Çocukken Galatasaray lı oldum rahmetli dedemin sayesinde ama sadece futbolu takip ettim şimdi Galatasaray voleybol basketbol takımını bile takip etmezken kadınlar futbol takımını da takip etmem keşke Galatasaray futbol takımını bile takip etmesem boş yere sinir stres
Yani bence olsun tabi Ama bana şöyle geliyor; şimdi bunu kadinlar pek izlemez , erkeklerde başta izler hele sapıklar falan bazi umutlarla başta hastası olurlar ama bi yerden sonra hepsi hevesini kaybedecek spor merakından izleyenler de sapıklar da tabi önünde sonunda severek izleyen bi kemik kadro kalır ama o da bu endüstrisi döndürmeye yeter mi bilmiyorum
Güzel ülkemde kadını cinsel obje olarak gören kesim var ne yazık ki. Futbol maçından çok başka yerlere odaklanmazlar ise çok güzel olur. Türkiye futbol kadın ligi kurulmasını bende çok istiyorum ama her kulüp bu masrafları kaldırabilir mi onu bilemiyorum. Dişi kanaryalarımın maçlarını da izlemek isterim tabisi.
Yorumum cinsiyetçi gelebilir ama ben doğruluktan yanayım. Kadın futbolu neredeyse hiçbir ülkede tutmadı. Türliyede ise tutma ihtimali neredeyse hiç yok. Çünkü yurtdışında milyonlar kazanan kadın ligi, oynanış ve hız bakımından çok yavan geliyor. Bi ara merak edip izlemiştim, bildiğiniz 11-12 yaş futbolu gibiydi. Atılan şutlar çok yavaş ve hiç akıl dolu ara pas göremedim. Tabii bunları görürsek ilgide artacaktır.
Ben ederim... Birinci ligte oynayan lise takımı vardı Fatih'te adını hatirlayamadim. Hatta 2 topçusu Beşiktaş'a transfer oldu. Onlarla hazırlık maçı yapmıştık çok değil 6-7 sene önce. :)
Sportif amaçla izlenmeli, baleden , tenisten , plaj voleybolundan anlamayan çok kitlenin bu etkinlikleri hiç kaçırmamaları cinsel gözleri olduğundandır
Aynen öyle, mantıklı düşünecek olursak erkeğin oynadığı futbolla kadının oynadığı futbolun bir olur mu? Tabiki de olmaz. Bize bu oyunu sevdiren taraf hangisiydi? Erkerler tabi ve bundan bahseden ben ve hemcinslerim yorumlarımızın altında kesinlikle bi kadın düşmanlığı vb. şeyler yatmamaktatır. Objektif olarak yorumlayacak herhangi biri bu bahsettiğime katılır ki kadın futbolu hakkında düşüncelerime katılan az sayıda kadınlardan birisin.
ataerkil şerfszler buna karşı çıkacaktır emin olabilirsin ama şöyle bir şey var ki kadınlar eğer kendilerini bu alanda başarılı görebiliyorsa yer almasını çok isterim
Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,7b cevap paylaştı.
Brezilya Santos U16 erkek takımı dünya şampiyonu olan kadın milli takımına fark attıktan sonra ben kadın futbolu izlemek isteyeceğimi hiç zannetmiyorum.
Neden ben kadın olmama rağmen yine de futbol oynuyorum? Erkekler voleybol oynayamaz desek hepiniz çıldırırsınız. Ama iş kadınlara gelince kadınlar yapamaz. Erkek futbolu kadar izlenmese de yine de doğru buluyorum ben
Neden kadınlara göre değilmiş? Sadece erkekler mi topun peşinden koşuyor? Kadınlar da oynar sizin gibi oynar. Ama izlenmelerinin artması için önce sizin gibilerin beyinlerini temizlemek gerek
Çok kötüyüz ülke olarak kadın futbolunda gelişmemiz lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Erkek futbol takımından umduğunu bulamadı basketbol takımları çok iyiydi artık oda iyi değil. Adam basarili olacak bir çare arıyor. Tek kulüp olarak sanırım şampiyon olup sevinecekler
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siteye göre herkes edilir dese de bu ülkede tutmaz.
Türkiye'de futbolu seven, oynayan, profesyonel olarak ilgilenen kadınlar var, bu karar bu kesim için çok memnuniyetle karşılanacak. Bence pazarlanabilir bir ürün de olacaktır kadın futbol ligi.