamaz beni göbekten
Senın göbeğin ozellıgı ne 😂 spor salonuna bır uğra ıstersen. Ağır yapmana gerek yok ki zaten çalışma yaptıktan sonra yırtılan ve kasılan kasları dınlendırmen lazım. Antrenman sonrası kaslar dınlenerek gelısır. 1 gün arayla yapsan yeterlı olur , aşırı hep zarar
1 gün arayla gidip haftanin 3 veya 4 günü ordayim iste de bilmiyorum valla veya sirf karin caliscam bakalim sorayim yinede hocaya bilir belki gecen de sordum adama benim kilo verimim durdu dedim. Belki artar hatta dedi pek yardimci olmadi 😅
Belkı artar mi dedı 😂 hayvan gıbı kas yapacam , proteın tozu alacam deseydın 3 gün anlatırdı sana. Allah’ın bodybuilding’cileri ya. Bölgesel çalışmak ıstıyorum alt göbeğine vur bır tane ‘ tam burada baklava istiyorum ‘ de gaza gelır çalıştırır senı 😂 onlarla ıletısım genel de bu sekılde oluyor
Haftaici mecbur öglen veya aksam haftasonu akşam. Karbonhidrat yine de almak gerekiyor ama saglikli karbonhidratlar diye biliyorum belkide sadece sebzeyle beslenip denemek lazim 250 kalorilik sandvic yiyorum aslinda cok da degil
hayır amac egonu tatmın etmek degıl gercekler ust kısım her kkadında olmayan sekılde top gıbı ve dolgun dık kı her kadında yok ama alt kısım cok bıtık durumda 3 altın kuralı dene
eksı atmıssın ıste bak egonun ne kadar yukseldıgının kanıtı bos ego ayrıca ben ego taslamadım taslasam boyum 187 kılom 94 penıs boyum 21 cm her erkege nasıp olmaz had ısıne
beslenmen düzgün olmadığı müddetçe o alt karın gitmez beybisi
0
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Protein almaya calisiyorum dogal yollarla ama ortalama 60gramdan fazla olmuyor. 1500 kaloriden fazla yemiyorum ve düzenli spor. Az yesem o da olmaz spor boşa gitmez mi
Ton balikli protein ekmegi yiyorum sabahlari 250 kalori falan, elma, sabahlari su günde 3 litre su, bitki caylari, pritein yogurt, aksam yemegini normalde evde ne varsa o ama kaloriye dikkat ederek Haftada 3-4 gün fitness agirlik antremani her gün 10 bin adim. Bu aralar regl dönemim iyice durdu. Metabolizmam da yavas daha ne yapayim bilmiyorum acaba dinlenmek daha mi iyi iş başladi 2 haftadir 1 bucuk kilo fazla bir de regl dönemim gerci
ortalama 1500 kalori alıyorsun ya. 1300 - 1200 arasına çeksene onu. öyle dene bir ve antremandan sonra karbonhidrat alımını azalt. mesela antreman öncesi karbonhidrat alımın fazla / sonrasında az olsun. protein ağırlıklı beslenip karbonhidratı bir tık kısmaya bak bakalım nasıl bir etki gösterecek sende. ve alt karın çalış hocan varsa nasıl çalıştırılıyor diye sor çalış alt karnını. kardiyo yapıyorsan da intervale çevirmeye çalış tempo in çık yapmak yağ yakımını arttırır. böylece bence kolayca verirsin.
Tamam da cok spor yapan biri 1200 kalori ve işe gidiyor. Günlük zaten 2bin yakiyorum. Kilo verdim kanka 12 kilo verdim ya 😂 göbek gitmiyo göbek ben 1200 yapsam da cikolatami yerim. Interval olayini amcam da demisti kardio pek sevmiyorum antremanin basinda yapiyoeum 200 kalori birakiyorum ama bi deneyeyim onu. Bacaklarda hic sorun yok her yer gitti karin gitmiyor ac karnina bile var
Ya stres hormonu salgiliyor kafein diye 3 fincandan cok icmiyorum spordan önce ve sonra genelde ama bunu da arastirayim. Fazlasi da iyi degil dedi akin saatci Sagol tavsiyelerin icin erkeklerde daha kolay ve farkli kadinlara vakarak. Biz dogal olarak yağliyiz... bir de hallermiz var arada 😂
evet doğal halinizde var. regl sağolsun :D eğer o kadar kahve içiyorsan yeterli zaten ama sana önerim iyi bir kahvecide antreman öncesi ice americano gibi cold brew gibi kahveler içmen. sonrasında da bir filtre kahve gününü iyi geçirmeni sağlayabilir. başarılar
Filtre ve Türk iciyorum genelde de bu ara aksattim işten dogru gidince faydasi oldu sanirim tartida olmadiysa arastircam tavsiyelerini 🙏🏼 tesekkürler, iyi geceler