Giresunspor 0 Galatasaray 2! Marcao takım arkadaşı Kerem'e kafa atarak kırmızı kart gördü! Sizce bu kepazeliğin sorumlusu kim?

Evet arkadaşlar yıllardır futbol maçları seyrederim ve daha önce iki takım arkadaşının tartışmasına şahit olmuştum, ancak kendi takım arkadaşına bütün sahayı koşup kafa ve yumruk atan oyuncu hiç görmemiştim! Ve kafa atılan oyuncu ise sahanın galatasaray adına en iyi 3-4 adamından biri olan kerem aktürkoğlu! Arkadaşlar bu yazıya değişik şeyler yazarak ve diagne'nin istekli oyunu veya feghouli'nin ve kerem'in hücümda ki iyi oyunlarını konuşacakken marcao'nun kepazeliği maçının önüne geçmiştir! Bu arada hakemi neden marcao'ya kırmızı kart veriyor diye eleştireceğine takımını disipline edemeyen, bu rezil görüntünün baş sorumlusu fatih terim'dir! Çok merak ediyorum fatih terim'in bu saatten sonra marcao'ya bir daha forma verecek mi diye! Artı galatasaray kulübünün tutumunu da yakından takip edeceğimi söylemek istiyorum... Bu arada maçın pek yorumunu yapamadım ama giresunspor yediği ilk gole kadar baya iyi mücadele etti! Maçın tartışmalı pozisyonlarını yapacağım güncellemelerle konuşuruz... Bu arada birinci penaltı dışarıda gibi gördüm ama baktıktan sonra konuşuruz! Ikinci penaltı ise yüzde yüz doğru karar!
Maçı nasıl buldunuz?
Giresunspor 0 Galatasaray 2! Marcao takım arkadaşı Kereme kafa atarak kırmızı kart gördü! Sizce bu kepazeliğin sorumlusu kim?
Giresunspor 0 Galatasaray 2! Marcao takım arkadaşı Kereme kafa atarak kırmızı kart gördü! Sizce bu kepazeliğin sorumlusu kim?
Giresunspor 0 Galatasaray 2! Marcao takım arkadaşı Kerem'e kafa atarak kırmızı kart gördü! Sizce bu kepazeliğin sorumlusu kim?