Evet arkadaşlar galatasaray manchester united'ın tecrübeli oyuncusu ve bonservisi elinde olan Juan mata'yı 1.8 milyon avroya 1 yıllık anlaşma sağladı! Galatasaray son gün transferleriyle nereye gidiyor?

Evet arkadaşlar galatasaray manchester united'ın tecrübeli oyuncusu ve bonservisi elinde olan Juan mata'yı 1.8 milyon avroya 1 yıllık anlaşma sağladı! Galatasaray son gün transferleriyle nereye gidiyor?

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence şampiyon olur bu yıl Galatasaray
Savunmaya alınan stoper bence yetersiz... Orta sahada toreira fizik olarak zayıf kalıyor, midtsö ile beraber oynarsa daha iyi ama o zamanda sergio oliveira yedek kalır veya 10 numara pozisyonunda oynayabilir, ama o zamanda juan mata, merteens ve emre akbaba nerede oynayacak?
Bu adam futbol oynuyor muydu hala fkdjs
Boş transferler yapıyorlar düzgün bir sezon olursa bu sene şampiyon Beşiktaş
Süper lig de şampiyon olamazsa bu kadar paraya yazık olacak.
Senin soru hakkın yetmez transferlere 😂
Aynen ya adamlar 5-6 tane transfer yaptı son anda! 😂
🤣🤣
Joe cole de gelsin bari sjh
Boş transfer
Iyi oyuncu ama orada merteens ve emre akbaba var ve hepsi bir arada oynayamaz! Artı yabancı kuralından dolayı kimler yedek kalacak? Bence bu saçma kural değişmeli...
saçmalık işte abuk subuk transferler
kural da ebediyen kalkmalı artık bu ne ya kaan ayhan alıcaz adamlar vermiyor yerli kaliteli stoper yok piyasada zaten
Mesela aynı sorun beşiktaş'ta da var! Josef ve ghezzal takıma girince kimler yedek kalacak? Saçma sapan kural işte ve bence nihat özdemir'in fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için uyguladığı bir kuraldır bu... Inşallah değişir!
ben şöyle bir 11 oluşturdum hocam sadece salih yedek kalıyor Alli/Salih rotasyon yaparlar
Emrecan ve berkay olmaz, josef'siz bir onbir düşünemiyorum!
Emrecan olur niye olmasın? Fix Analiz takip et abi anlarsın adam çok iyi analiz yapıyor geleceği parlak bu adamın
Tamam gelcekti muhakkak ki daha iyi olur ama bu sezon şampiyon olmak istiyorsan daha olmuş tartışılmayacak tecrübeli oyuncular oynatılmalı! Mesela kontejyan olmasa arka tarafı saiss ve wellinton yaparım, mevcut şartlarda en iyi bu ikili bence...
Yaşı genç diye çöp olacak diye bir kural mı var? adam iyi oyuncu istatistiklere bak abi biz Ersinle şampiyon olmadık mı? Rıdvanla olmadık mı?
Evet oldunuz ama bu sene rakiplerde acayip iyi kadro kurdular...
Bizde kurduk bizim kadro sisteme göre kuruldu Gs ise kafasına göre transfer yapıyor
Galatasaray'ın ön tarafı baya iyi gözüküyor, sadece kanatlar konusunda şüpheliyim... Stoper için alınan 21 yaşında ki ross bence çok tecrübesiz ve yeterli değil! Yusuf demir transferine şaşırdım, roschita denen oyuncuyu ise tanımıyorum...
Ş. l ilk hedef
Yanlız savunmaya alınan oyuncu çok genç ve bence tecrübesiz...
Hayır ilk maçlar normaldir toparlanır
Seneye alacak verecek davasına gireceği topçu
Dedeeee hoşgeldi
Kesin trabzon spor a
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!