Başka oyuncu mu kalmadı? 😀 zaten kim takımdan başarılı bir iz bırakıp gitse 1-2 sezon sonra tekrar isimleri ligimizde oynadıkları takımlarla gündeme gelir. Bjk Talisca, Gs Gomis, Ts Sorloth gibi. Bence Vedat bu defa iş yapmaz.
Türkiye'nin yıldızı italya'da çöp oluyorsa, italya'nın çöpü yine türkiye'de yıldız olabilir! O zamanda avrupa takımlarına karşı oynayınca kimsede niye yeniliyoruz diye ağlamasın! Çünkü vedat muriç daha lazio gibi mütevazı bir orta sıra italya takımında ilk onbir oynayamayıp fenerbahçe'ye birinci forvet diye transfer ediliyorsa ve yıldız statüsü veriliyorsa bizlerden bir halt olmaz! Madem ki başarı istiyorsun ya genç oyuncuları bulup keşfedeceksin szalai gibi ya da parayı bastırıp gerçek yıldızları alacaksın! Ama bakıyorum bizimkiler milletin çöplerini bizlere yıldız diye kakalamaya çalışıyorlar ve başarı gelmeyince de suçu hocada falan arıyorlar! :D
Fener'in en iyi forvet transferi olur. Hem uyum sorunu yok, hem son sezon başarısı belli. Zaten gitme sebebi Avrupa'da oynama, Fener içinse bonservisden para kazanma içindi.
Bu oyuncu arkada Mesut-Pelkas-Enner Valencia ile, akla hayale gelmedik iş çıkartır. Açık konuşuyorum, gittiği sezondaki yaptığının en az 1.5 katını yapar katkı olarak takıma. Serdar Dursun'da Muriq havası vardı ama sakatlandı, belki de ikili oynatılır ileride bilemiyorum, ama gelecek sene herkes Vedat'ı ve onu besleyen arkadakileri konuşur, eminim.
Büyüklerden hepsinin kendilerine göre isim edinmiş bir golcüsü mevcut ama bizim kaç yıldır öyle isim edinmiş bir golcümüz olmuyor. Takımı ateşleyen, güven veren golcüdür zaten. Fenerbahçe olarak takıma entegre olmayan golcü sorunumuz var. Vedat bu kişi değil diye düşünüyorum. Yedek oynayarak bile gol kralı olabilen Semih Şentürk gibi birine ihtiyacımız var. Niang lazım, Sow lazım bize. Muriq, sorloth göller atmış olabilirler ama o havayı alamıyorum onlardan.
Bu mantalite ile fenerbahçede kimse başarılı olamaz. Yani fenerbahçe nin kendisi basarili olamıyor zaten. 13 yıldır şampiyonlar liginde yokuz, 7 yıldır şampiyonluk yok. Bu zihniyetle olmaz. Giden bir futbolcunun geri alınmasına da şiddetle karşıyım. Sanki dünyada başka forvet kalmadı!
Bir Galatasaray'lı olarak; Fenerbahçe Serdar Dursunu aldı Vedat ile aynı özelliklere sahip bence gerek yok rotasyon ve kadro derinliği için ve az maliyetli ise düşünülebilir ama dediğim gibi Serdar Dursun iyi beslenirse güzel gol performansı gösterir
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bitiriciliği kötü. İtalya da paslandı burası deneme tahtası değil. Geldi gitti , bir daha gerek yok