Evet arkadaşlar ilk maçta psv'ye tarih farkla mağlup olan galatasaray, rövanşta da kendi sahasında 2-1 mağlup olarak şampiyonlar ligine veda etti! Galatasaray hem kadro hemde futbol olarak rezil bir takım haline gelmiş ve yabancı oyuncularının hiç biri 5 milyon avro bile etmez! Bu arada galatasaray'ın golü 84'te diagne'den geldi... Maçı nasıl buldunuz?
Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçında Galatasaray, PSV Eindhoven'a 2-1 yenildi! Maçı nasıl buldunuz?
Terim yine evladı Arda'yi mac başı parasından mahrum bırakmadı.90+5 bile olsa sokar oyuna yeter ki mac başı parasını alsin çok kıymetli evladı. Ee zaten kendisinin yillik 3 milyon eurosu garanti. Aytaç'ı da tam kendine benzetmiş Terim. Psvliler rakibe saygıli, centilmen şekilde oynadılar Aytaç denen kazma gidip adamın serbest vuruş kullanmasını engelliyor üstüne birde itekliyor adamı. şu an takim tam Terim'in istediği bir takim kavgacı, küfürbaz, biatçı, evlat. İşte Terim'in hayalinde ki Galatasaray...
Terim maçtan sonra tüm sorumluluk bende der herkeste helal olsun der hani sanki sorumluluk onda olunca turu geçmiş oluyoruz 😀😁iyide kardesim sorumluluk sende olunca ne değişiyor yani uefa puanmi veriyor yani bu takım ne kazanmış oluyor sorumluk bende diyince problem çözülmüş mü oluyor 🤔🤔🤔
Tüm sorumluluk bende demesi rezilliği kabullenmesi demek! Galatasaray'dan bir halt olmaz bu sene... Gerçi beşiktaş ve fenerbahçe'nin de avrupa'da başarılı olacağını pek zannetmiyorum! Ülke futbolumuz bitmiş maalesef! Lig'i de kötünün iyisi alır ve ön elemeyi geçemeyerek şampiyonlar ligine katılamaz! Bu arada bu Psv'yi de fazla büyütmeyin ve çok güçlü bir takım değil! Yani galatasaray'ın hali tam rezillik...
Babel çöp! Arda dedikleri adam iki sene önce başakşehir'de yedekti, ne bekliyor hoca bu arda'dan? Adam'da 45 dakika bile koşacak hal yok! Galatasaray takımı bitmiş, ne oyun şablonu ne belli bir sistemi var ve tam bir yabancı çöplüğü olmuşlar!
Fatih hocanın futbol tarzını artık anlayamıyorum hücum yok, savunma yok, orta sağa yok, hep futbolcular mı kötü bunu artık görse iyi olur sen oynatamıyorsun bu kadro başkasında olsa ne kadar güzel iş yapar ben artık bizim antrenman ekibinde de iş yok gördüm bak mustafaya ilk geldiğinde nasıldı ama bizle çalışmaya başladı söndü falcao hep sakat muslera hatalar zinciri en iyi bile kötü oldu emre kılınç akbaba bunlar iyi çocuklardı
Türkiye'de ki antreman sistemi zaten kötü! Günde 1- 1 buçuk saat antreman sadece türkiye'de var! Ingiltere'de saha antremanı dışında birde 3-4 saat fiziğe dayalı salonda kas ve fitness çalışması bu da günde 6-7 saat antremana denk geliyor yani adamlar neredeyse normal bir işçi kadar çalışıyor! Bizimkiler ise saat 10-11 buçuk arası antreman yapıp daha sonra karı kız peşinden koşuyor ondan sonra'da sahada dökülüyorlar :D
Valla fatih terim bu takımın tek patronu.. Adam diyor alıyorlar kendi aldırdığı adamı gönderin diyorlar gönderiyorlar :).. Hala daha şikayet ediyor.. Gs nin hatası fatih terime bu kadar prim verilmesi.. Tarih bir sürü yıkılmış imparatorlukla dolu artık gs bir devrime degişime ihtiyacı var... Mevcut durum taş devri dönemi.. Futbol evrinmleşiyor ve evrime uyamazsan heder olursun :)
Fatih terim'in pili bitmiş bırakması lazım ama sanki son bir kez şampiyon yapıp zirvede bırakmak istiyor gibime geliyor ancak hocada o kapasiteyi göremiyorum!
Şimdi adam büyük başarılara imza attı evet ama artık araba gitmiyor gs da ışık görmüyorsun.. Ama her başkan adayı fatih terim diyor neden çünkü kötü gitse durum taraftara yaw fatih başta işte daha ne olsun diyorlar.. Ama olmuyor sistem yok sade w al oyuncu ver oyuncu.. Galatasaray gibi bir takımda aytaçın ne işi var.. Aytaçlamı büyüyeceksin.. Kovulmaya çalışılan diagne çok daha iyi.. Adam diri bu bile İngiltere ile tr deki antrenman farkını ortaya koyuyor... Bizim genç oyu cylarımjz 35 yaşında gibi oynuyor.. Demek ki yanlış bişiler var artık birileri bunu görsün.. Bu takıma kondisyoner alınsın mesela en kötü.. Ama yok fatih terim herşey den sorunlu... Başarısızlık oldum herkes suçlu yönetim başkan mhk UEFA artık kim varsa :)
Ingiltere'de saha hariç hergün 3-4 saat fiziğe dayalı salonda çalışma var! Bizlerde ise sabah 10-11h30 arası antreman ondan sonra ise bütün gün adamlar karı kız peşinde koşuyor veya evinde gününü oturarak geçiriyor. O zaman başarısız oluncada ağlamayacaksın...
Ben Altay da oynarken bundan 1000 bin önce frlan.. Takıma isviçreden bir çoçuk gelmişti.. Sabah idman yaptık.. Çoçuk dedi fizige gitmiyormuyuz dedim yoo eve gidiyoruz.. Bir şaşırdı.. Dedi orda idman sonrası 1 saat fitness 1 saat pozisyon çalışması yapılırmış.. İdman so rası... daha 15 ya da 14 yaşındaydık.. Ben bir tane taktik çalışma görmedim.. ya da bir organizasyon çalışması.. En fazla ayda 1 VS duran top başka da bir şey yok. Adam orda idman harici pozisyon çalış ası yapıyormuş melese sag veksin.. Hergün 1 saat bindirme ters kademe oyun görüşü pozisyon takibi çalışıyorsun.. Arada ki. Fark işte biz 28 yaşı da stopere hala arkası dönük adama faul yapma diuoz
Aynen işte senin dediğin gibi! Biz tembel olduğumuz için başarısız oluyoruz! Avrupa maçlarına bak ne kadar teknik olsak bile fizik olarak iyi durumda değilsin maç kazanamazsın! Ingiltere italya finalinde sahada oynayan oyunculara bak hepsi domuz gibi, bizimkiler ise cılız!
Türk Futbol tarihimizde daha kötü ne olabilir onu düşünüyorum. UEFA şampiyonluğu olan bir takıma ve bunu şampiyon yapan tecrübeli teknik adama yakışmadı.
Kadro bu sene yenilenecek zaten, Avrupa'da da beklentim yok açıkçası bu sene. Sadece diyorum ki, benim tanıdığım Galatasaray, hiyerarşi modunu açtıysa faydasını görecek, Ünal Aysal döneminden sonra ilk defa en iyi oyuncular bile olsa tek başına paylaşılıyor transfer olunca. Oyuncuya senin yerin belli mesajı vermek aşırı önemli.
Evinde Aslan Avrupada Kedicik olan bu vasıfsız takım dün 2 - 1 yenildi , Hemde hiç iyi oynayamadan. Mafyavari bir takım oldugunu birçok kupayı Şikeyle aldıgını biliyoruz zaten Uefa içinde geçerli.
Yok yahu o kadar da değil! Ben o uefa maçını ve kadrosunu hatırlıyorum, ve takımda direkt 11 oynayan 8 tane a milli takım oyuncusu artı hagi gibi 10 numara popescu ve taffarel gibi liderlik vasıfları üst düzey oyuncular vardı yani o dönem hakkıyla uefa'yı kazanmıştı! Yanlız derler ya futbol da dün yoktur sadece bugün vardır diye ve galatasaray şu an hem kadrosu hemde oyunuyla rezil rüsfa bir görüntü sergiliyor ve fatih terim'in de pili bitmiş artık modern futbola ayak uyduramıyor!
fatih terim zaten yürüyen ceset , Bak spor la çok alakam yok sadece okuduklarımdan söylüyorum , Galatasaray artık bitmiş bana göre , Ha ben beşiktaşlıyım diğer takımlar içinde geçerli bak uefa da hiçbiri başarı saglamıyor , Çünkü adam akıllı Altyapıları yok biz neden avrupada spor kültürü diypruz çünkü admaların spor kültürü altyapı yetiştirme kültürü gelişmiş , Kendileri oyuncu Üretiyorlar İşte türkiyede öyle olmalı neden A milli takım başarısız Bu gibi etmenler yüzündendir. Umarım adam akıllı sistem kurarlar yoksa çok daha kötüye gider türk futbolu , Daha VAR gibi harika sistemi adam akıllı kullanmayan bir ülke. İlerlemesi lazım
Aynen öyle , Ligde bile hiç iyi değiliz , Anadolu takımları terimi kesinlikle kaldırılmalı. Artık 2 3 tamkım şampiyon olacagına Diğer takımlar şampiyon olmalı
Avrupa Fatih'iymiş galatasaray 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ajahahahaahahahahhaahahahhahahahahahhaahahha 6 sene gülerim bu espiri ye ahahahahah Avrupa matihe dhshshhsshhshsahaahahahahahahaha Haahahahhahahah Avrupa diyor ya Avrupa Fatih haahahahahha🤣🤣🤣ahahahhaahhah