Bugünkü Galatasaray maçında Marcao , takım arkadaşı Kereme kafa ve yumruk attı. Ne düşünüyorsunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
2 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Rezillik Daha önce ümit milli takım oyuncusu Halil Dervişoğlu'na bugün ise A milli takım oyuncusu Kerem'e saldırdı. Bu kesinlikle kabul edilebilecek bir şey değildir Marcao'ya haddini bildirin!
Kerem Aktürkoğluna yapılan ırkçı davranış zoruma gitti gencecik çocuğa kafa atmak yumruk sallamak nedir marcao denen karaktersiz kovulmazsa Kereme sahip çıkılmazsa Galatasaray kulübüne yazıklar olsun!
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
. Biz bas bas söyledik şiddet uyguluyor gereği yapılsın diye bak bugün kaç milyonun önünde yaptı
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
5
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Futbol kadar saçma ikinci bir şey yok saçma salak insanlar millet seviyor izliyor diye milyonlarca lira alıyor sonunda da ya birbirine sövüyor ya da mutlaka böyle olmasada bir kavga oluyor spor böyle bir şey değil gereksiz yüceltilen bir dal
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
marcao adam dövüyor diye neden diğerleri zan altında kalıyor ki
Marcoa adam dövüyor öbürü tükürüyor birisi takımca rakip takımın üzerine koşuyor. Bu gözler neler gördü. O yüzden genç bir arkadaşsın boşver futbolu gerçekten hak edilen sporları takip et bence
doğru tabii. Tolunay kafkas takımı sahadan çekti. Floryada oynandı görüntüleri yok ettiler konu kapandı. Biz bas bas söyledik şiddet uyguluyor gereği yapılsın diye bak bugün kaç milyonun önünde yaptı
Şu rahatlığın verildiği adam Marcao gibi mizaç olarak da sert biriyse bugünkü olaya şaşırmamak lazım o halde :D Bakalım bu defa nasıl kapatılmaya çalışılacak üzeri. Kendi takım arkadaşına şiddetten kırmızı kart yiyen ilk defa gördüm
hocası da başakşehir yedek kulübesine yumrukla saldırmıştı şaşmamak lazım. Yurt dışında kendi takım arkadaşını saha içinde döven olmuştu ismini unuttum ama
Gerçekten çok şaşırdım, şimdi izledim spiker de sahalarda ender görülen bir olay diyor. Hem kafa atıyor hem 2 defa yumruk sallıyor ama yüzüne isabet ettiremiyor.
bir de kaç metreden koşuyor dövmek için. Ne yaptı anasına mı sövdü bu ne öfke. Valla kereme üzüldüm ama herkesin sonunda marcao nun gerçek şiddet yanlısı yüzünü görmesi beni mutlu etti. Dedik bin kere bu adamın öfke kontrol sorunu var diye terim ve lobisi olayı ört bas etti. Sen misin ört bas eden bugün milyonlar karşısında yapar
Terim beyefendi görümtülerde Keremin yüzünü okşuyor, bakalım Marcaoya tepkisini koyacak mı göreceğiz. Öylesine bir laf atma vs değil düpedüz şiddet var olayda, bu defa taraftar baskısı ile bile olsa yollanır bence. Tutmaya çalışıyorlar üzerine üzerine yürüyor bir de. Kereme çok üzüldüm ben de
Şuraya bak ya, gelinen noktaya bak. Bence satılmalı bir şekilde, aksi halde Kereme hem büyük ayıp edilmiş olur hem de bu artist iyice yüz bulur. Babasının evi sanki beyefendinin. Galatasaray camiası bir oyuncuya kalacak değil ya, bulunur alternatifi
Terimin mafyavari tutumlarına da, kendini son seçim sonrası iyiden iyiye Galatasarayın sahibi sanmasına da acayip ayar oluyorum. Bu defa taraftarlardan da yüz çevirenler olacaktır eğer Marcaonun tarafını tutarsa. Ben Kereme üzüldüm, yoksa yesinler birbirlerini Terimle Marcao umurumda olmaz.