Yememe kesinlikle dikkat ediyprum ama 1 aydır ölçülerim aynı spor da yapmam lazım ama üniversitede gitmek istiyorum şu an 1 2 ay evde toparlamak istiyorum. Sporu rutin haline getiricem ama nerden başlayacağımı bilemiyorum. Boy 152 kilo 54
Zayıflamak istiyorum fakat nerden başlayacağımı bilmiyorum, nasıl zayıflayabilirim?
😱 Tanrım göbeğe bak tutuklanıp toplumdan izole edilmelisin ! Sen bir kilo teröristi göbekli bombacısın 🤪😂
Şaka şaka sakın ol kardeşcik no problem abarttığın kadar da kilon yok bence tamam boya oranla kendini daha fit görmek istiyorsun ki buda normal, hakkın da var göbeğin sonsuzluğa düşen kum saati kadar böyük 😂 ya tamam be espridemi yapmayak 😇 Sanırım cihazın android bir cihaz Play Store'dan bunun için uygulamalar var birini seç indir ve uygula, hazır programlar var üstelik öyle pek spor aleti talebide yok bence dene ne kaybedersinki 😉 bu arada o göbeği r daha fotolaştırıp terör estirme olur mu 😛😂
Not: Bunu abi terörü say 😂 özlemişsindir 😇
Moralini bozma kardeşcik hallolur bir şey bu, azimli ol kararlı ol başarırsın.
Önce bir doktora git ve tüm tahlillerini yaptır. Daha sonra bir diyetisyenden güzel bir diyet listesi edin. En son da bu diyete uygun bir spor programı hazırla. Sağlıklı bir şekilde istediğin kiloya ulaşırsın.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Aşk chloe ting yap önce 14 günlük karın kası programını yap dehşet incelirsin sonra da tüm vücut için olan 28 günlüğü yap bende başlayacağım yarın istersen sporbuddyn olurum sşakskdkeidj ve yemek olarakta sabahları kahveyle başla çok etki ediyo kahvaltıyı atla direk
Bence göbeğin çok fazla değil azıcık yürüyüş yap karbonhidrat yememeye çalış yeterli olur spor sağlığın için elbette yap ama bence kilo vermek için yapmana gerek yok
Öncelikle aşırı yağlı ve şekerli besinlerden uzak durmalısın. Her gün en az yarım saat düzenli yürüyüş yapman çok fayda sağlayacaktır. Bunlara ek olarak youtube'da zayıflamak için çeşitli egzersizler var. Bunları izleyip uygulayabilirsin.
Sporu bosuna dert etme kilo vermede sporun bir artisi yok bu bilimsel olarak kanitlanmis. biseydir. kilo vermek icin sadece kalori hesabini dogru yapmalisin. Spor sadece vucudu siklastirir
Her zayıflama ya da kilo alma fikri onun onayı ile başlar çünkü durum hormonal mi kan değerlerin nedir önemli. Mesela tiroidin az çalışıyor ise kilo veremezsin çok çalışıyor ise kilo alamazsın bunu da sadece kan sonucu ile öğrenirsin. Tiroid normal diyelim kan değerlerin olmadan sana diyet yazılamaz