Yeni yılda, yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediğiniz dizi hangisi? Ben Halo ve Wednesday dizilerinin ikinci sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum..

Yeni yılda, yeni sezonunu sabırsızlıkla beklediğiniz dizi hangisi? Ben Halo ve Wednesday dizilerinin ikinci sezonunu sabırsızlıkla bekliyorum..

Daha belli değil ne zaman çıkacağı ama The witcher 3. sezonu bekliyorum.. baş rol oyuncu henry cavill yok bu sefer.. ama sırf hikaye bitsin diye mecbur izleyeceğim.. çünkü dizi kötü olmaya başladı
Üçüncü değil, dördüncü sezon. Üçüncü sezon çoktan çıktı zaten..
biliyorum yanlış yazdım 4. sezon işte...
liam hamswoth oynayacak hatta.
Evet, biliyorum 😊
Dizileri sevmem normalde ve sıkılırım. Ama Alice in borderland dizisini öneri üzerine izledim ve beğendim. 2. sezonu henüz bitirmedim ama çabuk biter ya. 3. sezon 2024 aralıkta yayınlacakmış. Sabırsızlıkla bekliyorum...
Teşekkür ederim :)
Rica ederim :)
Efsane diziler bitti zaten o yüzden Heyecanlandığım yok ama Tulsa King in yeni sezonu başlasa hiç fena olmaz. 😌
O da güzel bir dizi evet. İkinci sezonu çıktığında mutlaka izleyeceğim.
Cevap
16Cevap
Oha ben Halo dayıyı unutmuştum he valla
Oo ayıpsın nasıl unutursun addf
Güzel unutmuşum valla ajsjs
Yıldızlı pekiyi, aferin otur asdf
Yüzüklerin efendisini izlemek istiyorum.
Dizisini çoğu kişi beğenmese de benim hoşuma gidiyordu.
Aslında takip ettiğim bir dizi yok ama önerebilceğin bir dizi varsa bakabilirim 🌸
The Witcher dizisini izlemediysen tavsiye ederim, güzel bir dizidir 🌸
Şu an hali hazırda beklediğim bir dizi yok sadece Ragnarok var o da 2025 yılından önce yeni sezon gelmeyeceğini duyurdu...
Beklediğim bi dizi yok belki reklamlarından etkilenirsem izlerim.
aslında keşke bumbblle çıksa harika olur wednesday bekliyorum birde bu ikisi, güzel
Halo dizisi güzeldi. Oyundan esinlenip yapılmış dizi.
Ikisinden birine odaklarn mesela is hayatin kotu ask hayatinda kotuyse sana Şu an is lazim oldugu icin onu duzeltmeye bak sonra aski bulursun
saracak bi dizi varsa ev arkadaslarımla basllayanilirim aslında
Şuanda dizi planım yok
Merak ettiğim Squid Game var şu an.
Squid Game
Dizi izlemediğim için isimlerini bile bilmiyorum
Haloyu bekliyorum
wednesday ve miraculous ladybug <3
Halo dayının dizisini mi yapmislar😱
The boys
Arka sokaklar
Hiç birini
Konuları ne
Wednesday Fantastik bir dizi. Halo da Bilim Kurgu, Savaş dizisi. Uzaylılar ile insanlık arasındaki savaşı anlatıyor. Bunun oyunu da varmış hâttâ.
Offf Halo'ya bayıldım bile
Netflix de var mı
Netflix de yok ondan eminim ama hangi platformda yayınlanıyor onu bilmiyorum. Araştırırsan bulursun mutlaka.
Baya var
Bimemki
Wednesday bekliyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?