Kızlar Bir Adım Öne Fenerbahçe, kadın futbol takımının kurulacağını açıkladı. Sizce Türkiye’de kadınlar ligi takip edilir mi? (Sayfa 2) SucukluPismaniye Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 92 Yapay Zekaya Sor Fenerbahçe, kadın futbol takımının kurulacağını açıkladı. Sizce Türkiye’de kadınlar ligi takip edilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Jdjdkgkvkkv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Fenerbahçe varsa takip edilir bence. 0 0 Yorumla
Sugardaddyninkızı Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl abazanuslar için iyidir 2 11 Yorumla aerolite +1 yıl Ne alakası var? Sokakta her yerde kadin var? Kendi zihniyetinizi başkalarına mal ediyorsunuz. Yorumla Sugardaddyninkızı +1 yıl @aerolite gerçekler bunlar Yorumla aerolite +1 yıl Çok az sayıda öyle erkek olur. Sizin gerceginiz bu daha çok. Ben de istekli biriyim ama bu şekilde hissetmem Yorumla Sugardaddyninkızı +1 yıl @aerolite bir kız olarak erkeklerin nasıl yaklaştıklarını daha iyi bilirim Yorumla aerolite +1 yıl Ben de erkek olarak iyi bilirim.. Sen nerede yaşıyorsun? Yorumla Sugardaddyninkızı +1 yıl @aerolite yurt dışında Yorumla aerolite +1 yıl Afganistan da Norvec te yurt dışı oluyor.. Yorumla Sugardaddyninkızı +1 yıl @aerolite evet Yorumla aerolite +1 yıl Peki.. Babaya selam ✋😉 Yorumla Sugardaddyninkızı +1 yıl @aerolite aleyküm selam Yorumla kdkdkdkelmwmdd +1 yıl LEMDMXKDLKEMFMC sesli güldüm ya Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 2,9b cevap paylaştı. Geçen sene Beşiktaş'ın maçlarını izlemiştm 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 330 cevap paylaştı. Olsun da izleyelim ya 0 0 Yorumla
canfk Takip Et Master Yaş: 24 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,6b cevap paylaştı. edilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Fenerli olarak takip ederim
Fenerbahçe varsa takip edilir bence.
abazanuslar için iyidir
Ne alakası var? Sokakta her yerde kadin var? Kendi zihniyetinizi başkalarına mal ediyorsunuz.
@aerolite gerçekler bunlar
Çok az sayıda öyle erkek olur. Sizin gerceginiz bu daha çok. Ben de istekli biriyim ama bu şekilde hissetmem
@aerolite bir kız olarak erkeklerin nasıl yaklaştıklarını daha iyi bilirim
Ben de erkek olarak iyi bilirim..
Sen nerede yaşıyorsun?
@aerolite yurt dışında
Afganistan da Norvec te yurt dışı oluyor..
@aerolite evet
Peki.. Babaya selam ✋😉
@aerolite aleyküm selam
LEMDMXKDLKEMFMC sesli güldüm ya
Söz konusu Fenerbahçe ise takip ederiz 💛💙
bence takip edilmez..
Kesinlikle takip edilir,
Geçen sene Beşiktaş'ın maçlarını izlemiştm
Olsun da izleyelim ya
Edilir inşallah bütün takımlarımız kurar
takip edilir
Bence edilir inşallah cimbomunda kurulur