Evet arkadaşlar iki maç ve iki maçta da rakiplerin bir tane penaltısı var'a rağmen verilmiyor! Böyle adalet olmaz arkadaşlar! Neyi görüyorsan o nu çal takım forması gözetmeksizin ama bakıyorum bu sene eyyam baya erken başladı! Birinci haftada adana demirspor'un bu hafta ise antalyaspor'un son dakikada ki net penaltısı var'a rağmen verilmedi! Sezon başında yabancı kuralının fenerbahçe'yi şampiyon yapmak için değiştirilidiğini söyledim diye büyük tartışmalar yaşamıştım ama bakıyorum yine ben haklı çıktım! Ne düşünüyorsunuz?
2021-2022 Sezonu tiyatrosu başladı! Ne düşünüyorsunuz?
Ofsayt varsa neden çizgiyle beraber o pozisyon gösterilmiyorda bu pozisyon 5 dakika boyunca gösteriliyor? Fenerbahçe ikinci golü atıyor ama yayıncı kuruluş ikinci golden çok hala szalai'nin pozisyonunu gösteriyor!
Pozisyon temiz, oyna devam. Öncesinde net bir şekilde ofsayt var. Ayrıca yeni kurallara göre pozisyon penaltı değil. Her sene yapılan, bu sene Fenerbahçe'yi şampiyon yapacaklar algısı yine başlamış.
Algı falan yok... Erman toroğlu pozisyonu çok güzel biçimde anlattı! Pozisyon penaltı ama eyyamcı fırat aydınus 3 dakika var kontrolü yapmasına rağmen yüreği yetmedi hakemi var'a davet etmeye!
Düşmanlık falan yok neyse o nu söylüyorum! Zaten herkes beni 3 büyüklerin düşmanı ilan etti! Neymiş? Özellikle Fenerbahçe ile Galatasaray sitede eleştirilemezmiş! Ben neyi görüyorsam o nu söylüyorum ama bunu fanatik taraftarlar kör olduğu için anlayamaz ve ben her takımı eleştiriyorum...
Ofsayt pozisyonu var deniliyor ama ne hikmetse var 5 dakika boyunca szalai'nin dirseğiyle kestiği topu gösteriyor! Madem ki antalyasporlu oyuncu ofsaytta neden çizgiyle beraber o pozisyon gösterilmiyorda bu pozisyon gösteriliyor? Yani bıraksınlar formaya göre eyyam yapmayı artık...
Lan için kusura bakma insan gibi yazmışsın ama ayrımcılığın dibine vurmuşsun. Ertesi gün başka takımlara da aynı durum yaşansız o durumda sesin çıkmasın göreyim seni...