Evet arkadaşlar yıllardır futbol maçları seyrederim ve daha önce iki takım arkadaşının tartışmasına şahit olmuştum, ancak kendi takım arkadaşına bütün sahayı koşup kafa ve yumruk atan oyuncu hiç görmemiştim! Ve kafa atılan oyuncu ise sahanın galatasaray adına en iyi 3-4 adamından biri olan kerem aktürkoğlu! Arkadaşlar bu yazıya değişik şeyler yazarak ve diagne'nin istekli oyunu veya feghouli'nin ve kerem'in hücümda ki iyi oyunlarını konuşacakken marcao'nun kepazeliği maçının önüne geçmiştir! Bu arada hakemi neden marcao'ya kırmızı kart veriyor diye eleştireceğine takımını disipline edemeyen, bu rezil görüntünün baş sorumlusu fatih terim'dir! Çok merak ediyorum fatih terim'in bu saatten sonra marcao'ya bir daha forma verecek mi diye! Artı galatasaray kulübünün tutumunu da yakından takip edeceğimi söylemek istiyorum... Bu arada maçın pek yorumunu yapamadım ama giresunspor yediği ilk gole kadar baya iyi mücadele etti! Maçın tartışmalı pozisyonlarını yapacağım güncellemelerle konuşuruz... Bu arada birinci penaltı dışarıda gibi gördüm ama baktıktan sonra konuşuruz! Ikinci penaltı ise yüzde yüz doğru karar! Maçı nasıl buldunuz?
Giresunspor 0 Galatasaray 2! Marcao takım arkadaşı Kerem'e kafa atarak kırmızı kart gördü! Sizce bu kepazeliğin sorumlusu kim?
Marcao kendini bir şey sanmaya başladı aynısını luyindamaya yapabilir miydi bence yapamazdı işi gücü çoluk çocuğa sataşmak. Halil dervişoğluna da aynını yapmıştı
Daha önce ümit milli takım oyuncusu Halil Dervişoğlu'na bugün ise A milli takım oyuncusu Kerem'e saldırdı. Bu kesinlikle kabul edilebilecek bir şey değildir Marcao'ya haddini bildirin!
Kerem Aktürkoğluna yapılan ırkçı davranış zoruma gitti gencecik çocuğa kafa atmak yumruk sallamak nedir marcao denen karaktersiz kovulmazsa Kereme sahip çıkılmazsa Galatasaray kulübüne yazıklar olsun!
Marcao ya satılmalı ya da galatasaray kulübü tarafından tarihi para cezasına çarptırılmalı! Tff en az 7 ile 10 maç arası ceza vermeli bu hadsize! Adam hem kafa hemde 2 yumruk attı!
Seriye bağlayamaz rasim! Bu rezillik ile ilgili hiç konuşmamışsın... Galatasaray takımında disiplin sorunu var! Marcao kesinlikle satılmalı ve ceza verilmezse galatasaray biter...
Takımı bu şekilde yerden yere vuramazsınız hocam! Bu takık şampiyon olacaktır! Kimse bu takımı haksız yere eleştirmemeli! Gereken neyse yapılacaktır. Fakat satmak mı? Yapma hocam ligin en değerli oyuncularından ve geçen sezonuj en iyi oyuncularından birinden bahsediyoruz. Gerginlikler her takımda olur. Mesela Caner, 3 büyüklerde de dayak yememiş miydi?
Adam saha ortasında kendi arkadaşına ve galatasaray'ın en iyi adamlarından birine bir kafa ve 2 yumruk attı! Tff en az 7 ila 10 maç arası ceza verir... Galatasaray'ın kulübünün bu adamı ya göndermesi ya da tarihi para cezası vermesi lazım ve yetmez fatih hocanın da bunu belli süre yedeğe çekmesi gerekir!
O en iyi adamlarındansa marcao ne? Bu adamın hiç mi emeği yok! Bi hatası yüzünden ağır bi fatura kesmek adalet mi? TFF adaletsiz zaten başında şahıs türk futbolunun içine ediyor, bari kulüp kendi ayağına sıkmasın! Versin bi para cezası, tarihi cezayı kenara bırak hocam, defansta Marcao'nun olmasi şart, sahada böyle agresiflikler olabilir, ilk defa mı yaşanıyor böyle bişey? Melo olsa herkes yakıştırırdı ama. Kimbilir o çocuk ne demiştir de adamın devrelerini yakmıştır. Ayıp etmiş kerem! Onun payı var!
Galatasaray'ın defansı rezil zaten marcao olmasada olur! Kaldı ki yeni stoper geldi ve alparslan'da var! Marcao galatasaray'ı rezil etmiştir... Galatasaray bu işi pas geçerse bu takımdan bir halt olmaz!
Bu iş pas geçilmez tabi, gereği ne ise yapılır ki eğer abartılı derecede bi ceza gelirse zaten yetersiz olan defansını iyice zayıflatmış olur! Oyuncuyla araları bozulursa hepten defansta sıkıntı yaşarlar. Ayrıca Alparsan da kimmiş? Yabancı kuralı yüzünden alındığına eminim. Yoksa bu da Ahmet çalık gibi fazla tutunamaz!
Galatasaray'dan takımından bir halt olmayacağını psv'nin daha ilk maçında söylemiştim! Bu marcao hadsizinin yaptığı hareket aslında fatih terim'e yapılmıştır! Fatih terim'in takım üstünde hiç bir etkisi kalmamış ve tam bir yol geçen hanı olmuş!
Fatih Terim o etkiyi kaybedeli çok oldu. Terim 2-3 senedir yönetimle uğraşmaktan kadroya bakmıyor. Ne disiplin kaldı ne düzen. Takımda Marcao gibi hadsizler at koşturuyor.
Şu takımı bazen savunurum ama nefret etmeye başladım daha kaç rezilliğini gördüm. nedense hiç konuşmamışlar bunun hakkında.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Farkina vardinmi dakika 23 Muslera Pas atdi Giresunsporlu oyuncu topa ayana koysa topu alabilirdi
Babel yapilan Foul penaltidi Var mudahale etmedi
0
0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Spor > Sorular > Giresunspor 0 Galatasaray 2! Marcao takım arkadaşı Kerem'e kafa atarak kırmızı kart gördü! Sizce bu kepazeliğin sorumlusu kim?