Merhaba, Bir "Spor" sorusuyla sizlerleyim ⚽. Galatasaray-Giresunspor maçında Marcao ile Kerem Aktürk arasında bir kavga yaşandı. Kerem Aktürk karşılık vermezken Marcao oyuncuya yumruk ve kafa attı. Ardından kırmızı gören Marcao'ya bazı kişiler tepki gösterip takımdan gönderilmesini istese de kalmasını isteyenlerde bulunuyor. Sizce Marcao bunca şeyden sonra kalmalı mı yoksa gitmeli mi?
Evet atılmalı, hem kulübe hem de oyuncuya büyük saygısızlık yaptı
Hayır atılmamalı, ne yaparsa yapsın ligin en iyi oyuncularından birisi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Marcao özür diledi ve şimdilik süresiz kadro dışı bırakıldı
Marcao kendi takım arkadaşını dövdü! Sizce Marcao takımdan atılmalı mı?
Marcao kesinlikle takımda kalmalı! Geçtiğimiz sezonun en iyilerinden biri olduğunu hatırlatırım. Cezası mutlaka verilmeli tabi fakat kaş çizerken göz çıkartmasınlar! Tff kesin yine saçma sapan abartılı derecede bir ceza verir, en azından kulüp oyuncuya ağır ceza vermemeli, bu adamın emeğine saygısız olur!
Öyle bir şey olursa iyice karışır ortalık. Ben olacak şeyi söyleyeyim: Kimse takımdan gitmez, Marcao ile keremi antrenmanda sarmaş dolaş bir fotoğraf çektirirler biter iş.
Bu tarz olaylar yaşanır da, maçta geride olursun amenna, büyük bir hata vardır amenna, saçma sapan sebeplerden önde olduğun bir maçta gereksiz hareketler.
Saçmaladilar kendi takımından biriyle kavga nedir? Açık konuşayım şok oldum ama kırmızı kart ayrı olay oldu geçmiş olsun gs diyorum 😂 Objektif olarak baktığın zaman ; yine ben şok aynı takımdasin o esnada hos bi durum değil fakat Kerem ne yaptı ki böyle oldu herkes Marcao ya laf ediyor da Marcao nasıl o dereceye geldi? Dikkatli bakılırsa sanki önceden Kerem biseyler söyledi bi bana mı öyle geldi bilmiyorum ama. her türlü hem şok hem. rezalet
Aralarında bir konuşma geçiyor ve Kerem "sus işareti" yapıyor. Ama ne yaparsa yapsın sahanın ortasında,80 milyonun gözü önünde takım arkadaşına yumruk atması asla kabul edilemez.
İşte bu yüzden şoktayım ama hala detaydayim.. tamam ne olursa olsun profesyonel olmak zorunda bunu başaramadı ama ne oldu da o hale geldi ya da bilerek mi yapıldı anlayacağın aklima hersey geliyor.. çünkü ciddi ciddi saçmalık bu Kafamda deli sorular..
Performansı çok iyi ama gözden düştü artık hatta UltraAslan'da mesaj yayınladı. Sadece sahada geçen konuşmayla olacak iş olduğunu sanmıyorum açıkçası. Sanki önceden de bir şey var gibi aralarında.
Tam olarak bunu kastediyorum... Ve madem öyleydi neden o ani bekledin? Öyle değil mi? Ya öncesi ya sonrası ne haliniz varsa görün neden maçta? Altından bisey çıkarsa hiç şaşırmam ne yazıkki
Gururu kırılmadı ne olursa olsun karşılık vermedi bu benim için daha büyük güçtür ben dayanamazdim şahsen helal. olsun o açıdan bakılırsa harbiden ne bileyim...
Maçın heyecanı da bahanesi mazereti olamaz ki profesyonel olmak zorundalar orda bu da kendini tutabilmeyi gösterir... orda her an her şey ile karşı karşıya kalabilirler bunun bilincinde çıkıyorlar ona bakqrsak taraftar çoğu zaman küfür ediyor... anlatabildim umarım 😉☺
Kesinlikle öyle ama milyonların önünde yumruk yedi adam, eğer Marcao takımdan gönderilmezse de o adamla tekrar yan yana antrenmanlara çıkacak. Profesyonel olmam zorundalar ama burası Süper Lig, burası Türkiye 😄. Bu ligte ne kavgalar oldu hakemler dövüldü hatta statta esir alındı. Türkiye'de oynayan oyuncuda ancak bu kadar profesyonel oluyor. Burada asıl suç Marcao'da değil Terim'de. Adam televizyonda hala Marcao'yu savunuyor. Takımda disiplin kalmadı bu da en önemli göstergesi oldu
Marcao yu savunması seni düşündursun diyorum ben de anlatamıyorum ki 😁😂😂neyse... Şu dediklerine söylenecek laf yok pek fazla aslında... burası Türkiye 😂🤜🤛
Fatih terim de 4 cü hakeme kızıyor sebebi 5 dakka boyunce keremi almadı diye kızdı oyuncu değişikliği yapsan bunlar olmaz diye hakeme saldiracakti az kalsın demek aralarda sorun varmış terim oyundan çıkarmak istemiş ama 4 cü hakem 5 dakika boyunca bekletmis
Melo riera ile kavga ettiği zaman takımdan atılsaydı Kadıköy de. Şampiyon olamazdık futbol da duygusallık dan daha önemli şeyler var kavga da olsa Galatasaray'ın menfaati neyi gerektiriyorsa o yapılmalı televizyon da Galatasaray düşmanı çok onların gazına gelip menfaatimize aykıra şeyler istemek saçma olur
Kendi ayarında yabancı bir oyuncuya bunu yapmış olsaydı hadi derdim bir derece ağır bir ceza ile takımda kalabilir... Lakin dişini geçireceğini, ezebileceğini düşündüğü yerli bir genç oyuncuya bunu yapıp ta takımda devam etmesi herkesin vicdanını yaralar. Anında paket edip, memleketine doğru çevrilip gereği yapılmalı.
GS yönetimi ve Fatih Terim'in üç kuruşluk şerefi varsa bu şerefsizi süresiz kadro dışı bırakıp satışa çıkarırlar. Ama ne Fatih Terim'de ne de GS yönetiminde sen benim ülkemde benim çocuğuma ve milli takım oyuncuma bunu yapamazsın diyecek kadar bile şeref yok.
Galatasaray'ın kulüp karakteri adına bir kırılma olacak bu durum. Önceden de böyle şeyler oldu, Melo-Riera meselesi mesela, ama hiçbiri bu kadar aleni biçimde olmamıştı.
Biraz olsun bu kulübü tanıdıysam, şimdi para edecek adamı takımdan pisi pisine yollamayalım diyerek bu olayı sindirmeye uğraşır. Açıkça da ''Bizim kulübümüzde öncelikli olanlar ile olmayanlar var, pahalı bir adamsanız sahada takım arkadaşlarınızı bile dövseniz kabul ederiz çünkü biz böyleyiz'' mesajı verirler.
Marcao kim yahu? Kendini sergio ramos'mu zannediyor bu adam! Galatasaray'a ne faydası olmuş ki bugüne kadar? Artı madem ki kendini üst düzey zannediyor neden bir defa bile brezilya milli takımına seçilmemiş! Onun için bu adamın türk futbolunu dünyaya rezil ettiği için kesinlikle kovulması lazım!!
"Sizi buraya getiren yeteneğiniz, burada tutacak olan ise karakterinizdir." GS futbol Akademisinin girişinde yazan söz. Marcao-Kerem olayında bu söz aklıma geldi. Marcao'nun yaptığı bu hareket saygısızlık. Galatasaray ve Marcao'nun yolları bu olaydan sonra ayrılmalı.
AA olur mu öyle şey. Bir kafa iki yumruk marca nun elinin kiri.Ümit milli takımıyla yapılan maçta halili de dövmüştü , elinin kiri dayak atmak ne olacak. Kadro dışı kalması saçma. gs nin en önemli silahı hiç kadro dışı kalmalı diye soruya maruz kalır mı? Gerekirse kerem kadro dışı kalsın, kendine takım bulsun.Çok büyütüyoruz mille olarak ne var yani çocuğun onuru gururu kırılmışsa aile arasında her şey olur
Olay türk olmasi yabanci olmasi mi? Oyle bir karakteri yok marcaonun bu zamana kadar hicbirseyi olmadi agzi var dili yok. yabanciya da yapsa turkede yapsa ayni. adam bu turk oyuncu buna yapayim demedi herhalde dimi. abartmayin mk
Futbolcular zaten varoşlardan gelmeler, üstelik Brezilya li bu adam psikolojik olarak normal olması beklenemez. Bence Kerem için sorun değilse kazandırılmalı. Burada feshetsek psikolojik olarak çökebilir.
İnsanın önce kendisine sonra takım arkadaşlarına saygısı olacak. Bu adam dün gece çok büyük bir saygısızlık yaptı. Bu durum Galatasaray içinde dünyada itibar kaybına neden olabilir. Kesinlikle gitmeli.
Elin yabancısı, Türkiyede bir Türk futbolcuyu dövüyor... Yıkılması lazım ortalığın.. Umurunda değil kimsenin.. Bizim millet kadar sahipsiz, mazlum kimse yok...
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kavganın sebebi ney ki. Futbolu sevmediğim için hiç öğrenme zahmetinde bulunmadım. Takımdan atılır ya da atılmaz , yönetimin verceği bir karar.
Hemen atılsın nereye atıyorsun onun sözleşmesi hukuki süreci falan ne olacak yaptığı kesinlikle kabul edilemez ama öyle hemen kapının önüne koymak bizim takımlar için biraz zor
Maçı seyrettim demin sahanın en iyi iki isimlerindendi marcao ve kerem ama burda keremi savunuyorum marcaoyu satıp onun yerine defans ve kanat alınabilir yüklü bir bonservis getirisi olacak çünkü
Eskiden olsa tepki verirdim de. Şimdi korona, deprem, yangın, sel, basiretsiz insanlar , mülteciler, cinayetler, ekonomi, kavgalar her türlü pis iş falan takip etmekten zaman kalmıyor