Evet arkadaşlar galatasaray psv eindhoven'a 5-1 gibi farklı bir skorla yenilerek bana göre şampiyonlar ligine veda etti! Galatasaray'ın özellikle yaptığı savunma hataları ve geçen seneden kalma ağır oyunuyla gelecek sezon yine anneanne ligimiz dışında hiçbir iddiası olamayacağını bir kez daha gördük! Zaten maç öncesinde galatasaray'ın yenileceğini söylemiştim ancak skor baya farklı oldu! Maçı ve galatasaray'ı nasıl buldunuz?
Şampiyonlar ligi 2. ön eleme turunda PSV Eindhoven Galatasaray'ı 5-1 gibi farklı bir skorla yendi! Maçı nasıl buldunuz?
Bizim takıarı UCL'ye almayalım uzun bir süre. UCL bizim neyimize hocam, daha elemeleri geçemiyoruz. Zamanında küçük takımları beklerken günümüzde şunu anladım ki o küçük takımlardan biri haline geldi takımlarımız. Östersunds ve Vardar ovası habercisiydi veya beşiktaş'a 4 atan slokvakya takımı vs. falan bizim dengimiz konferans ligidir UCL, UAL bize göre değil.
Hem lig takımlarımız hemde milli takımımız bitik durumda! Türkiye'de ki çalışma sistemi ingiltere gibi olmalı yani günde yaklaşık 2 saat saha antremanı dışında 3-4 saatte salon çalışması yapılmalı fizik gücünü arttırmak için! Ama bakıyorum bizimkiler sabah 10h - 11h30 arası antreman yapıp sonra gezerek zaman geçiriyorlar! E o zamanda bu rezillikler kaçınılmaz olur. Zaten genelde tembel bir millet olduğumuz için mutlaka takımlarımızın başına yabancı hocalar gelmeli, ama sisteme ayak uyduran değil sistemi değiştiren hocalar gelmeli!
Sözde Avrupa fatihi Galatasaray senelerdir Avrupa'da berbat durumda zaten hiç şaşırmadım. Son 7 yılda oynadığı 37 Avrupa maçında sadece 4 galibiyeti olan galatasaray, bugün PSV karşısında 5_1 lik ezici skorla mağlup olarak Avrupa'daki ülke puanına ağır darbe vurmuştur.
Fatih terim Galatasaray'a zarar vermeye devam ediyor.
Galatasaray'ın kadrosu avrupa için yetersiz! Artı türkiye liginde ki futbol çok ağır! Bunun üstüne son kullanma tarihi geçmiş fatih terim'i de eklersek galatasaray'dan bir halt olmayacağını net biçimde görebiliriz...
Alparsan ile aytaç sözde yerli kalitesini artırmak için alındı! Bana göre bu yabancı kuralıda türk futboluna bir fayda sağlamayacak! Bizim antreman sistemi günde 1 veya 1 buçuk saat antreman, mesela ingiltere'de ise cenk söylemişti saha antremanı dışında birde 3-4 saat günlük salon fitness çalışması yapıyorlardı! Yani adamlar günde 5-6 saat antreman yapıyorlar ve onun için hepsi domuz gibi oluyor... Yani fark çok çalışmaktan geliyor! :D
Yani Muslera canımız kanımız bir maçta silemem onu ama doğruları söylemek gerekirse baya hata yaptı. Fatih hoca da 3lü defansla çıkmamalıydı aslında 3-1 e geldiğinde gayet psv düştü oyundan ama çok eksiğimiz var yapacak bir şey yok. Galatasaray’ımın canı sağ olsun
Zaten oyuncu bile yok ki sağ bek sol bek yoktu oyunda orta saha zaten Allah’a emanet gibiydi muslera kötü olduğu zamansa zaten iş bitti. Luyindama acilen satılması gerek
Bu luyindama çöpüne kiralık 3 ve bonservisine de 6 toplamda 9 milyon avro verildiğini düşünürsek kim neye göre bunu almış anlamak mümkün değil! Tam bir rezalet transfer ve satsan ancak 2-3 milyondan fazla kimse vermez bu çöpe!
Muslera gibi bir kalecileri var. Çok da beğenerek izledik ama miadını doldurdu. Fatih Terim yerine başka birisi gelmesi lazım ama adam ya milli takım ya GS başka bir yerde görev yapamıyor. Torpili ve mafyalığı sayesinde buralarda