Evet arkadaşlar son zamanlarda galatasaray'ı sert biçimde eleştiriyorum ama galatasaray'ın bu sene yaptığı transferler evlere şenlik! Mesela bu sacha boey kimdir be? ! Daha gençen sene yedlin örneği varken gözü kapalı transfer neden yapılır! Cicaldu desen ismini bile var mı merak ediyorum! Yerli kalitesini artırmak için alınan aytaç, alparslan ve berkan takıma ne fayda sağlayacak? ! Evet arkadaşlar galatasaray bu sene nereye gidiyor?
Berkan kutlu Galatasaray'da! Arkadaşlar Galatasaray bu transferlerle nereye gidiyor?
Galatasaray gençleşiyor ve bence transfer politikasını değiştirerek klubün sırtında kalbur olmuş emekli olması gereken futbolculardan da kurtuluyor. Bunun yanında maaş yükü de oldukça azalıyor. Öyle 3 5 milyon euro maaşlar yok artık. He bonservisler biraz pahalı o konuda haklısın fakat bizim paramız değersiz olduğu için bize pahalı geliyor. Bir de daha transferlerin oynadığını görmeden iyi ya da kötü demek yanlış olur. Mostafa Muhammed diye bir gerçek var Galatasarayın elinde. O adama da iş yapmaz demişlerdi. Falcao diye de bir gerçek var o adamdan da neler beklediğimiz ve neler yaptığı herkesin malumu. Şahsi fikrim Morutan ve Seri ya da onun ayarında bir oyuncu ve bir de stoper alırsa Galatasaray oldukça iyi bir takım olacak. Seyredip göreceğiz.
@Wesley-Sneijder Oyuncuyu kötü ilan etmedim sadece yapılan transferlerin galatasaray'ın kalitesinde olmadığına vurgu yaptım! Türkiye'de her ne kadar transfer politakısını eleştirsemde en iyi yerli transferlerini fenerbahçe yapıyor ama onlarda bi ton para veriyor! Mesela ozan tufan, irfancan veya mert hakan ve sangare ama yabancı transferinde ise tam aksine bütün çöpleri transfer ediyorlar! :D
İrfancan asla 11 milyon etmez. Ozan tufan çok iyi bir transfer. Mert Hakan iyi bir transfer değil. Onun dışında Fenerbahçe de olup oynamayan o kadar çok futbolcu var ki... Samatta ya 6 verdiler.
şu an da berkan ve barış var bizde Yakında değerleri çok güzel artacaktır. Bütün çöpleri transfer ediyor diyerek Galatasaray düşmanı olduğunu belli etmene gerek yok bence.
@Wesley-Sneijder Galatasaray düşmanı falan değilim! Kaldı ki hem Galatasaray hemde fenerbahçe yabancı transferlerinde çöpleri transfer ediyor... sana bir kaç örnek... galatasaray, diagne 13 milyon avro, falcao 5,5 milyon yıllık ücret, babel çöpü 2.5 milyon yıllık, luyindama toplamda 9 milyon avro bonservis... Fenerbahçe, samatta çöpü 6 milyon avro bonservis, bitmiş mesut'a 5 milyon yıllık, lemos, tisserand, perotti, kemal ademi, sosa çöplerini hiç konuşmuyorum bile :D Yerli oyunculara verdiği bi ton parayı zaten söyledim! Irfancan ne kadar iyi olursa olsun 11 milyon avro kesinlikle etmez!
@Wesley-Sneijder Yahu ben boey transferini gözü kapalı yedlin alındı diye eleştirdim! Yani bana göre aynı hata yapıldı... Berkan'a çöp demedim ama bana göre büyük hedefleri olan galatasaray'ın orta saha oyuncusu olabilir mi bana göre tartışılır! Gelelim oyunculara neden çöp dediğime, bu saydığım oyuncuları satmak istemene rağmen kimse talip olmuyor çünkü adamlar bitik halde! Psv maçlarına bakarsan dediğimi anlarsın, kaldı ki bu Psv'yi de kimse büyütmesin adamlar avrupanın standart takımlarından birisi...
Psv ye karşı ikinci maçımız çok güzel geçti. Futbolcularımız genç ve tecrübelenecek yavaş yavaş. Beşiktaş a değinirsek +30 yaş alınıyor. Yedlin satılacak zaten zarar yok kimyası uymadı hızdan başka bir şey yok onda zaten.
@Wesley-Sneijder Şu anda ki soruda beşiktaş'ı tartışmıyoruz ama onlarıda ilerleyen günlerde tartışırız zaten beşiktaş'ta da enteresan işler dönüyor ve şampiyonlar liginden iyi para gelmesine rağmen yapılmayan transferler var ve bu kadro ile şampiyonlar ligine gidilirse 0 çekerler! Yanlız galatasaray ikinci maçta iyi mücadele etmesine rağmen gole kadar pozisyona giremediler! Yani avrupa takımları ile makas iyice açıldı!
Bizim kadroda en formda olan oğulcan vardı uefa izin verdi tff vermedi. 2 kişi pozitif çıktı. Kimse mevkisinde değildi. Üstelik 4 futbolcu ilk defa avrupa gördü. Transferler olmadı çünkü. O maç olacağı için her takım daha fazla para istedi.
Çika takımının en değerli futbolcusu. Romanya liginde fazla gol atılmaz, çiktakımının attığı her 3 golde birine etkisi var. Futbolcunun nereden çıktığının hiç bir önemi yok. Boey in takımı küme düşüyor o yüzden ucuza geldi. Çok defansif ve güzel çalım atıyor. Ve boey i Celtic gibi takımlarda varken biz aldık. Berkan da geleceğe yatırım. Bu transferlerle patlayacağını sanmıyorum bizi ileriye taşıyacaktır. Sevmediğim transfermark van anholt oldu. Yaşından dolayı ama premier lig tecrübesi olan futbolcu iyidir.
Gidip pahalı transferler yapamıyorsak, koşan genç takım yaparız mantığı.. Bence yerinde hamleler. PSV bin iki maçta da bize gol atan 19 luk çocuğu kimse tanımıyor, bırakalım takım gençleşsin, öyle denesinler birde..
Hicbir yere gittiği yok sorun sadece transfer değil en büyük sorun terimin takımın başında olması sayesinde takımın ne oynadığı belli oyun sistemimiz bam bum bom şeklinde yani taktik yok, felsefe yok hurra
Luyindama gitmeli , defansa iyi bir oyuncu alınmalı. Falcao ve Feghouli göndermeli. İyi bir ön liberoda alınabilir, Taylan gibi. Bunlar olmazsa başarılı olunabileceğini düşünmüyorum
Onyekuru olympiakos ile anlaştı, gedson'u benfica yeni sezon planlamasında kadroda düşünüyor... morutan'ı bilemem ama luyindama gibi bir adama 9 milyon avro bonservisi nasıl vermişler anlamış değilim! Bu haliyle ancak 1 milyon avro verirler!
Luyindama 25 yaşında geleceğe yatırım diye alındı 9 milyon avro'ya peki sonuç? Devamlı hata yapan bir savunma oyuncusu ve bugün kimse o na 3 milyon avro bile vermez! Yedlin genç oyuncu ama bir halt oynamıyor! Falcao gelirken çöp ve kronik sakat olduğunu zaten söylemiştik! Diagne 30 milyona satılacak diye yatırım yapan kim? Adamı 26 yaşında transfer ettin şimdi bırak 13 milyona geri satmayı kimse 4 milyon avro bile vermiyor ve elinde patladı! Cahil sende, sen önce galatasaray'ı iyice bir analiz etmesini öğren :D
Sen ancak fifa oynarken ben spor muhabiri olarak kendi yaş dönemim olan 85 86 kadrosundan 2003 doğumlu tayfaya kadar kim varsa Marmara bölge ve tr şampiyonasında muhabir olarak takip ettim. Senin yanına yaklaşamadigin abilerin elinde büyüdüm.
Birilerinin elinde büyümen bu işi en iyi sen biliyorsun anlamına gelmez! Ikincisi, benim yaptığım analizin doğru olduğunu sende iyi biliyorsun onun için ego'yu bırak ve kabul et! Aldığın genç oyuncular son 3 senede elinde patladı! Daha emre akbaba'ları falan hiç konuşmuyorum bile :D
Galatasaray'ın transfer politikası 3 senedir ciddi hatalarla dolu buna genç oyuncularda dahil! Bir tek kerem aktürkoğlu parladı diğerlerinin neredeyse tamamı boş transfer!
Bende diyorum ki onlarla büyümen hiç bir şey ifade etmiyor benim için! Senin bunu dile getirmen egolu olduğundandır :D Ben galatasaray'ın transferlerini konuşuyorum, senin özel hayatın kiminle arkadaş veya dost olduğun beni ilgilendirmiyor...
Gomis de büyük riskti sadece tuttu. Attığı için takımda durdu. Yoksa hocanın sisteminde mantığında yeri yok onun. Klopp un gegenpress taktiği daha kimse bilmezken 1996 da hoca oynatıyordu. Barcelona tiki taka benzeri bir oyundur aynı zamanda. Sorun aslında çok farklı. Hocanın egosu. O da şöyle ki 96 dan beri kimse yetişmedi bu ülkede hoca olarak ve yardımcıları da hocaya biat eden ona asla ses çıkarmayan öneride bulunmayan kişilikler. Hocanın 10 sezonda aldığı toplumdaki 1 sezonluk cezayı düşünürsek yardımcılar sınıfta kalır kim gelirse gelsin. Hocaya teşekkür etmek gerekir ilk fırsatta ama basın bunu olumsuz anlar ve kullanır
Ister yorum de ister analiz ama gerçek olan şey galatasaray'ın yaptığı yanlış transferler! Diagne çöpü 13 milyon avro, falcao çöpü 5,5 milyon avro yıllık ücret, luyindama çöpü 9 milyon avro vesaire... Eğer bunlara iyi transfer ve özellikle diagne ve luyindama'ya geleceğe yatırım derse futbol bilgisini tartışırım! Daha da hepsini saymadım :D Galatasaray'ı batırdılar be...
Geçen sezon Alanya'da 42 maçta sadece 3gol 2 asist yapan sıradan bir orta saha oyuncusu. Sırf yabancı sınırlaması sebebiyle alındı. Eldeki orta saha oyuncularindan fazlası yok.
Galatasaraylıyım ama objektif konuşucam çok iyi transferler ben hepsini de beğendim takımı gençleştiriyorlar çok iyi Burak Başkan ve Fatih Terim doğru yoldalar Galatasaray doğru yolda Burak Başkan oley Allah Kerim Fatih Terim ☺☺ Şanlı Galatasaray 💛❤
😂😂😂😂hangi masalda geçiyor onlar. onlar kimdide kim konuştu , final dendi bir de hic duymadım öyle hayalleri bunu diyene de diyenlere de ziyaaaaaa der katula katula gülerim ha cl final ha uzay takımı. Uzay da demezler. O tip kafalar GS lılar dan cok fbjk den çıkar 😉😂😂😂
Berkan kutlu v b. Genç yeteneklerin alınmasın da ne var ayrıca, ne kadar biliniyor, GS da tek mac oynamadan bu yorumlar. Yaşlı , gereksiz alakasız adamlar alınmıyor genç yetenekli oyuncu peşine düşülmüş Berkan için başka takım iisimleride vardı fb falan. Babaya laf olsun paylaşımı😁
Vallahi belli bir grup galatasaray taraftarı ve fatih terim bile hayallerim var falan diyordu şampiyonlar ligiyle ilgili! :D Yalnız galatasaray takımı as kadrosuyla St johnstone denen köy takımına karşıda pek bir oyun oynayamadı!
😂😂😂komik. O hayal lafının zamanı ne için söylendiği önemli, ki bellidir de hoca o adamlar geldi diye mi demişti 😂? Hayır değil diye hatırlıyorum öylede biliyorum. final konuşmakla hayalimiz var hayalm var demek ayrı şey normal zamanda demişti o yılın sezonun ikinci yarısı olması lazım. Sap samanı karıştıryon sen😂😂 o adamlarla final olmazdı olmaz, bunu hoca da herkes de bilir. Bir grup mal GS taraftarı demiş ise onların mallığı sorunu, bütün GS a mal edilemez okey. As kadrosu ya da kadrosuna yakın 11 le çıkmadı birkaçı öyle idi köy ya da şehir NYSE, izlediğim kadarıyla 10 kişi olsa bile kazanmaua uğraştı olmaya baskı kurmalıydı yetmedi etkili fazla değildi ilerde. Yenilse farklı da konuşulablrdi 😀
Zamanı gelince fenerbahçe'yi de eleştireceğiz! :D Serdar dursun kim ki ! Eğer bu çöplerle fenerbahçe şampiyonluk hedefliyorsa çok beklerler! 😂 Galatasaray'ı eleştirmemin sebebi ise alınan türk oyuncuların bana göre küçük takım oyuncuları olmalarıdır! :D
Eleştir ne zaman gelirse seneye mi artık görcez:)) fb den kim bahsetti konu ne. Evet kim ki. Çöp möp çoğu kalacak görünüyor napck UEFA mı hedeflenecek. O sana göre😂😂😂😂
Hiç bir türk takımı avrupa'da kupa falan kazanamaz! Galatasaray daha 300 sene falan uefa kupasını kazanan tek türk takımı olarak yoluna devam eder! 300 sene sonra falanda türk takımları avrupa kupası kazanamamış olur çünkü o zamana kadar bu küresel ısınmayla falan dünyanın sonu gelmiş olur! :D
Süper tespit, yorum bravo! 😂😂😂😂😂😂 Ne zeka ama. 300 sene az sene zaten ya😁kazanır kazanamazlar demedık hedef dedik. Fb in hedefi dedik.😁 müneccim de değiliz ilk 5 yıl da olması mucize olur sonraki 100 yılı bilemeyiz😂GS2000 de grubu 3. cü bitirip kupaya giderken de kimse alır demıyodu sonuç? 😀4 büyükler harici kupa getiren olmaz zaten hatta getirirse fbjk GS getirir anca
Eskiden cok iyiydi sanki makas:)) 10 yıldır en fazla nereye kdr gidildi. İşte olursa giderse UEFA ya da cl ne o zaman belki :)) Adaylardan biri diye dedik
Abartıyorum ama transferler ve ödenen rakamlar inanılmaz kötü. Berkan 3.5 milyon euro, Cicaldau 6.5 milyon euro etmez. Yanlış transfer politikası izliyorlar.
Yanlız beşiktaş'ta transferde çok ağır kaldı, özellikle sergen hoca konusunda çok geç kaldı! Forvet ve ghezzal transferi çok uzadı! Şampiyonlar liginden gelecek 26 milyon avro'nun en 17 milyonunu falan transfere harcamalı yoksa seneye işleri çok zor...