Evet arkadaşlar galatasaray rumen futbolcu olimpiu morutan'ı 3.5 milyon avro bonservis bedeniyle kulübüyle anlaşmaya vardı! Peki galatasaray cicaldau, berkan, aytaç, alparslan ve victor nelsonn gibi vasat transferlerle nereye gidiyor? Daha 6.5 milyon avro verilen cicaldau ne halt oynuyor o nu bile anlamadan dün gece 7 milyon avro'ya aldıkları stoper Victor nelson'un ağır olduğunu görünce hayretler içine düşmüşken şimdide adı sanı duyulmamış morutan denen bir adama 3.5 milyon avro bonservis ödemek tam bir kepazeliktir! Neymiş, rumen futbolunun geleceğiymiş! Sizce Galatasaray nereye gidiyor?
Olimpiu Morutan Galatasaray'da! Galatasaray bu transferlerle nereye gidiyor?
Takımı gençleştiriyorlar bu süreçte de mümkün olduğu kadar efektif bir takım oluşturmaya çalışıyorlar. Ben hamleleri kötü bulmuyorum ama beni düşündüren takım değil, teknik heyet. Terim son iki senedir çok kötü durağan ve defansif anlamda çok zafiyet yaşayan bir yapıda oyun oynatıyor ve çare bulunamadı bir türlü. Acaba daha dinamik ve ve yenilikçi bir hoca olsa daha mı iyi olur diye düşünüyorum artık...
Yani ekibi de çok iyi değil, eskiden çok deneyimli yardımcı olurdu. Son senelerde işini iyi yapan genç yardımcıları da çıkardılar. Tecrübesiz kişiler var yanında. Ben ve ekibe de el atılmalı. Terim de eğer yenilikçi olmayacaksa en azından kulüpte başka üst konuma geçerek devam etmeli. Teknik direktör ve ekip yenilenmeli...
Transfer konusunda riskli ama mantıklı olabilecek hamleler yapılıyor. Kariyerinin son demlerine gelmiş ya da yüksek maaşlar alacak tanınmış futbolcu yerine daha genç potansiyel olabilecek düşük ücretle oynayacak oyunculara eğilim göstermesi mantıklı. Ancak riskli. Yine de bu oyuncuların gelirleri riski azaltıyor. Misal Falcao bonservissiz bile gönderilemiyor çünkü kimse 6 milyon maaşı olan bir oyuncuya göz dikmiyor. Bunlar ise tutarsa eğer potansiyelini gosterirse daha yüksek meblağ ile satılabilir. Gösteremez ise de en kötü yarı fiyatına alıcı bulunabilir. Ben menajerlik oyunlarında sürekli ayni sistemi uygularım.
Sana göre hata olabilir. Bana göre de hata olabilir. Ama takıma neler katacak göreceğiz. Marcao geldiğinde hangimiz tanıyorduk? Bu kim yeaaa diyorduk. Fenerbahçe Szallai yi aldığında? Dalga geçilmiyor muydu? Beşiktaş Rosier'i kiraladığı zaman kim biliyordu Rosier'i?
Marcao'nun ne halt olduğunu gördük! Szalai sadece iyi bir stoper öyle üst düzey bir oyuncu değil boşuna kimse göklere çıkartmasın! Rosier ise kiralık bir oyuncuydu yani kötü çıkarsa rahat gönderebileceğin bir isimdi ama iyi çıkıncı değeri olan 5 milyon avro'yu gördü! Senin morutan dediğin adam galatasaray'a bir katkı sağlamaz
@34constantine Ne iki yüzlüsü be! Marcao'nun iki senedir üst düzey bir stoper olmadığını defalarca söyledim! Szalai'nin Türkiye ligi üstü olduğu kesin çünkü kıbrıs rum kesimi liginden geldi ve kıbrıs rum kesimi ülke olarak önümüzde! Birde türkiye ligini vasat'ın altında bir lig ve takımlarımız avrupa'da dökülüyor :D Szalai çok iyise gitsin ispanya'da veya Premier lig'te şampiyonluk mücadelesi veren bir takımda oynasın! Ama oynayamaz çünkü üst düzey değil! :D
Türkiye de şu an hangi takımın transferi iyi fenerbahçe mesela kaç yıldır sözde iyi transfer yapıp kupa alamıyo ya da gecen yıl Beşiktaş transfer döneminde kimse harika transferler yaptı diyemez ama şampiyon oldu Galatasaray eskisi gibi üst düzey oyuncu alamıyo ama yıllardır transfere para gömen fener başından başka neyi alıyor
Fenerbahçe'de tam bir yabancı çöplüğü! Beşiktaş geçen sene iyi transfer yaptı bu senede trabzon'la beraber fena değiller! Galatasaray ile fenerbahçe ise yine çöpleri topladı :D
Bence doğru bir transfer politikası uyguluyor. Maaş bütçelerinin azaltılması önemli, Genç oyuncular olduğu ileride satma durumunda var. Tabi Galatasaray'ın oyununda ki sıkıntıyı sadece transfer ile çözemez Terim. Hocanın oyunculardan maksimum verim alacağı bir oyun sistemi bulması lazım.
Galatasaray için yorum yaparsak biraz erken olabilir. Rumen futbolcular katkı sağlayabilir. Ancak ben Galatasaray'ın Fatih Terim ile bu sezon başarı yakalayacağını düşünmüyorum. Takımda bir huzursuzluk var bence bu hocadan kaynaklı.
Ama bu oyuncuları transfer ettiren de fatih terim! Yani yönetim fatih terim'e çok güveniyor ama bu takımdan bir halt olmayacağını yakında anlayacaklar! :D
GALATASAY ın aldığı oyuncular hiç biri vasat değildir Fatih Terimin seçtiği oyuncular her zaman iyidir ve Fatih Terim seçmişse kimseye konuşmak düşmez bu oyuncuları rast gele almıyorlar izliyorlar bakıyorlar öyle alıyorlar. Hani sen adı sanı duyulmamış diyorsun ya malum fener de Mesut Özili aldı da ne oldu sözde adı duyulmuş adam geçen sezon alındı bu sezon gol attı ya adı sanı bilinmiyor diye iyi oynamıyor anlamına gelmiyor GALATASARAY da fark ettiysen adı fazla duyulmamış oyuncular alıyor sonra geliştirip yüksek miktarda da transfer ediyor hadi şimdi fener Mesut Özili aldığı paraya satsın sözde adı sanı duyulmuş ya 😂😂😂
Dur sana iki tane isim sayim! Falcao ve diagne çöpleri iyi transfer mi? Bunları kim aldırdı? Sen ben almadığıma göre fatih terim aldı :D Demek ki hocanın her aldırdığı adam iyi transfer değilmiş! Fenerbahçe'nin geçen sene aldığı bütün yabancılar çöp buna mesut özil'de dahil! Bir tek szalai iyi çıktı o da üst düzey falan değil 😂
Kerem aktürkoglu bu da terim transfer ettirdi bonservis ödemeden. Terim genç yenenekleri alıp patlatıyor merak etme 1-2 seneye alinanin 3 katı a satarız
@Master81 Fenerbahçe ali koç geldiğinden beri nerede istenmeyen gönderilmek istenen adam varsa hepsini transfer etti! Tam bir yabancı çöplüğü oldular! Fenerbahçe SK Değil Fenerbahçe ÇK 😂
Gomis neydi? O da terim in transferiydi para. kazanip sattılar. Bu da parlar ve tekrar satilir. Falcao transferi ayrı durum. Forma. vs satılması için bazen büyük isimler. gerekiyor
@Master81 Zaten galatasaray en büyük kazığı gomis'ten yedi! Adam galatasaray'ın son 15 yılında ki en iyi golcüydü ve 1 milyon avro zam vermemek için diagne ve falcao çöplerine 10 katını harcadılar ve ikiside gomis'in yerini dolduramadı! Kerem aktürkoğlu ise galatasaray'ın çok sakatı olduğu dönemde oynadı ve formayı söke söke aldı...
Senin bu GALATASARAY nefretin neden? Bir şey diyeyim mi bu transfer için şuanlık konuşmak yanlış olur daha baştayız bir sonu görelim sonra konuşuruz. GALATASARAYI kötülemek için elindeki tüm kozları kullanıyorsun diğer takımlarla ilgili yorum yapmıyorsun nefretini bu kadar belli etme yoksa ŞAMPİYONLUK kokusumu aldın korktun mu çünkü ben ŞAMPİYONLUK kokusu almaya başladım da 💛❤️~GALATASARAY~💛❤️
@1yasemin12 @donjuan1psikopat Yahu neden galatasaray düşmanı olayım ki? Madem öyle o zaman size iki tane soru linki göndereyim ve yaptığım yorumlara bakın bu seferde fenerbahçe ve beşiktaş düşmanı diyeceksiniz! 😂 2021-2022 Sezonu tiyatrosu başladı! Ne düşünüyorsunuz? ↗
@Donjuan1psikopat @bxnsjsbsjsj Tüh size terbiyesizler! Abinizle doğru konuşun :D Galatasaray inşallah bu sene başarılı olur bu sene yoksa dilimden kurtulamazsınız! 😂
Sen düşün onu başarılı olursa da kına yakarsın. Bizim dilimizden sen düşmezsin , tabi canımız isterse. Gelmeyen , adını bilmediği adamları lekeleyen hemen gömen cahil indn
@Donjuan1psikopat Ne beşiktaşlısı be! Ya git ki sen beşiktaş kazandı diye kudurmuşsundur! :D Bu arada galatasaray avrupa liginde grupta ne yapar sana göre? Bana göre kesinlikle sonuncu olup elenir çünkü zor kura çekti...
Niye kuduram :)) nerde kazandı gümrük macı mı zaten 4 puanda idi. kazansa da cok şey değil 😀takılsa daha iyi olurdu tabi. işine gelecek cevaplar istiyor bak bak GS nr yapar grupta :)) sana göre sonuncu elenir 😂😂tam sana göre birine yorum. eğlenirn snde o zaman. bjk da tur atlar dersin
Bjk ın grup cok zor değil , fb ın orta şeker hatta iyi denebilir GS ın zor. moskovayı kendiyle denk görürsek orta şeker belki. Bjk UEFA ya uğraşır formuna girer geçen seneki gibgibi olursa bjk UEFA ya gidebilir fb 2. ci çıkabilir
@Donjuan1psikopat Avrupa liginde sadece grup birincileri üst tura çıkıyor! Grup ikincileri şampiyonlar ligi üçüncüleriyle üst tura çıkmak için maç yapıyor... Grup üçüncüleri konferans ligine düşüyor!
Fenerbahçe'de bu gruptan çıkamaz! Frankfurt iki maçta yener feneri... Olympiakos'un da içeride fenerbahçe'yi yeneceğini düşünüyorum! Bana göre 3 olur...
Tm öyle saçma bir yenilik gelmiş. bi nevi play of sonuçta cl den 3. cüyü geçince avrupa ligine devm etme şansın yok mu var. eee.. 3 e de şans vermişler ha 😀😂
Fb 2 ya da 3 bitirir eğer grup maçlarında gecen sezonun genelinde ki kötü fb olursa sonuncu bile olabilir. şu an iyiye giden fb var ama yetersiz transfer de lazım. grubun süpriz yapabilcek takımı antrep fb in onla maçları önemli olabilir grup kader maçları olabilir fb için oli fb i fazla zorlamıck gibi. eski hocashocası a vıtor du
@Donjuan1psikopat Fenerbahçe'nin içeride ki Helsinki maçını izledim çok kötü oynuyor! Ligde ki iki maçıda rakiplerinin verilmeyen penaltı sayesinde aldı! Beşiktaş'a gelirsek bana 4-5 puanla falan grup sonuncusu olur... Dortmund çok iyi takım, sporting ile ajax beşiktaş'tan daha iyi takımlar! Bence bu ikisinden içeride 4 puan alır ama deplasmanda hepsine kaybeder diye düşünüyorum!
Helsinki ona göre değildi, Helsinki daha zorlar bekliyordum fb i yapamadı fb zor yendi skora göre ama İstanbul da fırsatlar da yakaladı gördüğüm anladığım kadarıyla , baskı yoktu cok iyi değildi rövanş rakibin hatalarıyla valencıa nın extra işleriyle farklı aldılar UEFA da işleri zor. Bjk hazır değil bi Lizbon la oynar o da şusn şüpheli bvb iki macı da alır belki ajax dsn içerde 1 puan alırlar.
Futbolu gözünle izlemeni tavsiye ederim 1 milyon euro bonservis verilen 20 yaşında bek müthiş oynuyor stoperin neyini beğenmedin ne yavaşlığını gördün maçta hızlı bir oyuncu ile birebir kaldı mı hiç cicaldau ise modern futbol oyuncusu tam gösterişsiz topu ayağında gevelemeden tek topta oynuyor tek eksisi sorumluluk almaması ayrıca oyuncular maaşlarına bak bakiyim 1 milyon euro üstü alan sadece patrick van aanholt gidip veteran topçulara 5 6 milyon euro üstüne 2 milyon imza parası verip senelik 3 milyon euro para vermekten iyidir en azından genç futbolcular zarar etmez satarsın falcao yu feghouli yi kim napsın şimdi?
@Mario45 Hani bir iddiaya girmişti zamanında fenerbahçe sevilla maçıyla ilgili! Fenerbahçe turu geçince bikini giyecekti, fener geçti ama ahmet şovmeni bikiniyi giyemedi! 😂
Galatasaray düşmanlığını bu kadar belli etme. cicaldau henüz ilk maçları olmasına rağmen çok iyi. Geriye pas atmıyor, mücadeleleri kaybetmiyor, hızı çok iyi birden ceza sahasında şut atarken buluyoruz, tam istediğimiz gibi futbolcu :) Hastalık bu futbol kanalından da güzel analizler var izlersen görürsün. Morutan yeni 10 numaramız 3,5 a aldık çok ucuz? 700 bin maaş alacak. Olimpiu Morutan, 20/21 sezonunda 23 gol katkısı yaparak 57 gol atan Bükreş'in gollerinin %40,35'ine doğrudan katkı sağladı.
Sen hangi maçları izledin? Cicaldau ne oynuyor ki ben göremiyorum! Adam kazık transfer bunu galatasaray'ın duayen yorumcusu levent tüzemen bile söyledi 😂 Birde doğru söylüyorum diye bana galatasaray düşmanı demeyin lütfen! Morutan'a gelince 23 gollük katkıyı k. çı kırık romanya liginde yaptı yani adamı boşuna abartmayın! :D
Yahu niye galatasaray'ı sevmeyeyim ki! Yapılan yanlışları eleştirince hemen galatasaray düşmanı diyorsunuz! Romanya liginde çok gol atılmasa ne olacak ki? Ligin seviyesi ptt 1. lig seviyesinde! 😂
Hahahahahahahaha hiç güleceğim yoktu genç kadro kuruyoruz, şampiyon olunca oturup ağlarsın artık :) Birde futboldan anladığını sanıyor ya Futbolcuyu lige göre kıyaslıyor :d Ya karşıma çocuk alsam senden daha şyi futbol konuşur valla Transferler kötü olsa anlarım tamam derim ama çok iyi :)
Galatasaray'ın oyunundan memnun olduğuna göre gözü kör olmuş fanatik bir taraftarsın demektir! Oyuncuları tabiki oynadıkları liglere göre değerlendiririm! Ama sen gürcistan ligi, romanya ligi veya makendonya ligini bir tutup oralarda çok gol atmış bir oyuncunun üst düzey olduğunu düşünüyorsan futbol cahilisin demektir! :D Inşallah iyi çıkarda galatasaray'a fayda sağlar aksi taktirde paralar yine çöpe gidecek...
Futbolcuyu lige göre kıyaslıyorsun, sonra gelip futbol biliyorum diyorsun. Soruyorum kaç kere izledin? 0 ... Ayrıca sadece 3,5 milyon ödüyoruz 3 yıl içinde. Sekidika 3 e satılacak zaten. : ) Kendini yorma istersen, gs düşmanıyım diyebilirsin direkt. Toxic...
@Donjuan1psikopat şuanda takımı gençleştirdik potansiyelli futbolcularla. Boey, çika, morutan, nelsson. Birde gedson ve halil kaldı. Gelmiş diyor morutandan batacaksınız adam çok potansiyelli başkan 15 den aşağıya düşmem diyordu 3 yıl içinde 3,5 ödeyerek alıyoruz 😂 Bu transferle gelişiyoruz ya içleri yanıyor
@bxnsjsbsjsj @donjuan1psikopat Körler ve sağırlar galatasaray'a karşı eleştiriye tahammülünüz yok! Galatasaray yarıştan bu oyuncularla koptuktan sonra ilk ağlayan yine sizler olacaksınız! Ben onyekuru'yu örnek gösterirken galatasaray'ın son 3 sezonda ki en hızlı oyuncu olduğu ve katkı verdiği için alınmamasını eleştirdim ama bakıyorum siz bir halttan anlamadığınız için yok mevki aynı değil gibi boş konuşmuşsunuz! Şimdi siz bana kanatlarda arda, babel, feghouli, emre kılınç veya kerem aktürkoğlu var dersiniz ama kerem dışında diğerleri onyekuru kadar hızlı deği! Kerem'de o kadar hızlı değil ama en azından her geçen gün üstüne koyarak devam ediyor... Yarın öbür gün kapanan anadolu takımlarına karşı oynadığın zaman bu oyuncuların hiç biri iş yapmaz kerem dışında! :D
Kafa yok kafa knka :)) futbol aklı 0. ettiği kelimeler yorumlar bunu gösteriyor. Örnekler :çöp -- adamları tanımıyor , bunlardan bi bk olmaz demeler. V. b. bi sürü aptalca yorumlar Nereye gidiyomuş GS.😂bu sene bişey olmazmış 😂müneccim... sı yemişgillerden konuşur iştr
Yemeyince körler sağırlar😂😂çarpıtma ustası, lafları çarpıtma eleştiriye tahammülmüz yok olmuş😂😂kafa bu kadar. sözlerimizden bunu çıkardı yazıkk, ayrım yapamayan sap samanı karıştıran biri ne de olsa. takıma kötü oynadığı kızan sayan ben. düzgün doğru makul eleştiriye ses çıkarmayan ben tahammülüm yokmuş😂😂kopunca ağlayacakmışız😂😂büyük konuştu yine müneccim bozması. tam tersi olunca da kendi ağlamakdan sel olcak evi. Biz anlamıyoz 😂😂😂😂😂😂ne güldüm kendı zaten prof. Futbol otoritesi, ukala insan. millet neresiyle gulet bunun yorumlara bilemicem artık.
yıllardan beri savunduğum şey. Avrupa'nın bitik oyuncularını, on yıl öncesinin yıldızlarını almasınlar artık. çok olumlu baktığım bir transfer. millet cicaldau'ya öyle böyle diyor da ben o adamı da çok beğendim, umarım bu da akıllı ve dinamik bir oyuncudur.
hızlı düşünüp hızlı uygulayabiliyo ve çok fazla topla buluşmadı ama gördüğüm kadarıyla ötekilerine kıyasla çok daha fazla dikine, atak başlatabilecek paslar atabiliyor. aheste aheste yana geriye oynamıyo. futbolda boş adam gördüğünde o pası anında atabilmek çok önemli. atayım mı atmayım mı diye yarım saniye bekledin mi geçmiş olsun, adam ya ofsayta girer ya da pas açısı hemen kaybolur. çok umutluyum ondan. bi de insanlar skora göre de çok konuşuyo. o direkten dönen şutu gol olsaydı şu sıra programlarda övülüyo olacaktı muhtemelen, iki maçta iki gol falan denecekti. tartışmasız şekilde Berkandan ve taylandan kaliteli bi oyuncu bence.
Eleştirilmesinin en önemli sebeplerinden biri bence yüksek bonservis bedeli ile geldiği için insanların hemen Hagi gibi Lincoln gibi iki üç adam geçsin sonra araya bıraksın da forveti kaleciyle karşı karşıya bıraksın ya da yaydan doksana assın beklentisine girmesi.. halbuki adamda deli gibi çevre kontrolü ve saha görüşü var. bizim ligdeki futbolcular biraz pres altındayken özellikle de türk futbolcular, yüzleri kendi kalelerine dönükken topu aldıktan sonra kolay kolay rakip kaleye dönmeye cesaret edemezler, duvar gibi aldıkları topu ya yine geriye ya sağa sola atarlar. bu adam topu alıp rakip kaleye dönebiliyo veya ayağının ucuyla attığı pasla arkasında falan kendisine pres yapanları oyundan düşürebiliyo. neyse daha iki maç oynadı, zamanla belli olur ne olduğu zaten.
tamam on maç sonra gerçekten kötü ve etkisiz çıkarsa illa bi soruna denk gelirim orada söylerim🙂 diğer oyuncularla ilgili olarak, nelsson defansta hiç kötü bi görüntü çizmedi bence ve topu oyuna sokması da iyi, top ayağındayken düşünerek kendini bilerek oynayan bi yapısı var. Aytaç Kara galiba ilk transferdi. geldiğinde arkadaşlara söylemiştim, birilerini gönderiyorlar aynılarını geri getiriyorlar sonra diye. tamamen rotasyon oyuncusu, yolda lastik patlarsa idare edersin. Alparslan da aynı şekilde vasat bi rotasyon oyuncusu. Berkan desen özverili gayretli bi oyuncu ama onun da oyun zekası vasat, yine de türk olduğu için bu yabancı sınırında iş yapar. sacha boey ile aanholt bayağı iyi. genel olarak gsnin transferlerini beğendim ben.
O mantıkla Pogbayı Manu beleşe gönderip 105 e geri almazdı. Ya da Lukakuyu gönderip tekrardan geri almazdı Chelsea. Her oyuncu bazen tutmayabiliyor her takıma olmuyor ama bu o oyuncunun kötü olduğu anlamına gelmiyor. Slimani fenerde gol atamıyordu Monacoya gitti gol atmaya başladı ne yani Fener Monacodan daha mı büyük takım o zaman? Bütün gençleri Avrupa alacak diye bir şey yok ki şans işi bu Gs nasıl Ribery'i alabildi o sene bu da onun gibi.
@Bxnsjsbsjsj Çöp de çıkabilir iyi de ama cicaldu kazık kimse inkar etmesin 24 yaşında 6.5 + satıştan pay bu yransferin ücreti iyi ama 10 milyondan 3.5 milyon iyi
Çika kazık falan değil Yahu adam daha 2 maça çıktı ve çok iyi de oynadı , taylanın açtığı ortada taylanın yanındaydı, sonra birden keremin pasına yetişip şut çekti, Böyle kaç futbolcumuz vardı, ben söyleyeyim 0 Ayrıca çika nın değeri zaten 6 normale aldık.
@Bxnsjsbsjsj Transfermarkta ne bakıyorsun orası oyundan farksız. Sen o adamı 20 ye satsan 4 milyonu yine onlara vereceksin e ne anladım bu işten trde 20 üstü giden kaç kişi 0 cenk tosun anca 22.5 gitmişti. sadece 6.5 olsa tamam dersin ama hem 6.5 ver hem de pay ver senin kazancın az bundan
@Bxnsjsbsjsj Ne kuyruk acısı be! Galatasaray eleştirilemez diye bir kanun mu var? :D Onyekuru gibi adama 4.250 milyon avroluk opsiyon kullanılmayıp bu cicaldau'ya 6.5 ve morutan'a 3.5 verirsen bende haklı olarak galatasaray transferden bir halt anlamıyor ve salaklar ordusu derim! 😂
Bence de onyekuru gayet ucuza gitti geçen sezon en kötü haliyle bile fena değildi nkoudou kadar katkı vemrişti ki nkoudou kariyer zirvesini oynadı geçen sene
Diagne transferi de fiyasko 12 milyon verdiler 29 yaşındaki adama. Satamayacağın bir oyuncuya o kadar para ve maaş verilmemeli. 6 milyona bir forvet alırdın kalan 6 ya da bir iki kiralık çözerdin
Bence de öyle ama tek sıkınıtımız transferlerin geç gelmiş olması. Uyum sürecini ve fiziksel durumunu düzelttikten sonra Terminatöre dönüşeceğimizden eminim :D Türk taraftar profili bir yıldız geldiği zaman o anki haline bakılmaksızın ilk maçından gol ve asist yapmasını bekliyorlar sanki fm oyunu bu :D bir insan yaşadığı mahalleyi değiştirse bile yerini yadırgıyabiliyor alışma süreci oluyor ki bu ülke ve takım değiştirmek bambaşka bir kültür
Alex teixeira ve özellikle batshuayi'nin çok büyük katkı sağlayacağını düşünüyorum! Beşiktaş'ın sıkıntısı şampiyonlar ligi maçları öncesi ve sonrasında olabilir ama onun dışında beşiktaş'ın en büyük 2 adaydan biri diye görüyorum... Galatasaray ile fenerbahçe'nin turu geçip gruplara kalması beşiktaş'a avantaj olur ama trabzon elenirse ki yüzde 90 öyle görünüyor lig'te süpriz şekilde en üstlerde olabilir...
Trabzon elenir de kadrosu yaşlı as oyuncuları 32 33 yaşlarında ve erken form tuttukları için daha erken düşecekler. Dün de söylemiştim abi ligin son 4 5 haftası anadolu takımları terminatör modunu açıyor. Felaket saldırgan oynuyorlar yenmesi zor oluyor. Ayrıca cornelius kötü oyuncu değil ama sadece kafası çok iyi ayağı o kadar iyi değil ve hantal servis yapar kafa vurur arada bir ayakla gol atar o kadar vedat muriç kadar iş yapar
Bana göre trabzonspor'un ön tarafta gol yollarında pek sorunu yok! Gol atabilen bakasetas, nwakaeme, djaniny, gervinho gibi çok adam var ama savunmaları özellikle iki stoper'i de vasat! Bildiğim kadarıyla denswil'i trabzon'a getirdiler ama iyi mi kötü mü bilemeyeceğim! Geçen sene bologna'da 35 maç oynamış ve eğer savunma problemlerini çözerlerse çok tehlikeli bir takım olurlar! Abdullah avcı'da trabzonspor'a seviye atlatmış, kesinlikle yarışta olurlar bu sene...
@Reykart2 O adamı Beşiktaş da istiyordu ts bu sene şampiyon olsa ne olacak ki şampiyonlar ligi geliri alamayacak niye bu kadar para harcarlar anlamış değilim uğurcan 2 3 senedir iyi olmasına rağmen 12 13 milyondan fazla teklif alamadı
Zaten bu sene kim şampiyon olursa olsun yüzde 90 ön elemede elenir! Tek şansları şampiyon olan takımlar diğer ülkelerin şampiyonlarıyla oynuyor... Mesela fransa veya portekiz üçüncülerinin gelme şansı yok veya alman ve ingiliz takımlarının! Mesela iyi bir kura gelirse bir ihtimal ama yinede kolay olmaz...
Futboldan anlamayan insan yorumu Nelson fena bir maç çıkarmadı kendi bölgesinde olmamasına rağmen geriden oyun kurdu yüzde doksan pas isabetiyle oynadı cica tek paslarıyla tehlikeli pozisyonlar yaptı ve sürekli pas bağlantısı oldu eğer tehlikeli pozisyonalara bakarsan örneğin goldeki pozsiyonda taylan ayağından çıkarırken taylanın yanında kerem içeri dönerken ceza alanına girmişti bile tabi bana inanmazsın gidip vole vb futbol yorumu yapan insanlardan dinleyebilirsin neler yapıldığına dair
Yahu siz hangi maçı izlediniz be? ! Hatayspor takımı ki geçen seneden 7-8 tane ilk onbir oyuncusunu satmış ve baya zayıflamış bir takıma karşı ite kaka kazanan bir galatasaray izledik... Birinci golde Nelson yerlerde sürünüyordu neresini beğendin? :D
Bunu da anlamadım cocuk, ne diyosun salak salak konuşma biraz kafan varsa düzgün laf yaz şuraya yazdığını kendin bile AnlamıyorsundAnlamıyorsundur laf olsun eğleneyim diye yazılan salak cümleler çok cahilsin. boşsun cocuk
O dediğini kendin yap. sana hiç bişey için yardımcı olmam. Tavsiye istersen ya boş konuşma ya da kafanın basmadığı şeyler hakkında ne izle nede yorum yap emi koçum büyü de gel kafana göre değil bu konular.
Konuşmayı , yazmayı bilmiyor daha. futbol konuşyor Penaltı kaçırmış mış da 3 kâğıtcıymış 😂😂😂baya salak , boş yorum kendı gibi tenekeler takar böyle yorumları, aklı olan güler geçer. kafasına tükürdüğüm
Yetmez tabi aklın velet 😀😂yetmiyor da hala konuşuyon ulan yetmiyord ne yazıyon spastik gibi. Ben adamım sen git de adam olmayanlara yalat kıcını beyinsz😉😂
@Donjuan1psikopat A. m caktigim Adam kendi dedi GS Transfer olmak icin kotu Bile oynarim 4 gun sonra penalti atamadi takimda sadece kendi ve ucuza Transfer oldu
Tamam ama cicaldau gibi bir adama 6.5 morutan'a 3.5 bonuslarla 5 verip onyekuru'nun bonservisine 4.250 veremiyorsan bana göre kesinlikle salakça bir transferdir...
7 sen 5 inen fiyat morutan transferi salakça dedigin transferleri bjk ile fbye bak onu da geçtim yaşlı alsalar buseler dicen bu nasıl transfer hep aynı ağızla konuşmayı bırakın kendi takımına bak önce
Yahu galatasaray paraları çöpe atıyor banane! Ben diyorum ki elinde onyekuru genç hızlı kendini ispatlamış bir adama 4.250 vermek varken neden morutan'a bonuslarla 5 verilir? Yani eleştirince hemen taraflı veya galatasaray düşmanı dersiniz!
Yanlız bu adam kiralık değil! Madem ki o kadar parası vardı galatasaray neden 4.250 milyon avroyu verip onyekuru'nun satın alma opsiyonunu kullanmadı! Bu kadar salakça transferler yapan başka bir kulüp görmedim! Pardon birde bu galatasaray'ın transfer listesinde ki çoğu ismi alan fenerbahçe var 😂
Yeğenim bak fenomen etiketi senin bir s! kten anladığını göstermez. Beşiktaşlı olduğunu bu kadar belli etme. Tarafsız adam gibi yorumla, ya da kafana göre takıl kimse seni takmıyor :d
Beşiktaş'ı falan tutuğum falan yok! Ben her takımı eleştitiyorum ama şu sıralar sağolsun galatasaray ile fenerbahçe o kadar malzeme veriyor ki eleştirmemek elde değil 😂 Bu arada fenomen falanda değilim!
Bak bu yorumu bir Fenerbahçeli olarak söylüyorum. Bizim 3 sene önceki halimize döndünüz. Fatih Terim seneyi kurtarma peşinde.. Biz uyandık o rüyadan. Hem geleceğimizi kurtardık hem de şampiyon olacağız.
Fatih Terim kadar ballı bir hoca yok bir eli yağda bir eli bağda. Her sene tonla para harcatıyor ancak başarı sağlayınca imparator oluyor. Gelsin bakayım bizi şampiyon yapsın geçen sene ki kadroyla. Sergen Gs de olsa Eski terim gibi top oynatırdı Gs ye
Kerizlik mi :d Futboldan anlamıyorsun sanırım Bu çocuk genç ve çok potansiyeli başkanı 15 den inmem dedi 3,5 milyona anlaştı Galatasaray Ve 3 yıl içinde ödeyecek :d 18 e satsa Galatasaray da.
Luyindama toparlamaya başladı yeni defans da çok iyi boey ve hollandalı şu an ligin en iyi bekleri berkan ve kerem ligin en formda iki ismi morutan da iyi
Kötülemiyorum sadece galatasaray'ın kalitesinde olmadığını söylüyorum! Birde bu romanya liginin seviyesi ptt.1 lig seviyesinde yani bu attığı goller veya asistleri kimse büyütmesin...
Knk orası öyle de sen de çok ön yargılı bakıyorsun bence de öyle uzaktan iki şut çekti gol attı diye adam alınmaz emre kılınç da orta sahadan golnatıyodu geldiğinden beri uzaktan tek şut atmadı fakat bu kadar da ön yargılı olmamak lazım gelsin adam 3,5 maç oynasın bakalım
@donjuan1psikopat Bana galatasaray düşmanı demişsin ama ben bütün takımları aynı şekilde eleştiriyorum! Diğer yorumların altına sorduğum iki soru linki gönderdim yorumlarımı okuda utan kendinden! 😂
Hikâye eleştirilerin. kendini kandır😂😂😉GS ı yerden yere vurmak bjk a yanından geçmek ben değil sen utan kendinden ne yaptığının farkında değilsin utanması gereken sensin konuştuğunun farkında ol. baabaya düşmanca yorumlar yapıyosun her spor zorunda böyle geçen seneden beri böyle bjk ı şişir GS ı öldür
Bana donjuan mısın prens misin ne haltsan sorularıma göz atmadan beni galatasaray düşmanı ilan ettin! Beşiktaş'ın sorduğum soruda bu kadroyla grup sonuncusu olacağını söyledim! Fenerbahçe ile ilgili 2-3 gün tiyatro başladı soru açtım ve yerden yere vurdum ama sen hala bana galatasaray düşmanı diyorsun! Sen iyisi git aşk ilişkileri bölümünde donjuanlık yap 😂
😂😂😂😂😂😂ooov büyük kızmış. atarlandın sen 😨😮😱eyvah eyvah cok korktuk. Neyi atarsan at, yaptığın sorular , yorumlar ortada gören görüyor aklı olan anlıyor kendini inkar etmeye devm et en küstah insan, çok belli bjk lı olduğun GS düşmanlığı yaptığın bjk a ufak dokundurma diğerlerine sert yorumlar. Önce kendini bil, sonra torunlarını geliştir ermaaaaan 😂😂😂kendin cok spordan anlıyon da, fenomen bilmem ne oldun da mı bana laf atıyon aşka git , ne alaka ise o da😂sanane bilader nerde ne yorum yaparsam yaparım 30 küsur yaşa gelip senin gibi boş yorum yapmıyom
Sende iyisi mi git spora bulaşma spor da yaptığın boş yorumları git spor dışıı nerde yaparsan yap o kadar sana karşı çıkanlar haksız ya zaten 😂😂hepsi benzer yorumlar yaptı , sen ise yine aynı boş laflar la cevap verdin şu sorun da geçenlerde sorduğun GS la ilgili boş laflardan , cahilce laflardan oluşan soruna benzer😂büyü de gel izle yorum yap
Aklı sıra bana ayar veriyorsan kendini gizliyerek! Korkak seni ama bundan sonra böyle gizli gizli yoruma gelemeyeceksin :D Galatasaray'ı eleştir gs düşmanı, fenerbahçe'yi Fb düşmanı, beşiktaş'ı eleştif bjk düşmanı! Bu ezber laflardan çok gördüm! Donsuzdonjuan'a laf söylüyorum gizli üye o nu korumaya alıyor! 😂 Bu kadar korkak olmanıza gerek yok! :D
😂😂😂sorularına göz atmaya gerek mi var, reykart mısın yellow kart mısın Nesin. yorumlarından belli yorumlarından ötürü dedim, anladı. İyi yaptın sölediysen geçen sene de ligin 6. ci haftası güya şampiyon olur demişsin o haftalarda sonlarda iken bjk😂😂 senın gibi ezbere konuşan biri bjk a da giresun a da dese basit eleştiri umrumda olmaz, gördüğümü sölerim bjk a ufak dokundurup GS a fb e yerden yere vuran bjk sempatizanı diğerlerinin düşmanın gibidir, sorduğun sorular, soruların naısl olduğu yaptığın yorumlardan belli. Sende git bu boş, aptalca futbol yorumları yapacağına kumda oyna 😀
Bilader çok boş yapıyon be 😂😂komik misin sen. bu yorumlarla laf soktuğunu , ezdiğini mi sanıyon haklı mı çıkıyon. Aklın sıra bişey bildiğini anladığını sanıp akıl mo verıyon sen bana kapasitesiz, seviyesiz😀ha sen kimsn be. Futbol yorumlarının alayı boş, aptalca çoğu ne anlatıyon sen be. gizli olmak ne alaka ona mı takıldın😂😂şekilci. Neyinden Korkacam senın be😂😂nesin kimsn. O an gizli yaptım bitti gitti neyin kafasını yaşıyon sen koçum 😂😂boş insan boş şeylere takılır ayar vermek gizliden öi oluyor muş 😂😂napcan bundan snra, engel mi atacan da yapammıcsm :)) e sen korkmuş olmaycan mı 😂😉ezber laf ha 😂😂koçum ezber lafları sen ediyon 2 gr aklınla futbol yorumu yapıyon bjk ın transfer politikasnı eleştirme , GS ın kini ysm tersi bu sorunun benzerinbenzerini günler önce de sordun morutsn geldi yine soruyon 😂derdn ne GS la, madem öyle bjk ı da fb i de eleştir aynı soru yap. Donjuan a laf solüuyon gizli koruyamı alıyo 😂😂ı nasıl oluyor la ikisi de ben değlmiuim kim yapıyo onu neyin kafası, hayal alemindesin 😂😂bana mi diyon onları yoksa donjuan başkası mı soruda. ne diyon koçum
1-1 biten St. Johnstone macı sonrası rakibin tur atlama şansını %75 gören biri , cahil , boş yapan hatta GS düşmanlığı yapmıştır yapmamış ise hangi aptal kafa ile böyle bir tahmin de bulunabiliyor. O maçta rakip yek kale, GS dan cok mu üstündü kaliteli kadrosu mu vardı deplasman golü kuralının kalktığını da bilmiyordu herhalde😂o %75 i rakip taraftarlar bile vermemiştir kendine. Sonuç ne oldu 2. ci maçın skoru ne oldu malum :)) güzel kapak oldu eminim daha bi sürü böyle saçma , rezil yorumları tahminleri vardr bu şahsın
Gizli görüş sahibi, avrupa liginde ki rakipler çok zor çıktı! Bana göre galatasaray bu grupta sonuncu olacak eğer galatasaray senin dediğin gibi iyi bir takım kurmuşsa bu grubu en kötü ikinci bitirmesi lazım ama benim pek umudum yok!
Olacak değil olur ya da olabilir diyeceksin. müneccim değilsen. 2. Ben iyi takım kurdu dediğimi hatırlamıyorum ha kadro geniş iyi oyuncular hırslı bişeler yapabilcek kadro var ışık var görüyoruz onu takım oturur, iyi oynarsa o gruptan çıkabilr de neden olmasın, Lazio grubun favorisi. Zaten moskovayı takmıyom en kötü değil 2 bitirse de yeter. öyle böyle gruptan çıkmalı GS çıkamadı önemsiz bişey olcak değil 6 maç olcak marsilya özellikle rakibimiz olacak diye düşünüp 2. ci olunabilir. SSen düşünme senın görüşün o 😁
@Bxnsjsbsjsj Galatasaray'ın savunması yine döküldü! 2-0 öne geçtiğin maçta kasımpaşa gibi ligin vasat takımıyla 2-2 berabere kalırsan şampiyonluk hayal olur :D
Yine hatadan yedik, ah marcao nerdesiin. Takıma fernando veya melo tarzı 6 numara çok lazım. Onu geçtim Galatasaray böyle transferileri en son 1997 de yapmıştı 3 sene sonra uefa aldı. Fatih terim tekrar diyor zaten bana 3 yıl verim diye. : )
Onun için demedi 😀Berkan da gayet de iyi mücadele ediyor maçlarda vasat ve altına inmedi. Bunu yorumcular da diyor. Eksik tarafları vardr düşüşler çıkışlar olacaktır. Aytaç Alpaslan daha cok rotasyon için alınmıştır
Yahu ribery türk futbol tarihinde bir defa olmuş bir olay ve galatasaray'a denk geldi! Ama bu morutan'ı falan çok büyütmeyin! Ben kötü futbolcu demiyorum ama galatasaray'ın kalitesinde olamaz...